Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(Deganti @ 2011 04 11, 19:36)
Aš ir užsižiūrėjau ir radau info:
Fraktalų piešimo seminaras
2011 m. Balandžio 17 j. · 13:00 - 16:00
Vieta
Onkopsichologijos ir komunikacijos centras "Kraujas"
Trakų g. 9/1, Pranciškonų rūmai
Vilnius

manau reikia registruotis: Dalyvių skaičius – apie 20-30 žm.
Vykdoma registracija, todėl prašome praneškite, kad dalyvausite seminaro koordinatorei Sandrai el. paštu: b.sandrai@gmail.com, tel. 8-673-11110.

O,kaip idomiai,labai noreciau thumbup.gif Lauksiu ,gal ir pas mus i Klaipeda atvaziuos Sandra su situ seminaru rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū Svetai už primintus prisijungimo duomenis - užsukit albumėlin pasisveikint mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos,nu zinokit ir as susirgau tais eraktalais thumbup.gif ,vakar pradejau piesti viena,net miego nesinorejo,laukiu laisvos minutes,kad vel galeciau piesti,labai geras jausmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 04 11, 21:14)
Ačiū Svetai už primintus prisijungimo duomenis - užsukit albumėlin pasisveikint  mirksiukas.gif

Jau uzsukau biggrin.gif Malonu susipazinti,labai grazi esi,o su nauja sukosena isvis wub.gif thumbup.gif

Nu,reikia ir man tada pabandyti fraktalus piesti bigsmile.gif Suintrigavote visai smile.gif

Kazkaip seniai A-Z nieko nerase g.gif Ziurejau nuotraukas albume musu,pamaciau ja ir prisiminiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 11 balandžio 2011 - 19:51
QUOTE(SVETA K. @ 2011 04 11, 20:50)
Jau uzsukau biggrin.gif Malonu susipazinti,labai grazi esi,o su nauja sukosena isvis wub.gif  thumbup.gif

Baik juokus, kaip visi žmonės smile.gif Man daug kas sako, kad ir nebeauginčiau plaukų, bet man jie primena paskutinius metus, visgi paauginsiu dar.

Na ką, šiandienos vakarinė maldelė bus už mūsų Adis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 04 11, 19:40)
Laba,

Gabija, nu jūs man neleidžiat pamiršt rusų kalbos, nu kaip man sunkiai skaitosi rusiškai, kaip pirmokė slebizavoju  lotuliukas.gif Bet esmę supratau. Su varške aliejaus nebandžiau, bet visur kitur naudoju.

[COLOR=red]Tai čia visa esmė yra ne aplamai varškę naudoti , o su aliejumi.O jei labai sunku rusiškai, tai Google yra skiltis -"vertėjas" .Ten užsidedi laukeliuose kalbas iš kurios į kurią nori versti ir atkopijuoji tekstą ir komanda "išversti". Na vertimas būna siaubingas, bent iš anglų.

Direktorė griežtai stebi, kad nesėdėčiau viršvalandžių  rolleyes.gif Geras ir supratingas žmogus ji, reta tokių.
O maniškis sutiko su sąlyga , kad dirbsiu visą dieną, minutes suskaičiuodavo, dirbdavau jei reikia ir šeštadienį.verskis per galvą , bet darbas turėjo būti padarytas.

[COLOR=red]O kur tas gražus oras? Apsiniaukę kaip maiše. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(carvel @ 2011 04 11, 20:32)
Labos,nu zinokit ir as susirgau tais eraktalais thumbup.gif ,vakar pradejau piesti viena,net miego nesinorejo,laukiu laisvos minutes,kad vel galeciau piesti,labai geras jausmas wub.gif

Oi tai aš bacilą įnešiau thumbup.gif Kam dar nepasireiškė simptomai-skiepykitės.

eraktalas, o tai fainas naujadaras.Ir su paslėpta prasme thumbup.gif
O aš turiu anūko kambariui du paveikslus 50x70cm padaryti.Jau metai kaip neprisiruošiu.
Atsakyti
Sėmenų aliejų turguje reikia pirkti. Nors sako galima irgi nekokį nusipirkti, gali būti primaišytas. Galima su stiklainiuku šaldiklyje laikyti. Tada nepasensta taip greitai. Su šaukštu pasikabini kiek reikia, tada dedi ant ko reikia, greitai atsileidžia. Aš tai turiu galimybę jo tiesiai spaudykloje nusipirkti, bet dabar jau, man atrodo sezono pabaiga.
Spalvotus pieštukus vaikams pirkti patarė ne kinietiškus, bet kokios nors kitos šalies, tada būktais jie geresnės kokybės būna.
Atsakyti
[quote=.GABIJA.,2011 04 12, 10:13]
[COLOR=red]O kur tas gražus oras? Apsiniaukę kaip maiše. schmoll.gif
Papildyta:
Oi tai aš bacilą įnešiau thumbup.gif Kam dar nepasireiškė simptomai-skiepykitės.

