Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(saulėlydis* @ 2011 04 28, 15:48)
Ačiū.
Patiko visiems, iš 20vnt sau liko 3 doh.gif Kaip visada... Gera širdelė, plika s.... smile.gif

Turbūt nuo Kalėdų pradėjai Velykoms ruoštis ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, kaip jus cia visos graziai nudazet ir net numezget blink.gif

As atsigavau po 7 chemo, bet kraujas prastas, o paskutine chemo del keliones susitariau paankstint, tai dabar neramu kad suspeciau atsistatyt. Daktare patare pagert savaite deksometazona, bet as nenoriu. Labai labai nenoriu.

Bukit gerutes, parasykit, kaip ta mieziu gerima darot, kiek kart per diena geriat ir tt. Jis lyg ir padeda jums, kai zemi leukocitai. Gabija, tu tikrai zinai. Parasyk. O as tada mausiu mieziu i kokia eko parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 28, 18:00)
As atsigavau po 7 chemo, bet kraujas prastas, o paskutine chemo del keliones susitariau paankstint, tai dabar neramu kad suspeciau atsistatyt. Daktare patare pagert savaite deksometazona, bet as nenoriu. Labai labai nenoriu. 

Bukit gerutes, parasykit, kaip ta mieziu gerima darot, kiek kart per diena geriat ir tt. Jis lyg ir padeda jums, kai zemi leukocitai. Gabija, tu tikrai zinai. Parasyk. O as tada mausiu mieziu i kokia eko parduotuve.

Pabandyk pajeskoti Samta0204 zinutes jos profilije 4u.gif Nes ji rase ta receptuka,o pati cia retai dabar raso.O Neupogeno tau neisraso kraujui kelti? g.gif

saulelydis ,tavo marguciai grazuoliai wub.gif

Deganti vaziuosi sestadieni i Palanga? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 28 balandžio 2011 - 19:16
Laba visom,

pirmiausia dideliausi sveikinimai nors ir pavėluoti su gražiomis šventėmis bigsmile.gif Kažkaip viskas pagreitintai pas mane šiemet, nespėju su laiku, su šventėm, va ir margučiai liko nenufotografuoti smile.gif Bet mintyse visoms buvau paskyrusi po kiaušinuką, nes tik šiemet sužinojau, kad margutis yra geriausia dovana sergantiems kaip didelis palinkėjimas kuo geresnės sveikatos.
Nuvargau per šventes, nors nieko ypatingo neveikiau, tiesiog, pasirodo, kad turiu mažiau jėgų nei įsivaizduoju, nu bet gerai apie save galvot niekas neuždraus, ar ne?
Kaip ir apie tai, kad mano liga negrįžta, nors šiandien chirurgas turbūt manė kitaip, nes paskyrė PET tyrimą, ar žinojot, kad klinikos jau aparatūrą turi? Važiuosiu gegužės 13d., teks prašyt, kad palaikytumėt kumščius smile.gif

Mergaitės, kaip jaučiasi per šitą atšilimą jūsų rankelės, kur išimti limfmazgiai, mano stipriai tinsta, net žiedų nenumaunu, skaudena sad.gif

Miego trūkumas ryškus, jau tupiu lovoj su kompu, ryt į darbą po pietų, išsimiegosiu nors.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 04 28, 20:39)
paskyrė PET tyrimą, ar žinojot, kad klinikos jau aparatūrą turi? Važiuosiu gegužės 13d., teks prašyt, kad palaikytumėt kumščius smile.gif

bigsmile.gif Santariškių klinikos? nežinojau, kad jau pastatė. Ar tau paskyrė nemokamai jį? Laikysim kumštukus, aišku.

Saugok rankelę, GREK. Aš nepasaugojau vienu metu, tai ir turiu sutinusią gerokai. Nepasaugojau - daržoves tarkavau žiemai, norėjau mišrainių pasidaryt. Manau, kad tai ir pakenkė..

