Aciu,mergaites Cia jusu linkejimai tikriausiai padejo Rytoj jau turesiu savo vyra namie Bet labiausiai mazoji laukia tecio
Namuose tvarka,langai isplauti ir t.t. O kiausiniams marginti nusipirkau dazu ,kazkokiu marmuriniu,kazi kas gausis O mazajai lipduku
ragnez nustebinai ,o fraktalai tikrai labai labai grazus
Labas,tik prameciau akimis ka parasete,ryt butinai paskaitysiu,nes ka tik prablaivejau po stipraus migrenos priepuolio,fuuuuuuu....
QUOTE(GREK @ 2011 04 20, 20:20)
Prakalbot apie ekstrasensus, nu jaučiu, kad vienas žmogus darbe šnairuoja į mane, vis užkliūvu. 16 metų dirbu ten ir kuo toliau, tuo labiau jaučiu neigiamą įtaką, vis dažniau pagaunu save galvojant apie tai. Pasiskaitinėjau literatūros, nežinau kažko reiks griebtis
Labas
Ryte užsidėk ant savęs stiklinį gaubtą, o jei kabinėsis ''nusodink".Tik nepasirodyk, kad jo bijai.Taciau yra keletas budu kaip apsaugoti save nuo blogo poveikio. Reikia "uzsiblokuoti" Nesijuokit, apie tai buvo kalbama ir per TV, ir knygose rasoma. Jei stovi, tai ir ranku sukryziavimas pries save, tai gali būti uzsidengimas kokiu nors daiktu (rankinuku, papke...), koju sukryziavimas ir panasiai. Jei netoli to vampyro stalas, tai netgi atsiribojimas kokiais nors ant stalo sudetais daiktais.Aš naudojau didelę gėlę vazone, tiesiog po ja pasislėpdavau, įsivaizduok, kad tarp Tavęs ir "vampyro" stovi veidrodis blizgiąja puse į vampyrą!
O svarbiausia man atrodo tikėti tuo , kad šios priemonės padeda ir tu nieko nebijai.
http://www.sveikaszm...eiksmas=ziureti
Papildyta:
QUOTE(sume @ 2011 04 20, 20:31)
laaabai gražu... neįtikėtina, kad užsimerkus... reikės ir man su mama pamėginti tokį meną...
Tikrai bandyk, labai nuramina.Aš net pamirštu chemo sukamus sąnarius.
Sveikutės,
Oi, kiek prirašėte visko įdomaus. Fraktalai nuostabūs, ragnez menas, genų mutacijos tyrimai, salotos, margučių marginimai.
Aš visa sveika ir laiminga, nuo pirmadienio guliu ir tinginiauju ligoninėje. Man paruošta buvo ta pati puiki palata ir ta pati lova, kur gulejau kovo mėn, ifauru matė. Sulašino Pamidronata bei Midronata ir C vit i porta leidžia. Ryt po pietų išleis namo. Esu prizadejusi margučių kai kam. Teks griebtis ddarbo ryt vakare.
Visoms gerų ir linksmų Šv. Velykų!
Oi, kiek prirašėte visko įdomaus. Fraktalai nuostabūs, ragnez menas, genų mutacijos tyrimai, salotos, margučių marginimai.
Aš visa sveika ir laiminga, nuo pirmadienio guliu ir tinginiauju ligoninėje. Man paruošta buvo ta pati puiki palata ir ta pati lova, kur gulejau kovo mėn, ifauru matė. Sulašino Pamidronata bei Midronata ir C vit i porta leidžia. Ryt po pietų išleis namo. Esu prizadejusi margučių kai kam. Teks griebtis ddarbo ryt vakare.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 21, 09:31)
Labas
Ryte užsidėk ant savęs stiklinį gaubtą, o jei kabinėsis ''nusodink".Tik nepasirodyk, kad jo bijai.Taciau yra keletas budu kaip apsaugoti save nuo blogo poveikio. Reikia "uzsiblokuoti" Nesijuokit, apie tai buvo kalbama ir per TV, ir knygose rasoma. Jei stovi, tai ir ranku sukryziavimas pries save, tai gali būti uzsidengimas kokiu nors daiktu (rankinuku, papke...), koju sukryziavimas ir panasiai. Jei netoli to vampyro stalas, tai netgi atsiribojimas kokiais nors ant stalo sudetais daiktais.Aš naudojau didelę gėlę vazone, tiesiog po ja pasislėpdavau, įsivaizduok, kad tarp Tavęs ir "vampyro" stovi veidrodis blizgiąja puse į vampyrą!
O svarbiausia man atrodo tikėti tuo , kad šios priemonės padeda ir tu nieko nebijai.
