QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 21, 09:31)
Labas
Ryte užsidėk ant savęs stiklinį gaubtą, o jei kabinėsis ''nusodink".Tik nepasirodyk, kad jo bijai.Taciau yra keletas budu kaip apsaugoti save nuo blogo poveikio. Reikia "uzsiblokuoti" Nesijuokit, apie tai buvo kalbama ir per TV, ir knygose rasoma. Jei stovi, tai ir ranku sukryziavimas pries save, tai gali būti uzsidengimas kokiu nors daiktu (rankinuku, papke...), koju sukryziavimas ir panasiai. Jei netoli to vampyro stalas, tai netgi atsiribojimas kokiais nors ant stalo sudetais daiktais.Aš naudojau didelę gėlę vazone, tiesiog po ja pasislėpdavau, įsivaizduok, kad tarp Tavęs ir "vampyro" stovi veidrodis blizgiąja puse į vampyrą!
O svarbiausia man atrodo tikėti tuo , kad šios priemonės padeda ir tu nieko nebijai.
Va šitus patarimus ir turėjau omeny, esu daug skaičius apie tai. Nereikia man su ja viena patalpa dalintis, nors tiek gerai. Stengiuosi kuo mažiau kontaktuot, bet darbas toks mano, kad nebendraut nesigauna. Pavydas didelis pas žmogų yra, mano gi ir vyras labai geras, o aš jo neverta, ir pareigos pano labai jai tinkamos būtų

bandysiu kažkaip asisaugot, baimės tai nejaučiu, tik bendraut nesinori.
Patricija, kaip smagu, kad savijauta gera
SVETA, lieki skoliga mum, kad prilinkėjom vyrui sugrįžti laiku

Teks po margutį numargint visom
Kiek išgąsčio šiandien turėjau

Dukra mazgiui sugirdė ne jo, bet tėčio vaistus

Gerai, kad direktorė supratinga, liepė greit skuost namo. Parlėkiau, bet gal nieko čia baisaus - 10lašų augalinių raminamųjų, matysiu, kiek pietų miego miegos. Išsigandau, net rankos dar iki dabar dreba.