Gal .GABIJA. parašys tą receptą tau, p.mone, (jei turi), o jei ne, galiu pagelbėt paieškot samtos0204 profily to recepto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 28 balandžio 2011 - 20:50
QUOTE(arune @ 2011 04 28, 21:41)
bigsmile.gif  Santariškių klinikos? nežinojau, kad jau pastatė. Ar tau paskyrė nemokamai jį?  Laikysim kumštukus, aišku.

Saugok rankelę, GREK. Aš nepasaugojau vienu metu, tai ir turiu sutinusią gerokai. Nepasaugojau -  daržoves tarkavau žiemai, norėjau mišrainių pasidaryt. Manau, kad tai ir pakenkė..

Ne, čia kauno klinikose yra, o Vilnius turės, tik nenusprendžia ar Santariškėse ar onkoligijos ligoninėje statys.
Nu nesakė nieko apie mokėjimą, vadinasi nemokamai smile.gif

Va ir aš galvoju, kad čia pati kalta esu, o ne karštis, atrodo nepersistengiau, bet matyt yra kitaip.

Naktinėju, galvojau miegosiu jau tokiu laiku, bet prisiminiau, kad reiks sveikinimo Motinos dienai bendradarbėms, negaliu jum neparodyt tokių minčių (aš tai skystimas nors paverkiau radus jį):
Kas gi yra ta motinystė, gal tai:
Kantrumas?
Paguoda?
Platūs klubai?
Sugebėjimas maitinti kūdikį, gaminti pietus ir siūti sagą į marškinius tuo pačiu metu?
O gal tai jausmai?
Gal tai skausmas, kurį jauti, kai matai savo vaiką išnykstantį minioje kitų vaikų, kai jis pirmą kartą eina į mokyklą?
Troškimas nuvažiuoti ir apkabinti savo vaiką, kur jis bebūtų, išgirdus žinias apie gaisrą, avariją ar kitą nelaimę?

Su gražiausia pavasario švente – Motinos diena, sveikinu visas mamas, kurios sėdėjo per naktį su sergančiu vaiku ant rankų, o valydamos skranduko nepriimtus sumuštinius, gimtadienio tortą ir sultis sakė: "Viskas gerai, branguti, mamytė šalia".
Mamas, kurios ištisą naktį vaikščiojo po namus su verkiančiu kūdikiu.
Visas mamas, kurios bėgo į parduotuvę su atpiltu pienuku plaukuose, pieno žymėmis ant palaidinės ir sauskelnėmis rankinėje.
Visas mamas, kurios kepė daugybę sausainių mokyklos žiburėliui ir siuvo naujametinius kostiumus. Ir visas mamas, kurios to nedarė, nes dirbo, kad galėtų išmaitinti šeimą.
Mamas, pagimdžiusias kūdikius, kurių niekada nepamatys. Ir mamas, kurios priglaudė tuos kūdikius ir dovanojo jiems savo meilę.
Visas mamas, kurios žiūrėjo vaikų vaidinimus, koncertus ir varžybas, kad paklaustos vaikų: "Ar matei mane?", galėtų iš visos širdies pasakyti: "Be abejo, nė už ką nebūčiau praleidusi".
Visas mamas, kurios vaikui prekybos centre nukritus ant žemės ir verkiant dėl porcijos ledų, šaukė ant jo, o vėliau nekentė savęs, kad nesusivaldė.
Visas mamas, kurios savo atžaloms pasakojo, iš kur atsiranda vaikai. Ir visas mamas, kurios norėjo, bet taip ir neišdrįso.
Visas mamas, kurios ne vieną kartą tą patį vakarą skaitė pasakėlę prieš miegą. Ir skaitė dar kartą - "Dar tik vieną pasakėlę".
Visas mamas, kurios iki mokyklos mokė vaikus užsirišti batų raištelius. Ir visas mamas, kurios vietoje to pasirinko lipdukų užsegimus.
Visas mamas, kurios mokė sūnus gaminti valgį ir siūti, o dukteris būti drąsiomis ir stipriomis.
Visas mamas, kurios automatiškai pasuka galvą, kai minioje mažylį išgirsta šaukiant "Mama", net jei žino, kad jų vaikas yra namie arba suaugęs.
Už jaunas mamas, įsisukusias į sauskelnių keitimo rutiną ir bandančias rasti laisvą minutę pamiegoti.
Ir už didelių vaikų mamas, kurios mokėsi ir vis dar mokosi paleisti.

