Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 19, 08:50)
Geros dienos

Geros dienos, Gabija 4u.gif Saulytė išlindo - ir mes linksmesnės, norisi švarintis, į lauką eiti. Aš namie langus pradėjau valinėtis, po 1 per dieną, neskubu. Laukiu Velykų, šiais metais žadam kiaušinius marginti tuo tikruoju būdu - su lukštais. Nesu to dariusi... Savaitgalį į Pakutuvėnus nuvažiuosim - širdis jau traukia.

Sveikatytės visoms user posted image
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 04 19, 09:22)
Geros dienos, Gabija  4u.gif  Saulytė išlindo - ir mes linksmesnės, norisi švarintis, į lauką eiti. Aš namie langus pradėjau valinėtis, po 1 per dieną, neskubu. Laukiu Velykų, šiais metais žadam kiaušinius marginti tuo tikruoju būdu - su lukštais. Nesu to dariusi... Savaitgalį į Pakutuvėnus nuvažiuosim - širdis jau traukia.

Sveikatytės visoms user posted image

Aš po lukštu įberiu iš vieno šono vienokių dažų dažų kelis grūdelius, iš kito kitos spalvos, o tada suvynioju į medžiagą ir apsuku siūlais.Dar į vidų prisuku žolių, šieno lapelių.Anksti pasisėjau velykinę žolę , tai dabar jau sprindinė.
Atsakyti
Labas, nu davai Gabija iki velyku jau atsipaipaliuok 4u.gif

As marginu visokiais budais. Ir dazias kur tept reikia ir tokie kaip marmuriniai gaunas, ir lukstais (prie kiauso prispaudziu dobiliuka, ar kokia kita zolyte ir kisu i kojines, uzrisu ir verdu), su dazais, tada paskutineju arba parasineju, o vaikams lipduku nupirkau. Visi turesim darbo biggrin.gif
dar darysiu torciuka (biskvitai pirktiniai, nes kept nemoku, saldytu braskiu uogene ir plakta grietinele), ir noriu kad jus man parasytumet kokiu normaliu salotu receptuka, kurios jums skanios. Tik ne tokiu, kur eik i parde ir nusipirk 10 gr anciousu, slakeli migdolu aliejaus ir tt. Normaliu salotu noriu biggrin.gif Kurios normaliem zmonem sugalvotos.

Genetikos tyrimas pirmam etape nerado genu mutacijos. Dabar darys antra etapa, skaidys gena i gabalus ir ieskos taip. Parasiau kaip man genetike aiskino smile.gif Treciadieni eisiu tikrint kraujo ir jeigu viskas ciki.piki ketvirtadieni 7 chemo..

Sunus vel susirgo, 4 dienas i darzeli ejo ir vel kosti, temperaturos nakti turejo. Ir mazylis jau ciaudi, bet dar sveikas. Virsutinius 2 dantukus pradaigino, ropoja greitai greitai, toks juokingas - burzgia biggrin.gif
Nu va.
Atsakyti
Gabriella, mintimis mes su tavim, tikiuosi, ten bus mažiau skausmo ir kančių heart.gif

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 19, 14:38)
As marginu visokiais budais. Ir dazias kur tept reikia ir tokie kaip marmuriniai gaunas, ir lukstais (prie kiauso prispaudziu dobiliuka, ar kokia kita zolyte ir kisu i kojines, uzrisu ir verdu), su dazais, tada paskutineju arba parasineju, o vaikams lipduku nupirkau. Visi turesim darbo biggrin.gif
dar darysiu torciuka (biskvitai pirktiniai, nes kept nemoku, saldytu braskiu uogene ir plakta grietinele), ir noriu kad jus man parasytumet kokiu normaliu salotu receptuka, kurios jums skanios. Tik ne tokiu, kur eik i parde ir nusipirk 10 gr anciousu, slakeli migdolu aliejaus ir tt. Normaliu salotu noriu biggrin.gif  Kurios normaliem zmonem sugalvotos.

Genetikos tyrimas pirmam etape nerado genu mutacijos. Dabar darys antra etapa, skaidys gena i gabalus ir ieskos taip. Parasiau kaip man genetike aiskino smile.gif Treciadieni eisiu tikrint kraujo ir jeigu viskas ciki.piki ketvirtadieni 7 chemo..

