Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(ragnez @ 2011 04 19, 19:57)
taip, svarbu veikia smile.gif
as po seminaro su nauju ikvepimu. gaila, telefono nuotraukos labai jau netobulos smile.gif

user posted image

user posted image

Labas
Labai gražu, bet čia linijas turbūt atsimerkusi pieši.Tokius darbelius reikia piešti ant didelio formato ir įrėminti ir papuošti sienas .Kad nebluktų reikia nupurkšti laku.
O čia radau parsisiųsti knygą, bet ne visoms tiks-rusiška.
ФРАКТАЛЬНЫЙ МЕТОД

Этот метод прекрасно описывается в книге "Родник фрактальной мудрости, или свежий взгляд на наши возможности" Полуяхтова Т. 3., Комов А. Е.

Предлагаю изучить этот метод скачав книгу по прямой ссылке, fraktal.rar - архив, размер исходных файлов 1 537 536 байт.
http://voviyes.ru/fraktal.html
dar tik vakar parsisiunčiau, tai neišstudijavau, bet suprantu, tai turi būti kaip vadovėlis.
Atsakyti
Gabija, uzsimerkus piesiu smile.gif jei kas paprasytu nupiest tokia gele samoningai - nemokeciau. man paciai netiketa gerokai. o spalvinu, jau zinoma, paderindama spalvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 04 20, 09:50)
Gabija, uzsimerkus piesiu smile.gif jei kas paprasytu nupiest tokia gele samoningai - nemokeciau. man paciai netiketa gerokai. o spalvinu, jau zinoma, paderindama spalvas smile.gif

Jei taip tai neįtikėtina. thumbup.gif Ko gero praeitame gyvenime buvai dailininkė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 20, 10:15)
Jei taip tai neįtikėtina. thumbup.gif Ko gero praeitame gyvenime buvai dailininkė rolleyes.gif

lotuliukas.gif

pagal numerologinius skaiciavimus, paskutini karta gyvenau pries 1000 metu. buvau vyras, šamanas, gyvenau pietų jūrų salose

vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 04 20, 10:24)
lotuliukas.gif

pagal numerologinius skaiciavimus, paskutini karta gyvenau pries 1000 metu. buvau vyras, šamanas, gyvenau pietų jūrų salose
vacation1.gif

O tu Dankaną Maklaudą metais lenki. lotuliukas.gif Gerasi tada tau buvo, bent šiltai gyvenai.Tikiuosi tuo metu ten buvo šilta.O jei rimtai tai ar turi kokių pojūčių apie tai kas įvyks?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 20, 10:29)
O jei rimtai tai ar turi kokių pojūčių apie tai kas įvyks?

labai sunku klausima uzdavei...

tokiu smulkmenu, kad pradedu ieskoti telefono dar pries jam suskambant, tai daznai buna smile.gif

vienas is globaliausiu "numatymu" - nuo vaikystes buvau labai aiskiai suplanavusi gyvenima iki trisdesimties. ir tvirtai zinojau, kad visus vaikus turiu pagimdyti iki trisdesimties... turejau keturis nestumus, trys vaikai gime - visada labai aiskiai zinojau, kad gims berniukai. tarp gusto ir miko turejo buti mergaite - sito jau nebepatikrinsi. ji neatejo, bet labai daug ko mane ismoke apie moteriskuma... na va. zodziu, jaunelis gime, kai buvau 31, o po metu suzinojau, kad man vezys.

beje, mika parsiveziau is talino - MB tuo metu buvo komandiruotej helsinkyje. suorganizavau romantiska savaitgali ir grizau jau tvirtai zinodama, kad vaziuoju ne viena smile.gif

tai net nezinau, kaip tokius ivykius pavadint...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 04 20, 10:54)
labai sunku klausima uzdavei...

tai net nezinau, kaip tokius ivykius pavadint...

Aš dabar 18,10 per BTV žiūriu ekstrasensų mūšius.Yra tikrų apsimetėlių, bet kiti nesuvokiamu būdu pajunta situacijas.Kad nesuvaidinta ir nepapirkta , tai rodė, kad visi nugalėtojai tikrai neturtingi žmonės.Kiti prasigyvena po to kai išsireklamuoja mūšyje.Bet dažniausiai jie nėra laimės kūdikiai.Ypač nukenčia užsiimantys juodają magija.Daugiausia dalyvauja moterys, o ypač daug šamanių azijiečių.Ir sugebėjimai persiduoda iš prosenelių dukroms ar anūkėms.

Keistas ir nesuvokiamas pasaulis.

O čia radau apie spalvas.

http://www.fija.lt/?lang=1&nav=13

http://www.supermama...665708-450.html

http://minilavina.bl...ai-2-dalis.html

http://www.ksklubas....php?id=2103&p=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 20 balandžio 2011 - 10:47
taip, ziurejau ir as. labai idomu. nepaisant to, kad per TV rodomas grynas sou ir yra daugybe dalyku, kurie iskarpyti, sumontuoti, suvaidinti, kad butu didesnis ispudis - vis tiek manau, kad mes pluduriuojame savotiskoje informacijos juroje ir jautrus zmogus gali atpazinti, pastebeti reikalingas zinias, vaizdus, garsus... gal kazkas panasaus i interneta ir google paieska - paklausi ir gauni atsakymus, vieni tinkami, kiti ne... is visu gautu atsakymu dar reikia atsirinkti tuos, kuriu reikia...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 04 19, 16:33)
Pas buvusią auklytę, kaip visada... dar į vienus svečius... O ir pas mus viešės 10 metų mergaitė, 3 dieneles, mano draugės dukra, ... tėvai Airijoj jau 6 ar 7 metai, vaikas auga su auklėm, tai pasikviečiam mes ją į svečius.
Papildyta:

Koks čia pas tave mandras genetinis tyrimas, - iš kelių etapų... Man irgi darė Santariškėse genetinį tyrimą, paprastai - iš kraujo,... paėmė ir už mėnesio skambinau atsakymo - nėra genų mutacijos.

supratau, smagu bus ir pačiom išlėkt ir pas save namuose su viešnia smile.gif O aš tai ir graži ir protinga (kaip tam anekdote) ir pas mamą noriu, ir pas vyro tėvus reikia, nežinau kaip spėt visur reiks.

mano genetinis irgi buvo dviejų etapų, gegužy pridaviau kraują, rugsėjį buvo galutinis atsakymas tik. Man sakė, kad dėl to, jog giminėj mano nėra vėžiu sirgusių, aš vienintelė unsure.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2011 04 19, 19:19)
Mano mazoji ir siandien jau i darzeli neejo,vel sloga doh.gif
Vyresniajai "sugadino" atostogas biggrin.gif Nes turi dabar zaisti su ja.

Ant velyku gal vyras jau griz,labai tikiuosi kad spes smile.gif

vargšės svyresnėlės doh.gif ir maniškė kantriai tupi su broliu namie, o tas kosti kaip pasiutęs. Ryt dar turės būt abu, o penktadieniui jau močiutę užsakiau biggrin.gif

Smagu, jei vyras būtų per šventes kartu rolleyes.gif
as po seminaro su nauju ikvepimu. gaila, telefono nuotraukos labai jau netobulos smile.gif

vau bigsmile.gif tikrai labai gražu, nu reiks ir man bandyt, su šita technika dar nesusipažinusi aš.

Prakalbot apie ekstrasensus, nu jaučiu, kad vienas žmogus darbe šnairuoja į mane, vis užkliūvu. 16 metų dirbu ten ir kuo toliau, tuo labiau jaučiu neigiamą įtaką, vis dažniau pagaunu save galvojant apie tai. Pasiskaitinėjau literatūros, nežinau kažko reiks griebtis unsure.gif
Atsakyti

user posted image

user posted image

laaabai gražu... neįtikėtina, kad užsimerkus... reikės ir man su mama pamėginti tokį meną... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif Berniukai irgi 4u.gif

Patricija, aūūūūūūūūūūūūūūūūūūū. Kaip laikaisi?

Aš darbeliuose, gal jau per kitas dvi dienas galėsiu kiek ir namuose pabūti - nes vaikai atostogauja - kas su gipsu, kas ir šiaip, ir vis vieni. Bandysiu ryt poryt jų ramų gyvenimą pajaukt...

Savaitgalį aptvarkėm kapelius, pasodinom gėlyčių, ridikėliai, salotos sudygę, netgi 10 poridorų ant palangės turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 04 19, 17:33)
Na man dabar einamiausios iš "Žmonių" žurnalo E. Jackaitės salotos:

Niam, niam, niam - kaip skanu - būtinai ir aš pasinaudosiu tais receptukais. thumbup.gif Ačiū.

QUOTE(ragnez @ 2011 04 19, 20:57)

Ajajai, kaip gražu. Tu tikrai turi paslėptą talentą. O jau spalvų žaismas - ir kooookie deriniai rolleyes.gif bigsmile.gif . Ištisa pavasario m, meilės ir lengvumo jūra... rolleyes.gif

Kaži, kaip laikosi mūsų Patricija? Kažko prapuolė... g.gif Tikiuosi, kad viskas gerai... Gal ruošiasi šventelėms.... wub.gif

Gabija 4u.gif - lai būna tie kambariai ir spintelės tokie , kokie jau yra - susitvarkysi, kai stipresnė būsi. Svarbu - šventę širdelėje turėti... O dulkių , kai pašviečia saulė ir susitvarkius matosi - tokios jos lakios labai. Reikia mokytis kartais jų nepastebėti - ir taip daug paskui jas su škurleliu pravaikštom. irnesakyk.gif

Oj, SVETUK :4u:Tikrai linkiu kuo greičiau sulaukti vyro, kad visi su šeima drauge susėstumėt prie Velykų stalo... Ir sveikatytės dukrytei.

Ir, carvel 4u.gif, tavo vaikams sveikatytės ...

O aš irgi pasidalinsiu savo kiaušinio marginimo patirtimi. Marginu tradiciškai - natūraliomis priemonėmis - su vašku, lukštais , dilgėlių nuoviru. Bet atradau prieš keletą metų ir dar vienus natūralius dažus - mėlynajį kopūstą. thumbup.gif Tiesa - su juo yra nešvarios teršalynės - bet kiaušinukai gražūs ir sveiki. Dirbu su pirštinaitėmis... ax.gif Truputi jį pasmulkinu, vyras man sumala su mėsmale - tada išsunkiu, nuimu putas, įdedu druskos ir viskas. Virtus kiaušinukus nuvaškuoju raštais - ir per naktį pamerkiu į tą kopūsto mirkalą. Kai turiu laiko, tai eksperimentuoju - merkiu į lukštus, vėliau į kopūsto sultis ar atvirkščiai - gaunasi graži spalva.
Dar šiais metais esu susirinkusi raudonojo svogūno lukštų - nežinau, ką gausiu... Todėl labai įdomu.

Gero vakariuko visoms... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2011 04 20, 21:48)
Savaitgalį aptvarkėm kapelius, pasodinom gėlyčių, ridikėliai, salotos sudygę, netgi 10 poridorų ant palangės turiu  ax.gif

wub.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 20 balandžio 2011 - 20:00