Atsakyti
Labas visoms, 4u.gif
Dziaugiuos, kad suteikiau sioki toki dziaugsma savo marguciais SVETA K ir rasu lankele. Siemet nebebuvo laiko ir didelio noro marginti daug kiausinuku, o gal sveikateles ne tiek, kad galeciau iki vasaros stovedama virtuveje "baksnoti" adatele margucius...
I darbuka neinu, miegu iki 11-12val. Dienos trumpos.
GREK, tai PET Vilniuje ar Kaune klinikose?
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 04 28, 14:33)
Mano šiemet buvo tokie ir
tokie

saulelydi, labai dailus marguciai wub.gif

GREK, supratau paskaiciusi, kad Kaune. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 balandžio 2011 - 21:29
smile.gif bet kokiu atveju, turėsim du, vieną Vilniuj, kitas jau Kaune dirba smile.gif

Ir man, Patriccija, buvo labai sunku su vašku margint sad.gif po du kiaušus tik nubaksnoju ir išjungiu vašką, gulu pailsėt, nu taip nugarą paskausta sad.gif O tiek planų turėjau, jau galvojau, kad marginsiu, tai marginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 04 28, 23:34)
smile.gif bet kokiu atveju, turėsim du, vieną Vilniuj, kitas jau Kaune dirba smile.gif

Ir man, Patriccija, buvo labai sunku su vašku margint sad.gif po du kiaušus tik nubaksnoju ir išjungiu vašką, gulu pailsėt, nu taip nugarą paskausta sad.gif O tiek planų turėjau, jau galvojau, kad marginsiu, tai marginsiu smile.gif

EEiii, tai as istvermingesne bigsmile.gif , penktadieni grizusi is ligonines visus 28 nutapsnojau nuo kokios 16val iki 21 val. Žinoma, kad pavargau labai, o rodos kas ten yra tik toks lengvas darbelis...

Tu viska papasakosi apie PET tyrima Kaune, busi pirmoji is musu isbandziusi. thumbup.gif
Papildyta:
Bek tu miegoti, tau juk ryt i darbeli.

Tiesa, graziai apie mamas parasyta, tu juk nukopijavai kazkur? Negi pati sukurei biggrin.gif
Atsakyti
Greek, as ne verksne, bet ir gi praskydau, bet su sypsena veide. Grazus ir svarbiausia visiskai teisybe.

Aciu, einu ieskot Samta0204
Atsakyti
Aciu visoms, radau ta recepta. ryt eisiu mieziu ieskot biggrin.gif , kaip vista kokia. Man nereikia dar spec. vaistu , dar pats kraujas atsistato, o hormonu nu labai jau nenoriu. beeeeeeeeeee, bjaurus kokie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 28, 17:00)
Oho, kaip jus cia visos graziai nudazet ir net numezget blink.gif

Į mašiną benzino irgi nenori pilti, bet reikia.Baikit jūs eksperimentuoti, daktarai šimtus praleido pro savo rankas ir tikrai geriau žino. 

mieziu nuoviras labai pakelia leukocitus,
1,5 stiklines nevalytu mieziu su 2 litrais vandens uzvirinti ir gerokai pavirinti. Per diena isgerti litra tokio nuoviro

Pirmą kartą girdžiu apie PET Kaune.Nesitiki, kad tikrai yra.Kaip reikės išsikaulinti.Gal man kaip veteranei paskirs.Norisi viską žinoti , bet ir baisu kartu.

Ruošiausi žiūrėti prinso vestuves, bet jos nuo 10 iki 15,3 val.tai ten ir rodys kol per visą Londoną su karieta važiuoja.Vargšai jaunieji.Na jau tiek laiko neaukosiu.Tik kaip pačias tuoktuves pagauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 29 balandžio 2011 - 08:15