Sunus vel susirgo, 4 dienas i darzeli ejo ir vel kosti, temperaturos nakti turejo. Ir mazylis jau ciaudi, bet dar sveikas. Virsutinius 2 dantukus pradaigino, ropoja greitai greitai, toks juokingas - burzgia biggrin.gif
Nu va.

Ir aš taip marginu kiaušinukus, labiausiai patinka su svogūnų lukštais, ne chemijos. mėgstu paskui juos paskutinėt, čia jau mano arkliukas. Mažiui irgi parūpinau lipdukų. Dar duosiu vaškinėm kreidutėm apipiešt, tada į dažus, gaunasi principas panašus kaip su vašku, bet tokie "vaikiškai numaliavoti".
Suku galvą dėl salotų ir aš. Jau nenoriu baltos mišrainės ar su ryžiais, gal darysiu morkų salotas su džiovintom slyvom ir saulėgrąžom - paprasta, skanu ir prie visko tinka. Žadu kept mėsą, daryt žuvies vyniotinį, tai tiks. Prie šašlykiuko tiks marinuotos daržovės labai. Pinigėlių nedaug, tai ir vaišės bus kuklesnės, juk ne jos svarbiausios. Dar man patinka kalafioro salotos, gaivios tokios, pekino kopūsto nelabai mėgstu, geriau jau rauginti kopūstai tada. Pavardink, ką mėgstat, prie ko valgysit, pabandysiu pagelbėt, man patinka tokie dalykai bigsmile.gif
Va su saldumynais tai nežinau, renkuosi, kokį torčiuką pasigaminti, pagelbėkit:
kokosinį
o gal tiramisu

Dar prirašysiu, netyčia spustelėjau ir jau paviešino dar nebaigtas mano mintis smile.gif

Dėl genetikos tyrimų, tai kaži ar bus kitoks atsakymas, kaip tik "viskas gerai", ten kaip su šakėm ant vandens, realiai jie duoda gal 60proc. kad yra taip ar anaip.

Vargčiukas tavo, lai sveiksta greičiau 4u.gif perduodu baliončiką. O mažyliui 4u.gif už dantukus naujus balionėlis. Oi, jaučiu kaip dabar pas jus smagu, pats tas amžius įdomiausias wub.gif
Mano Rokas irgi kosti, išsimeldė sesės, kad jį pasiliktų namie, nes ta atostogauja, žiūrėsim, kaip čia jis, gal pasveiks iki Velykų. Labai laukia, kada gi marginsim kiaušinius, o aš jau dabar bijau, kaip prisimenu, kas dėjosi pernai doh.gif vieni nuostoliai buvo kiaušinių lotuliukas.gif

Gabija, tikrai, gal gi suspėsit sustiprėt iki švenčių, dar pusė savaitės smile.gif

Arūne, pas ką ten ruošiatės vykt? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 19 balandžio 2011 - 14:13

Nu va.

Jei jau nerado genų mutacijos , tai toliau irgi nieko neras, gal tik įsitikinimui daro tyrimus toliau.Labai jau sudėtingi tavo tyrimai.O tai tau ant švenčių "pagirias "padarys.Nepersistenk su ruoša.Aš tai "mamai Maxxximai " rūpesčius paliksiu.
Gražu vaikučiams tie du dantukai thumbup.gif
Bet aš džiaugiuosi, kad susirgau močiute būdama.Pačiai sirgti ir dar vaikus prižiūrėti ir dar jei vaikučiai suserga - tai siaubas.
Gaila , kad nėra atliekamų pinigų namų tvarkytojai.Kur saulė pašviečia dulkių krūvos, virtuvės spinteles reikia valyti, juk pusmetį , tik fasadinę pusę perbraukiu, laukia 7-i įvairaus dydžio langai ir užuolaidos.Faktas tas , kad Velykas sutiksiu apsišiukšlinusi.

