Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

.GABIJA., šiek tiek paskaitinėjau, tai tau vėl idėjo stentą. ATKENTĖJAI wub.gif
CIA BANDYSIU IDETI VAIZDĄ IŠ BALKONO
user posted image

aŠ NEDAUG VAIKŠČIOJAU, TIK VIENĄ KARTĄ NUĖJAU GAL KOKIUS DU KILOMETRUS, BET GRIZUSI DVI KETANOVO GERIAU.Oi, parasiau didziosiomis raidemis, bet netaisysiu. Sugrizau sutinusiomis kojomis ir priaugusi 5 kg svorio, truputi neramu buvo. Pagalvojau gal kartais nuo ketanovo. As ji ten kasdien geriau, o ta diena, kai paejau tolokai su kriukiu(ten nusipirkau lotuliukas.gif ), net dvi geriau. Pati pastebejau, kad mazai slapinuosi, kad sutriko inkstu darbas. Tik grizusi paskaiciau info lapeli apie Ketanov vaistuka. O ten aiskiai parasyta, kad salutinis poveikis sutrikdo inkstu darba. Dar ir paracetamolio pagerdavau kas kie, siand temperatura siek tiek pakilo nuo tvarkymusi namuos, tai stveriau paracetamolio. Bet galvoju paskaitysiu ka apie ji raso...OGI, jo salutinis poveikis tas pats, plius ir kepenis veikia. Negeriau nieko, o tik pagulejau, lyg praejo, atejau prie kompo pas JUS wub.gif
Tiesa, kojos atsileido, liko plonytes,kai negeriau namuos ketanovo ir nukrito 4 kg svorio thumbup.gif , sveriu 76 vel.

Čia kiemas viešbučio kur beveik visas dienas praleidau. Nuotraukoje sesė.
user posted image

Čia naujoji kolekcijos narė wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 15 balandžio 2011 - 20:32
Patricija
Dėl innkstų
prašyk siuntimo pas šeimos gydytoją pas urologą.Kiek aš patyriau inkstai labai ilgą laiką apie savo problemas neduoda jokių ženklų.Dėl stento kančių nepatyriau, nes gavau intraveninę narkozę, tik , kad seselės iš ketvirto karto į veną pataikė.Du kartus dūrė jau miegančiai, tai aišku nejutau, tik pagal mėlynes susiskaičiavau.Šeip stentuoja be užmigdymo, bet aš išsikaulinau.O pirmą kartą kartą pats gydytojas pasakė, kad bus narkozė, nes su šlapimtakiu buvo sudėtinga situacija.
Kaip matau iš gražių nuotraukyčių gyvenai šiltai ir gražiai.Oi kaip aš norėčiau prie baseino pagulėti. Gerai, kad nenusivarginai su eskursijomis.
Šiandien vaikštau raudonu veidu, kaip indėnas.Vyksta alerginė reakcija.Išgėriau nuo alergijos tabletę .Turiu susitaupiusi vaistų nuo pykinimo, tai bent pora dienų leisiuosi po 3 kartus.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 15, 21:03)
Šiandien gavau paskutinę chemo.Belieka tikėti , kad  paskutinę.

Grek parašyk ar gera eiti į darbą.Jau tris metus nebeinu.

Aplamai , kodėl visi su karmom ir kad už už mūsų blogį , liga pristojo ,lenda
prie onkologinių.Ko taip visi nori patarti ir auklėti mus? Juk daug sunkių ligų yra ir be mūsiškės.

Vakar važiavau autobusu į klinikas, tai pažįstama tik pasisveikino ir nors stovėjo greta, kalbos nepradėjo.Jau ir taip daugelis mūsų bijo, o dar gluosnės iš mūsų karmines siaubūnes daro.Bet aš jau beveik neimu į galvą , tik stebiu žmonių reakciją.

Kaip greit bėga laikas, Gabija, linkiu, kad ši tikrai būtų paskutinė chemija, kad viskas pasimirštų kaip blogas ilgas sapnas. Šaunuolė jūs ir pavyzdys mums ir kitoms, kurios mano, kad pritrūks jėgų. O alergija nuo chemo?

