Gabriella, mintimis mes su tavim, tikiuosi, ten bus mažiau skausmo ir kančių
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 19, 14:38)
As marginu visokiais budais. Ir dazias kur tept reikia ir tokie kaip marmuriniai gaunas, ir lukstais (prie kiauso prispaudziu dobiliuka, ar kokia kita zolyte ir kisu i kojines, uzrisu ir verdu), su dazais, tada paskutineju arba parasineju, o vaikams lipduku nupirkau. Visi turesim darbo
dar darysiu torciuka (biskvitai pirktiniai, nes kept nemoku, saldytu braskiu uogene ir plakta grietinele), ir noriu kad jus man parasytumet kokiu normaliu salotu receptuka, kurios jums skanios. Tik ne tokiu, kur eik i parde ir nusipirk 10 gr anciousu, slakeli migdolu aliejaus ir tt. Normaliu salotu noriu
Kurios normaliem zmonem sugalvotos.
Genetikos tyrimas pirmam etape nerado genu mutacijos. Dabar darys antra etapa, skaidys gena i gabalus ir ieskos taip. Parasiau kaip man genetike aiskino
Treciadieni eisiu tikrint kraujo ir jeigu viskas ciki.piki ketvirtadieni 7 chemo..
Sunus vel susirgo, 4 dienas i darzeli ejo ir vel kosti, temperaturos nakti turejo. Ir mazylis jau ciaudi, bet dar sveikas. Virsutinius 2 dantukus pradaigino, ropoja greitai greitai, toks juokingas - burzgia
Nu va.
Ir aš taip marginu kiaušinukus, labiausiai patinka su svogūnų lukštais, ne chemijos. mėgstu paskui juos paskutinėt, čia jau mano arkliukas. Mažiui irgi parūpinau lipdukų. Dar duosiu vaškinėm kreidutėm apipiešt, tada į dažus, gaunasi principas panašus kaip su vašku, bet tokie "vaikiškai numaliavoti".
Suku galvą dėl salotų ir aš. Jau nenoriu baltos mišrainės ar su ryžiais, gal darysiu morkų salotas su džiovintom slyvom ir saulėgrąžom - paprasta, skanu ir prie visko tinka. Žadu kept mėsą, daryt žuvies vyniotinį, tai tiks. Prie šašlykiuko tiks marinuotos daržovės labai. Pinigėlių nedaug, tai ir vaišės bus kuklesnės, juk ne jos svarbiausios. Dar man patinka kalafioro salotos, gaivios tokios, pekino kopūsto nelabai mėgstu, geriau jau rauginti kopūstai tada. Pavardink, ką mėgstat, prie ko valgysit, pabandysiu pagelbėt, man patinka tokie dalykai
Va su saldumynais tai nežinau, renkuosi, kokį torčiuką pasigaminti, pagelbėkit:
kokosinį
o gal
tiramisu
Dar prirašysiu, netyčia spustelėjau ir jau paviešino dar nebaigtas mano mintis
Dėl genetikos tyrimų, tai kaži ar bus kitoks atsakymas, kaip tik "viskas gerai", ten kaip su šakėm ant vandens, realiai jie duoda gal 60proc. kad yra taip ar anaip.
Vargčiukas tavo, lai sveiksta greičiau
perduodu baliončiką. O mažyliui
už dantukus naujus balionėlis. Oi, jaučiu kaip dabar pas jus smagu, pats tas amžius įdomiausias
Mano Rokas irgi kosti, išsimeldė sesės, kad jį pasiliktų namie, nes ta atostogauja, žiūrėsim, kaip čia jis, gal pasveiks iki Velykų. Labai laukia, kada gi marginsim kiaušinius, o aš jau dabar bijau, kaip prisimenu, kas dėjosi pernai
vieni nuostoliai buvo kiaušinių
Gabija, tikrai, gal gi suspėsit sustiprėt iki švenčių, dar pusė savaitės
Arūne, pas ką ten ruošiatės vykt?