Ragnez neužkabinom mes pirmos temos su fraktalais.Nulis dėmesio.O aš dabar vakarais piešiu, net pamirštu kojų skausmą.Dar porą dienų gręž chemo sąnarius.
Atsakyti
Tai zinoma kad uzkabinot su fraktalais. Jau uzsiprenumeravau ir skaitineju. dabar piest nenoriu, bet as tokius jau piesiau seniau tik nespalvinau ir nezinojau kad cia fraktalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 19, 15:48)
Tai zinoma kad uzkabinot su fraktalais. Jau uzsiprenumeravau ir skaitineju. dabar piest nenoriu, bet as tokius jau piesiau seniau tik nespalvinau ir nezinojau kad cia fraktalai smile.gif

Kaip užsiprenumeravai?

http://www.fraktalai...lbum/kurybiniai

radau tokį grožį, negaliu nepasidalinti
Atsakyti
Normaliu salotu noriu biggrin.gif  Kurios normaliem zmonem sugalvotos.

Na man dabar einamiausios iš "Žmonių" žurnalo E. Jackaitės salotos:

Gaivuma:
1 vištos krūtinėlė
1 kininis kopūstas
300 gr. vynuogių
1 sauja saulėgražų kepintų
1 nedidelis svogūnas, (kurio aš nededu, nes nepatinka)
druskos, pipirų
"Helmans Light" majonezo.

"Egzotika":
1 stiklinė ryžių
1 vištos krūtinėlė
1 šviežias agurkas
1 nedidelis indelis konservuotų persikų
1 sauja džiovintų slyvų
1 saujelė graikinių riešutų
1 skiltelė česnako
druskos, pipirų, prieskonių
"Helmanns Light" majonezo.

Greit padaroma ir skanu.

Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 04 19, 15:02)
Arūne, pas ką ten ruošiatės vykt?  bigsmile.gif

Pas buvusią auklytę, kaip visada... dar į vienus svečius... O ir pas mus viešės 10 metų mergaitė, 3 dieneles, mano draugės dukra, ... tėvai Airijoj jau 6 ar 7 metai, vaikas auga su auklėm, tai pasikviečiam mes ją į svečius.
Papildyta:
Genetikos tyrimas pirmam etape nerado genu mutacijos. Dabar darys antra etapa, skaidys gena i gabalus ir ieskos taip. Parasiau kaip man genetike aiskino smile.gif

Koks čia pas tave mandras genetinis tyrimas, - iš kelių etapų... Man irgi darė Santariškėse genetinį tyrimą, paprastai - iš kraujo,... paėmė ir už mėnesio skambinau atsakymo - nėra genų mutacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 19 balandžio 2011 - 15:34
Nu labos mergaites 4u.gif
Gabija,fraktalu grazumas wub.gif ,o kur rasti spalvu reiksmes.gal zinai? As viena laida ziurejau apie fraktalus,tai kelias reiksmes zinau,gal daugiau kur yra aprasyta apie spalvas g.gif .
Mergaites ,geru receptuku ir pigiu pasisklaitykit Gaspadinej lt man patinka daug paprastu receptu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mano mazoji ir siandien jau i darzeli neejo,vel sloga doh.gif
Vyresniajai "sugadino" atostogas biggrin.gif Nes turi dabar zaisti su ja.

Ant velyku gal vyras jau griz,labai tikiuosi kad spes smile.gif

Man patinka salotos:

rukyta vistienos krutinele,kulsele, ar betkokia kita dalis biggrin.gif
konservuoti ananasai
virti ryziai
kukuruzai
svogunas (kam patinka),man tai reikia astrumo smile.gif
majonezas
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 19, 15:16)
Ragnez neužkabinom mes pirmos temos su fraktalais.Nulis dėmesio.O aš dabar vakarais piešiu, net pamirštu kojų skausmą.Dar porą dienų gręž chemo sąnarius.

taip, svarbu veikia smile.gif
as po seminaro su nauju ikvepimu. gaila, telefono nuotraukos labai jau netobulos smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 19 balandžio 2011 - 18:59
ragnez, tikrai labai grazu smile.gif

Aciu uz salota, visos atrodo tokios skanios, ir i gaspadine nuciuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelkių Monas: 19 balandžio 2011 - 21:42