Gabija - labai gera eiti į darbą. Net negalvojau, kad jo taip pasiilgsiu. Sukuosi kaip voverė, nes darbo pobūdis kitaip neleidžia, jį reikia padaryti, nežiūrint, kad dirbu ne 8, o tik 4 valandas. Labai didelį palaikymą jaučiu iš direktorės ir keletos kolegių. Kitos, deja, turbūt iš tų kur bijo vėžiu užsikrėsti, gal nenori ar nežino kaip su manim kalbėti. Bet jau apsiprantu su tuo.

Mane irgi piktina, kad kalbantys apie onko ligas, neva jomis serga tik pikti, pagiežingi žmonės, patys greičiausiai net nėra susidūrę su tokia liga. Pakalbėt galim visi. Bet va kaip save suimt ir gyvent sau nekenkiant, kai tų stresinių situacijų tiek yra. pagalvojau, kad jau nuo 2000m gyvenu nuolatinėj įtampoj, su nemiga, bloga savijauta, skausmu. Nesėdėjau rankų sudėjus, ėjau pas gydytojus, ieškojau ligų ir kartu pagalbos. Bet rezultatai tapo aiškūs tik po 10metų.

"Natūrali medicina"balandžio mėn. daug rašo apie onko ligonius.

Patricija, wub.gif mhm, kokie vaizdai. Kaip dabar savijauta po kelionių?

Kaži kur kitos mergaitės, pritilusi temukė ko tai, gal oras kaltas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, Mergaitės. 4u.gif 4u.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 15, 22:03)
Labas mergaitės
Šiandien gavau paskutinę chemo.Belieka tikėti , kad  paskutinę.

Sveikinu, sveikinu. Labai labai linkiu, kad nereiktų daugiau tų chemijų. Kad sustiprėtum ir atsigautum visapusiškai. friends.gif wub.gif

carvel wub.gif 4u.gif - ir tave sveikinu su gerais rezultatais. Taip laikykis ir toliau.

Patricija 4u.gif - labukas, sveika pargrįžusi. Dabar jau ilsėkis. O ji , mat tvarkinėjasi vėl po namus. schmoll.gif Tikiuosi, kad gerų įspūdžių parsivežei. Nuotraukų vaizdai tiesiog puikūs. Bet tavo sesė kokia panaši iš toli į tave. pirma nepaskaičiusi užmečiau akį ir pamaniau - kokia mūsų Patricija pagražėjusi , krūtininga pasidarė... bigsmile.gif O paskui skaitau, kad tavo sesė čia lotuliukas.gif Kelintą varlytę jau parvežei savo kolekcijai. Kažkaip kilo man klausimas - kodėl varlytės, o ne kas kita? g.gif Kokia istorija jų pradėjimo rinkti?

GREK 4u.gif Gerai, kad jau dirbi - ir aplinka pasikeičia , ir veidai. O kas nenori bendrauti su tavimi, tai tegu ir būna sau - menka bėda. Labai gerai, kad direktorė tave supranta. Bet gal dabar pasijuto, kad laiko daug mažiau lieka savo kitiems darbeliams?

Man tai priešvelykinė tvarka vyksta namie - langų valymai, užuolaidų plovimai ir visokie kitokie krapštaliojimaisi ne tik po namus , bet ir po daržus. irnesakyk.gif Su tetuku sprendžiam, ką ir kur sodinsim...
Baisiai neramina mano svoris blush2.gif - per 4 mėnesius atsipenėjau 4 kg. Visi sako, kad pagražėjau, atsigavau, bet man tas pagražėjimas nelabai schmoll.gif , nelabai... schmoll.gif

Na, tai gero savaitgalio, mergikės - pasidžiaukit atbundančia gamta ir pasisemkit sveikatos ir jėgų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 04 14, 17:26)

O vakar padalyvavau su trumpa žinute , kai vyko diskusija su gluosniu - tai šiandien ne kaip jaučiuosi... blush2.gif Moderatorė ištrynė, bet kas iš to - vis tiek buvo pasakyta... blush2.gif Daugiau taip nedarysiu....