Va šitus patarimus ir turėjau omeny, esu daug skaičius apie tai. Nereikia man su ja viena patalpa dalintis, nors tiek gerai. Stengiuosi kuo mažiau kontaktuot, bet darbas toks mano, kad nebendraut nesigauna. Pavydas didelis pas žmogų yra, mano gi ir vyras labai geras, o aš jo neverta, ir pareigos pano labai jai tinkamos būtų bandysiu kažkaip asisaugot, baimės tai nejaučiu, tik bendraut nesinori.
Patricija, kaip smagu, kad savijauta gera
SVETA, lieki skoliga mum, kad prilinkėjom vyrui sugrįžti laiku Teks po margutį numargint visom
Kiek išgąsčio šiandien turėjau Dukra mazgiui sugirdė ne jo, bet tėčio vaistus Gerai, kad direktorė supratinga, liepė greit skuost namo. Parlėkiau, bet gal nieko čia baisaus - 10lašų augalinių raminamųjų, matysiu, kiek pietų miego miegos. Išsigandau, net rankos dar iki dabar dreba.
QUOTE(GREK @ 2011 04 21, 13:13)
Kiek išgąsčio šiandien turėjau Dukra mazgiui sugirdė ne jo, bet tėčio vaistus Gerai, kad direktorė supratinga, liepė greit skuost namo. Parlėkiau, bet gal nieko čia baisaus - 10lašų augalinių raminamųjų, matysiu, kiek pietų miego miegos. Išsigandau, net rankos dar iki dabar dreba.
o taip, jie tai moka pagasdint
mano mazasis vakar kaip lapas su 39+ gulejo, kosulys kaip is backos, net krutine kurkia. nuveziau pas gydytoja, "israse" plauciu uzdegima... zodziu.
antibiotiku mikstura susiplakiau, bet taip ir nepradejau duoti - kol nuvaziavom, kol parvaziavom, atsigavo vaikis, temperatura nukrito ir nebepakilo, tai gydau dabar tik kosuli... duodasi kaip sveikas, tik nevalgo. nu, bus matyt.
QUOTE(ragnez @ 2011 04 21, 20:02)
mano mazasis vakar kaip lapas su 39+ gulejo, kosulys kaip is backos, net krutine kurkia. nuveziau pas gydytoja, "israse" plauciu uzdegima... zodziu.
antibiotiku mikstura susiplakiau, bet taip ir nepradejau duoti - kol nuvaziavom, kol parvaziavom, atsigavo vaikis, temperatura nukrito ir nebepakilo, tai gydau dabar tik kosuli... duodasi kaip sveikas, tik nevalgo. nu, bus matyt.
Nerizikuok be vaistų.mano marti su sirupėliais ir gera gydytoja ,prigydė iki astmos.Paskui privačioje poliklinikoje atstatė.
Vyrui irgi be kosulinis plaučių uždegimas buvo.netiki ta gydytoja , eik pas kitą.
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2011 04 21, 20:02)
Dėkui Dievui, kad tik raminamieji.
Labukas. Turiu tokį klausimą. Pas kokį gydytoją geriausia Klaipėdoje atlikti švitinimus? Yra tiesiosios žarnos v. I st. Dar sako , kad gal ir nešvitinti? Chemoterapijų nesiųlo. Gal galite ką parekomenduoti šiuo atveju (gydytoją), ar kitam mieste? Ar šiaip ką patarti...
QUOTE(rasų lanka @ 2011 04 22, 10:33)
Labukas. Turiu tokį klausimą. Pas kokį gydytoją geriausia Klaipėdoje atlikti švitinimus? Yra tiesiosios žarnos v. I st. Dar sako , kad gal ir nešvitinti? Chemoterapijų nesiųlo. Gal galite ką parekomenduoti šiuo atveju (gydytoją), ar kitam mieste? Ar šiaip ką patarti...
siaip jau teoriskai, jei tai 1 st ir padaryta radikali operacija (ty auglys pasalintas), gali buti apskritai neskiriamas joks tolesnis gydymas, tik stebejimas.
QUOTE(Patriccija @ 2011 04 21, 12:13)
Sveikutės,
Esu prizadejusi margučių kai kam. Teks griebtis ddarbo ryt vakare.
Esu prizadejusi margučių kai kam. Teks griebtis ddarbo ryt vakare.
Labas Patricija tu truputi apsiramink
Šiandien pridaviu kraują, imuniteto tokio dar nebuvo -neutrofilų 0,35, o jau susileidau tris Teva Grasim.Vakar pradėjo kilti temperatūra, bet dar tik 37,5 nors mano temperatūros norma 35,9.
Atsiminiau, kad varpų muzika, jei stovėti tiesiog po varpu užmuša 100 proc virusus, o su ausinėmis ar kolonėlėmis apie 80 proc., kadangi turiu prisirašiusi varpų muzikos, o ji man ir patinka, tai valandą klausiausiu su geru garsu.
