Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(arune @ 2011 04 24, 21:10)
Rasų lanka,... įtariu, kad fotkėje - tavo gamybos margučiai  mirksiukas.gif  labai gražūs... Aš marginau pirmą kart su svogūnų lukštais. Viskas pavyko, išėjo labai gražūs, kuo ir džiaugiuosi  ax.gif

Neeee, ne mano... blush2.gif Paėmiau iš guglės paveikslėlių blush2.gif Savo įdėsiu kitą dieną...
Patricijos 4u.gif laaaabai gražūs... Ir gėlytė jos graži - bet ar ji neturėtų žydėti per Šv. Kalėdas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 24 balandžio 2011 - 22:53
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 24, 14:08)
O mano mazylis Dziugas irgi padare mamai dovanele: pats atsistojo i lova isikibes. Saunuolis biggrin.gif

Nieko mamai nėra gražiau už vaiko šypseną ir pirmuosius vaikiškus žygdarbius. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

TIKĖSIU

user posted image

Leisk padovanoti tau pasaką.

Patricija-tavo varlė karalienė.O tokių margučių gyvenime nesu dariusi , nes nemoku ir neturiu kantrybės.

Šiemet susukau kiaušinius su žolelėmis ir lukštais , bei trupučiu dažų ir atguliau .Vakare neutrofilus pribaigė kažkoks virusas, gulėjau su 38,2.
Vyras du kartus spiritu išprausė , iki ryto nukrito.Bijojau , kad jei būt kilę , būtų tekę į klinikas gultis.
Taigi galutinę kiaušinių vyrimo procedūrą darė vyras.Juokiausi, kad 20 kiaušinių
išvirimas, išgliaudimas iš lukštų ir dešimties "aprengimas " plėvele , jam užėmė visą vakarą , nepažaidė nė su kompu.Štai matai , sakau kur moteriškas laikas praeina.Vakar susileidau paskutinę grasalvą, tai tik 37,2 buvo.Man tai dar rodiklis , nes 35,9 paprastai teprišildau.
Šiandien saulutė, gal jau galėsiu "pasideginti"
Linkiu visoms dar gražiai pašvęsti.
Atsakyti
As noriu palinkėti iš visos širdies, kad sieloje gerumo gėlės skleistųs. Kad jėgos vėl atgimtų su gamta, Kad šviesią mintį dar geresne keistų. Kad duona ir medum kvepėtų Jūs namai, Kad būtų jie užuovėja saugiausia. Kad baltas angelas - dangaus pasiuntinys - Juos saugotų, globotų, neapleistų. SU GRAŽIAUSIA PAVASARIO ŠVENTE !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su Sv. Velykom!!! 4u.gif
Atsakyti
Oi, tu, Rasyte, išdykėlyte biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif MYLIME TAVE user posted image... Ačiū už siuntinėlį... Šypsausi nuo ausies iki ausies smile.gif Dukrytę pabučiavau, Perlui linkėjimus perdaviau user posted image... Mylime tave labai labai.............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 26 balandžio 2011 - 11:03
QUOTE(arune @ 2011 04 26, 13:01)
Oi, tu, Rasyte, išdykėlyte  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  MYLIME TAVE user posted image... Ačiū už siuntinėlį... Šypsausi nuo ausies iki ausies  smile.gif  Dukrytę pabučiavau, Perlui linkėjimus perdaviau user posted image... Mylime tave labai labai.............

friends.gif wub.gif

Ir aš šiandien atsikėliau, ir galvoju - kaip bus sunku po švenčių ir velykinių atostogėlių įsijungti į kasdienį darbelį darbelyje - tuo labiau, kad tokia vasariška diena...ir mano mintis nutraukė paštininkė , pro vartelius į kiemą atnešdama siuntinuką bigsmile.gif - Be galo apsidžiaugiau ir supratau, kad šventės dar nesibaigia . thumbup.gif Ačiū , mieliausioji Patricija, už tą grožį ir meilę, kuriuos radau dėžutėje. Visi kiaušinaičiai sveiki ir saugiai mane pasiekė - ir gražūs - kaip tavo nuotraukoje... wub.gif Artėja mažosios velykėlės - dar pasipuošiau . Ačiūūūū ... Sveikatytės tau... wub.gif

Smagi dienelė mums buvo - ar ne , Arūniuk mirksiukas.gif

Ir su Gabija wub.gif pabendravau telefonu labai netikėtai.... tralialialialia....