Rasu lanka, sakykit, darykit ir nebijokit. Naturalu parodyti ka jauti ir isleisti tai, ka sukaupei. Net gamtoje po audros oras gaivus ir sviezias, gamta atsinaujinusi ir atsigavusi...nors buvo gal ir baisu siek tiek smile.gif jau geriau nedidele audra, nei tikrai baisus viska sunaikinantis uraganas doh.gif
Pati as onko ligoniu visai nebijau, jokie siaubunai, jei kam ir daro blogai, tai daugiau sau doh.gif Man tik sunku suprasti, kodel jei yra budas civilizuotai paleisti savo baimes is kuriu isauga kiti neigiami jausmai, netraumuojant saves ir kitu, nieko nekainuojantis, prieinamas visiems...gal nevisiems suprantomas unsure.gif bet veikiantis, kodel taip nenorima juo pasinaudoti verysad.gif liudna man is salies stebeti kaip zmones kencia.
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2011 04 15, 22:03]
Labas mergaitės
Šiandien gavau paskutinę chemo.Belieka tikėti , kad paskutinę.

Carvel, matai, kad fraktalai gali ir burti.Štai ir išbūrė tokį gėrį, kad esi sveika. 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Gabija,prisipazinsiu,pries tyrimus kojos tirtejo,net nakti visa pries tai negalejau uzmigt,o visa ryta galvojau tik apie fraktalus,daug zalios spalvos juose,labai tikejau ju galia ir mintyse vis kartojau sau ,''viskas bus gerai'',nors is baimes tai balau ,tai raudau.Suveike thumbup.gif .
Del tokiu " ale pazystamu " pasakysiu,neverti jie net tavo demesio ,geriau tokiu neprisiminti mirksiukas.gif .

O karmininkams pasakysiu,nesusimastot,kad aplamai,tokiu pamokslininku kaip jus ,neigiama,nesvari ir siukslina energija,ikyrus pamokslavimas, gal but didelia dalimi paveikia jautraus zmogaus siela ir prisideda prie visokiu sunkiu susirgimu? g.gif

Rasu lanka
,prisidedantys kg tikrai i sveikata mirksiukas.gif biggrin.gif

Patricija ,puiki tavo kelione,grazios nuotraukos 4u.gif
GREK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 04 16, 20:34)
yra budas civilizuotai paleisti savo baimes is kuriu isauga kiti neigiami jausmai, netraumuojant saves ir kitu, nieko nekainuojantis, prieinamas visiems...gal nevisiems suprantomas  unsure.gif bet veikiantis, kodel taip nenorima juo pasinaudoti  verysad.gif  liudna man is salies stebeti kaip zmones kencia.

Koks jis, tas budas? Man onkologe labai patare ieskoti savyje priezasties, bet nemoku, niekaip neuzsikabinu. Padekit. Paaiskinkit, ismokinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 04 16, 21:38)

O karmininkams pasakysiu,nesusimastot,kad aplamai,tokiu pamokslininku kaip jus ,neigiama,nesvari ir siukslina energija,ikyrus pamokslavimas, gal but didelia dalimi paveikia jautraus zmogaus siela  ir prisideda prie visokiu sunkiu susirgimu? g.gif

Suprantu, kad provokuoju. Tik as suprantu ir tai, kad papildomai stresu, nei jis turi, as jam neduodu. Zmogus turi reikalu, susiduria tik su tuo, ka jau turi savyje. Kitas gali tik isprovokuoti, pajudinti kazkokia energija, bet nusiusti, atiduoti ar dar kaip nors perleisti, negali. Nesvarbu ka siunti - meile ar neapykanta - viskas grizta tau paciam dvigubai.
Jei zmogus pvz. skaito kazka negero ir paiima i sirdi, paima pats savo laisva valia. Taip pat ir su meile, kitas gali mane labai myleti, savo meile siusti, bet jei as atsiriboju, nepriimu, netikiu, kad tai meile, jo meile manes niekad nepasieks verysad.gif Tikriausiai turejote tokiu patirciu su tevais ar kitais artimais zmonemis...