Šiandien nėra nei neutrofilų , nei temperatūros.
Gavau dar 3 ampules.Anksčiau 3-jų būdavo kaip tik .
QUOTE(ragnez @ 2011 04 22, 13:49)
siaip jau teoriskai, jei tai 1 st ir padaryta radikali operacija (ty auglys pasalintas), gali buti apskritai neskiriamas joks tolesnis gydymas, tik stebejimas.
Nesioperuoja pats ligoniukas. Nes gydytojai pasakė - po operacijos visada turės būti su stoma. Tai pasakė, kad gal tik švitins, bet jis irgi to nenori.... Žmona pergyvena, bet ir žinia ši vakarykštė - dar visi šoke. Man atrodo, kad gal jis persigalvos, kai truputi nusiramins, ir nuspręs gydytis.
Kaip džiaugiuosi, kad Patricija gerai jaučiasi. Taip ir laikykis, mieloji, ir nepersitemk per šventeles.
Mergaitės linkiu, kad pasveiktų kuo greičiau Jūsų vaikučiai ir per šventes jau kiaušiniautų sveiki, kaip ridikai.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 22, 17:50)
Šiandien pridaviu kraują, imuniteto tokio dar nebuvo -neutrofilų 0,35, o jau susileidau tris Teva Grasim.Vakar pradėjo kilti temperatūra, bet dar tik 37,5 nors mano temperatūros norma 35,9.
Atsiminiau, kad varpų muzika, jei stovėti tiesiog po varpu užmuša 100 proc virusus, o su ausinėmis ar kolonėlėmis apie 80 proc., kadangi turiu prisirašiusi varpų muzikos, o ji man ir patinka, tai valandą klausiausiu su geru garsu.
Na, rytoj jau bus geriau.
LAbutis!
Linkiu taip pat, kad vaikuciai pasveiktu ir mamytems butu ramu sirdelese svenciu
dienomis!
.GABIJA., mieloji, kiek dar tave kankins chemoterapijos?
Grizau apie 14 val.is ligonines. Sunus parinkes buvo senai numargintu marguciu,
dviems siuntinukams ir supokaves, net nematau kas per kiausiniai-marguciai
Nukeliaus i Klaipėdą ir Mažeikius. Gal jis ten mazai ivyniojo, gal tik lukstai bus siuntinyje... Tik zinokit norai buvo geri...
Pati is karto puoliau marginti sau bei draugems Linutei ir Rimantei. Viso numarginau 28 margucius, 14 sau pasilikau.
Oi, dirbau iki 21 val.ir zinokit pavargau labai, dabar lovoje po valandos atsigavau. Rodos skaudejo visus kaulus... Praeitais metais visus margucius margindavau stovedama, siemet teko sestis ir tai pavargau...višta. kraujo tyrimai visi tie kur rodo kepenu ir kt normos ribose, leukocitai 4, tromboc 200
Papildyta:
Hemoglob 109, rodos, viskas neblogai, bet jegu nefontanai. Nuo skausmo nieko neleido ligonineje ir negeriau jokiu tabl. Kojytes dailios,plonos,kauliukai pupso prie pedu. Svoris 74kg.
Papildyta:
Rasu lankele, nieko negaliu patarti del gydymo.
Linkiu taip pat, kad vaikuciai pasveiktu ir mamytems butu ramu sirdelese svenciu
dienomis!
.GABIJA., mieloji, kiek dar tave kankins chemoterapijos?
Grizau apie 14 val.is ligonines. Sunus parinkes buvo senai numargintu marguciu,
dviems siuntinukams ir supokaves, net nematau kas per kiausiniai-marguciai
Nukeliaus i Klaipėdą ir Mažeikius. Gal jis ten mazai ivyniojo, gal tik lukstai bus siuntinyje... Tik zinokit norai buvo geri...
Pati is karto puoliau marginti sau bei draugems Linutei ir Rimantei. Viso numarginau 28 margucius, 14 sau pasilikau.
Oi, dirbau iki 21 val.ir zinokit pavargau labai, dabar lovoje po valandos atsigavau. Rodos skaudejo visus kaulus... Praeitais metais visus margucius margindavau stovedama, siemet teko sestis ir tai pavargau...višta. kraujo tyrimai visi tie kur rodo kepenu ir kt normos ribose, leukocitai 4, tromboc 200
Papildyta:
Hemoglob 109, rodos, viskas neblogai, bet jegu nefontanai. Nuo skausmo nieko neleido ligonineje ir negeriau jokiu tabl. Kojytes dailios,plonos,kauliukai pupso prie pedu. Svoris 74kg.
Papildyta:
Rasu lankele, nieko negaliu patarti del gydymo.