QUOTE(arune @ 2011 04 19, 17:33)
Na man dabar einamiausios iš "Žmonių" žurnalo E. Jackaitės salotos:
Niam, niam, niam - kaip skanu - būtinai ir aš pasinaudosiu tais receptukais.
Ačiū.
QUOTE(ragnez @ 2011 04 19, 20:57)
taip, svarbu veikia
as po seminaro su nauju ikvepimu. gaila, telefono nuotraukos labai jau netobulos
Ajajai, kaip gražu. Tu tikrai turi paslėptą talentą. O jau spalvų žaismas - ir kooookie deriniai
. Ištisa pavasario m, meilės ir lengvumo jūra...
***
Kaži, kaip laikosi mūsų
Patricija? Kažko prapuolė...
Tikiuosi, kad viskas gerai... Gal ruošiasi šventelėms....
Gabija - lai būna tie kambariai ir spintelės tokie , kokie jau yra - susitvarkysi, kai stipresnė būsi. Svarbu - šventę širdelėje turėti... O dulkių , kai pašviečia saulė ir susitvarkius matosi - tokios jos lakios labai. Reikia mokytis kartais jų nepastebėti - ir taip daug paskui jas su škurleliu pravaikštom.
Oj,
SVETUK :4u:Tikrai linkiu kuo greičiau sulaukti vyro, kad visi su šeima drauge susėstumėt prie Velykų stalo... Ir sveikatytės dukrytei.
Ir,
carvel , tavo vaikams sveikatytės ...
***
O aš irgi pasidalinsiu savo kiaušinio marginimo patirtimi. Marginu tradiciškai - natūraliomis priemonėmis - su vašku, lukštais , dilgėlių nuoviru. Bet atradau prieš keletą metų ir dar vienus natūralius dažus - mėlynajį kopūstą.
Tiesa - su juo yra nešvarios teršalynės - bet kiaušinukai gražūs ir sveiki. Dirbu su pirštinaitėmis...
Truputi jį pasmulkinu, vyras man sumala su mėsmale - tada išsunkiu, nuimu putas, įdedu druskos ir viskas. Virtus kiaušinukus nuvaškuoju raštais - ir per naktį pamerkiu į tą kopūsto mirkalą. Kai turiu laiko, tai eksperimentuoju - merkiu į lukštus, vėliau į kopūsto sultis ar atvirkščiai - gaunasi graži spalva.
Dar šiais metais esu susirinkusi raudonojo svogūno lukštų - nežinau, ką gausiu... Todėl labai įdomu.
Gero vakariuko visoms...
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2011 04 20, 21:48)
Savaitgalį aptvarkėm kapelius, pasodinom gėlyčių, ridikėliai, salotos sudygę, netgi 10 poridorų ant palangės turiu