Zmogus gali visada pasirinkti ka skaityti ir ko ne. Nelabai isivaizduoju kaip laisvam forume galima ikyriai pamokslauti, kai yra funkcija ignoravimas.
Atsakyti
[quote=gluosnis,2011 04 16, 23:12]
Suprantu, kad provokuoju. Tik as suprantu ir tai, kad papildomai stresu, nei jis turi, as jam neduodu. Zmogus turi reikalu, susiduria tik su tuo, ka jau turi savyje. Kitas gali tik isprovokuoti, pajudinti kazkokia energija, bet nusiusti, atiduoti ar dar kaip nors perleisti, negali. Nesvarbu ka siunti - meile ar neapykanta - viskas grizta tau paciam dvigubai.
Jei zmogus pvz. skaito kazka negero ir paiima i sirdi, paima pats savo laisva valia. Taip pat ir su meile, kitas gali mane labai myleti, savo meile siusti, bet jei as atsiriboju, nepriimu, netikiu, kad tai meile, jo meile manes niekad nepasieks verysad.gif Tikriausiai turejote tokiu patirciu su tevais ar kitais artimais zmonemis...

Jokiu neigiamu emociju nejauciu,pykcio pas mane nera ir niekada nebuvo,gimineje serganciu sia liga nera .Liga ,kaip is giedro dangaus,toks pat pasveikimas.Gal paaiskinsi,ka astokio ''GERO " padariau ,kaip pasikeiciau ,jei as nieko is viso nedariau ir nesistengiau saves pakeisti,nei mastymo,nei mitybos ,nei gyvenimo budo,o liga atsitrauke?
Atsakyti
Žadėjau nebesivelti į tas diskusijas, tą ir darysiu, tik mane stebina jau toooks gluosnio įtikėjimas savo tiesa, kad... doh.gif Nesiderina man gluosnio "tiesos" su tais vaikų veidais, matytais šį vakarą per tv gerumo dieną. Nei kaltės, nei pykčiai, anei kažkokie kiti marazmai jų veiduose netelpa. Šalia ir taip sunkių emocijų dar gluosnis mums uždeda papildomai - vat kokios buvote pagiežingos, kad taip įvyko. Ar tai moralu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 16 balandžio 2011 - 21:54
QUOTE(gluosnis @ 2011 04 16, 23:12)
Jei zmogus pvz. skaito kazka negero ir paiima i sirdi, paima pats savo laisva valia.

Siulai nieko naskaityti? g.gif Klasikine,rimta literatura,pilna dramu ir isgyvenimu,o kaip nepaimti i sirdi? Ar savo laisva valia nesigylinti? O jeigu pvz. perskaitai ar isgirsti kokia labai liudna istorija,neimti i sirdi? Kad nesusigadinciau sau karmos? Bet kaip tai padaryti? O jeigu gali padeti, nors truputeli,bet pergyveni del to,"paimi i sirdi" kaip tu sakai,gal geriau nieko nedaryti?

„Nebijok priešų - blogiausiu atveju jie gali tave užmušti, nebijok draugų - blogiausiu atveju jie gali tave išduoti. Bijok abejingų. Nors šie neužmuša ir neišduoda, bet, jiems tyliai pritariant, žemėje vyksta išdavystės ir žmogžudystės.“

Atsakyti
user posted image
...Ne aš plaku - verba plaka. Ligos - lauk iš namų... Sveikata - į vidų... 4u.gif Su verbų sekmadieniu, Mergaitės. Sveikatos jums ir jūsų mylimiems ištisus metus. Ramios ir pakilios didžiosios priešvelykinės savaitės. Ramybės širdelėse ir begalinės Meilės... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 17 balandžio 2011 - 08:37