Labai tikiuosi, kad ir kitoms mergaitėms šios dienos praėjo labai gerai. 4u.gif
Atsakyti
Labas
Tokia graži diena.
Ir kiek darbų turiu.Reiktų kviestis firmą kuri tai padarytų ./Ot tai graži svajonė.../

nes su mano tempais daug veiklos, tiksliau tiek kiek noriu nesigauna nė dešimtadalio.

Vis pagaunu save galvojant, koks geras jausmas, nes kitą savaitę nereikės leistis chemo. thumbup.gif

Prisipirkau rusiškų plaukų augimo stimuliatorių.Oi kaip laukiu pirmojo centimetro doh.gif
Tada mesiu peruką , tegul žiūri kas nori, bet saulė nebevirins galvos per tuos sintetinius "plaukus"

Linkiu visoms tokios optimistinės dienos , kokią vakar patyrė Rasų lanka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 27 balandžio 2011 - 07:29
QUOTE(rasų lanka @ 2011 04 24, 11:59)
Mūsų saulėtas stebukle bigsmile.gif  bigsmile.gif  - širdele mieliausioji wub.gif    - ir tave sveikinu su Kristaus atgimimo švente... Dievulio palaimos tau ir šviesos... Mylime tave ir nepamirštam....  wub.gif

ir as nepairstu blush2.gif

QUOTE(ifauru @ 2011 04 24, 17:52)
Visom ir visiems - ramybės, stprybės  4u.gif
TIKĖSIU, apkabinu  friends.gif

aciu smile.gif

QUOTE(arune @ 2011 04 24, 19:10)
Ypatingi sveikinimai mūsų TIKĖSIU   heart.gif

nesu labai jau tokia ypatinga blush2.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 25, 06:47)
TIKĖSIU
user posted image

Leisk padovanoti tau pasaką.

siandien esu toj pasakoj wub.gif
aciu.......

ir jum visom visom po dideli kibira(deganti viena karta man taip linkejo) sveikatos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2011 04 28, 08:45)
aciu.......

Norėčiau, kad ji tau tęstųsi ilgai ilgai....
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2011 04 24, 23:51)
Neeee, ne mano...  blush2.gif Paėmiau iš guglės paveikslėlių  blush2.gif Savo įdėsiu kitą dieną...

Tai kurgi tavo žadėtieji? ax.gif
Patricija - jūsų gražuoliai wub.gif
Mano šiemet buvo tokie ir
tokie

Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2011 04 28, 08:45)
ir as nepairstu blush2.gif
aciu smile.gif
nesu labai jau tokia ypatinga blush2.gif
aciu.......

Labas

Pasidalink savo pasaka, papasakok kas nutiko gera.
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 04 28, 13:33)
Norėčiau, kad ji tau tęstųsi ilgai ilgai....
Papildyta:

Tai kurgi tavo žadėtieji?  ax.gif
Patricija - jūsų gražuoliai  wub.gif
tokie

Na tie su mezginukais nerealūs thumbup.gif
Gražūs visi, bet megztų dar nesu mačiusi.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 04 28, 13:33)

tokie

blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 28, 15:19)
Labas

Gražūs visi, bet megztų dar nesu mačiusi.

Ačiū.
Patiko visiems, iš 20vnt sau liko 3 doh.gif Kaip visada... Gera širdelė, plika s.... smile.gif
Atsakyti