eraktalas, o tai fainas naujadaras.Ir su paslėpta prasme thumbup.gif
O aš turiu anūko kambariui du paveikslus 50x70cm padaryti.Jau metai kaip neprisiruošiu.

Nu ir pacia juokas sueme ,paskaicius savo naujai israsta zodi biggrin.gif
.Saviski pabaigiau vakar,jame didzioji dalis sviesiu spalvu,beveik visos,daug rozines,salotines.Visaip vartem ziurejom su dukra,bandeme iziureti figuras,tai ir kapucino garuojanti puoduka ir vezliuka jame pamateme.Galvoju pradeti antra savo fraktala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 04 12, 21:50)
[
.Saviski pabaigiau vakar,jame didzioji dalis sviesiu spalvu,beveik visos,daug rozines,salotines.Visaip vartem ziurejom su dukra,bandeme iziureti figuras,tai ir kapucino garuojanti  puoduka ir vezliuka jame pamateme.Galvoju pradeti antra savo fraktala  smile.gif

Linkiu, kad ketvirtadienį irgi būtų nudažytas šviesiomis spalvomis. 4u.gif
Atsakyti
Linkėjimai iš saulėtos žydnčios ir šiltos Vengrijos

Žydi vyšnaitės, tulpės, alyvos, kaštonai...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ir nors dauguma yra katalikai (katedra su keturiais bokštais - ten, kur daug tulpių) ir ruošiasi Velykoms (čia Patricijai)
user posted image
miesto centre stūkso mečetė
user posted image

Ir nors Pecs miestas kiek didesnis už Šiaulius, jame yra 5 teatrai, konceertų salės, net nežinau, kiek muziejų - dar rytoj kažkur eisiu, bet viena gatvė taip ir vadinama - muziejų gatvė...

O tą pačią dieną, kai aš atvažiavau į Vengiją, per treniruotę mano dičkis kojos pirštą susilaužė, tai dabar gipse sėdi...
Atsakyti
Ifauru,kaip grazu,tikras pavasarys wub.gif O tu vis keliauji thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės , Mergaitės 4u.gif 4u.gif Su pavasariu visoms. Labai sunkiai jis jau skinasi kelią šiais metais... Važiavome į kapelius tvarkytis - visur prie pušyno dar sniego lopiniukai yra bigsmile.gif Bet pavasario kvapas jaučiasi - špokeliai lekioja, krokai pačiuose gražiausiuose violetiniuose, geltonuose ir baltuose tonuose paskendę bigsmile.gif
O kokios Jūs veiklios bigsmile.gif - taip smagu skaityti- bigsmile.gif Fraktalai vienoms, kelionės kitoms - gražumėlis. Pasirodo, kad turime dar vieną varlytę keliauninkę. Ir albumiukas pasipildė - smagu susipažinti. wub.gif Senai jame besilankiau...
Kaži, kaip sekasi mūsų Patricijai? 4u.gif 4u.gif Lauksime žinelių ir įspūdžių.

O aš "užlūžau"...Baigiasi jau mokslo metai - nebaigti darbai, seminarai.... irnesakyk.gif
Mano pomidorai nunyko... Arba kažką ne taip padariau, arba iš didelės meilės perlaisčiau blush2.gif , arba per mažai šviesos jiems buvo. Pasodinau naujų - jau sudygo... ax.gif Na, vis tiek išmoksiu...
O vakar padalyvavau su trumpa žinute , kai vyko diskusija su gluosniu - tai šiandien ne kaip jaučiuosi... blush2.gif Moderatorė ištrynė, bet kas iš to - vis tiek buvo pasakyta... blush2.gif Daugiau taip nedarysiu....

Visoms kuo geriausių emocijų ir tyrimo rezultatų. Aš savo pilvelio tyrimus nusikeliu birželio mėnesiui - bus laisvesnis laikas. Žydėkit ir skleiskit neapsakomą šilumą savo buvimu ir džiaugsmais, gyvenimu ir patarimais. wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 14 balandžio 2011 - 16:37