Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

Sveikutės, oi, sukuosi aš, nėra laiko nei užsukt Pirmadienį keliauju darbukan, dar pas ginekologus myniau kelius keletą dienų, bet buvo verta, visi tyrimai geri. O dar užsikrėčiau skarų iš moherio mezgimu (čia tokios kaip Saulėlydis mezga smile.gif ), o ten akeles skaičiuoti labai susikaupus reikia, tai maloniai vargstu su savo pirma skarele. Čia sau tokį tikslą išsikėliau, kad jei gali kitos, tai ir aš galiu, nes nėra tokio darbo, kurio negaliu aš išmokti. Tokia jau aš smile.gif tai jau pusę įveikiau smile.gif

QUOTE(Patriccija @ 2011 03 29, 19:22)
Koks klaustukas likau. Reikes per dienas dabar stoveti, kad nors siek tiek igauciau tiesumo formą. biggrin.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Aš po operacijos taip vaikščiojau, kai išgnybo gabalą pilvo, galvojau jau, kad reiks prie nugaros prisirišt šepetį ilgu kotu, kad įprasčiau taisyklingai vaikščioti.
Nu dėl kelionės, tai, manau, spręsti jums pačiai. Tik jei jau nutarsit važiuot, tada labai saugotis ir nevargint nugarytės smile.gif

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 31, 10:35)

Galiu pasigirti, kad esu pačiame gražume:  schmoll.gif liko po pora plaukelių blakstienų ir antakių , kur ne kur plaukelis.Gerai , kad akiniai su blizgančia danga , o peruką užsitraukiu iki rėmelių viršaus.

sad.gif
gerai tik, kad tai laikina.

Pelkių mone, bus smagiau, kai visa šeimyna trumpaplaukiai bus smile.gif Užjaučiu dėl visų plaukelių, kurie iškrito, įsivaizduoju kaip nemalonu. Protu suvoki, kad kitaip nebus, kad čia nieko baisaus ir taip turi būt, bet vistiek rolleyes.gif Kad tos dvi chemo būtų kuo lengvesnės, bet labai veiksmingos smile.gif

Tai va, mergytės, tokie reikalai. Balandžio 7d. važiuoju tech. apžiūrai (krūties, PVOE), tikiuosi viskas bus gerai. Neramu, nes krūtį užčiuopiu guzelį unsure.gif

Pas mus kaip atšilo vakare, +11 rodo, tik lynoja smile.gif Betrūksta saulytės smile.gif
Atsakyti
GREK, oho, kiek pas mus mezgeju thumbup.gif . Man su tuo numegztu sijonu nepavyko kazkodel, taip ir nesugebejau jam pamusala -pasijoni pasiuti, nunesti pas siuveja, dabar taip ir sukistas su likusiais mezgimo siulais...o kiek darbo ideta, nepatiko, kad jis man uzsidejus eme elektrintis, reikia gal pamusalo naturalios medziagos, ai, vienu zodziu ne kas gavosi.

GABIJA, zinau pati, kad rizikinga man, bet antradieni eisiu g.gif is namu. Keliones atsisakyti nera kaip, nes juk cia ne per jokia kelioniu agentura. Juk pati internetu puslapyje http://www.ryanair.com/lt nusiperki lektuvo bilietus juos atsispausdini likus 14d.ir uzsiregistruoji i skrydi bei internetu (as per si puslapi http://www.booking.com/) uzsisakai viesbuti.

i kelione gal lazdele-kriuki pasiimsiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 02 balandžio 2011 - 10:01
Pelkių mone, kai aš nusikirpau su mašinėle plaukus pirmu numeriu po pirmos chemo, vaikas paklausė, kodėl aš taip nusikirpau, tai sakiau dabar būsim visi panašūs biggrin.gif , tėtė plikas ir jūs abu su broliu trumpais plaukučiais. Viskas buvo aišku ir daugiau neklausė. Bet dabar tai turiu "ševeliūrą" thumbup.gif . Trumpi, daug ir be galo garbanoti.
Patricija, tu šaunuolė wub.gif Turi daryti kaip tau širdis sako.
Raselė buvo įdėjus labai gražių tulpių puokštę. Skaičiau, kad Burbiškių dvare gegužės 7 d. bus tulpių žydėjimo šventė. Pernai norėjau važiuoti, bet taip ir neteko. Šiemet labai norėčiau nuvažiuoti.
Važiuosiu ir aš apžiūrai. Balandžio 8 d. bus metai.
Pranešė "karščius", bet kažkaip nesijaučia biggrin.gif . Jau ir šildymą pas mus name atjungė.
Atsakyti
Sveikos mergaites!

Noriu pasidziaugti, siandien padare kuno KT ir rezultatai pradziugino. Plauciu zidinukai sumazejo, niekur nauju neatsirado. Zodziu viskas liuks, ne veltui kamuojuosi:). Nauju jegu rezultatai ikvepe, nebe taip sunku tuos likusius 2 kursus bus atlaikyt, kai zinau, jog padeda, o ir finisas ne uz kalnu:)
Linkiu visoms tikejimo, geru rezultatu ir daug sveikatos.

Kartais net patys nezinom, kokie stiprus galime buti...
Atsakyti
QUOTE(robyte_ff @ 2011 04 02, 18:31)
Noriu pasidziaugti...

Pati geriausia šios dienos žinia smile.gif smile.gif smile.gif . Ačiū.

Patricija, aš nevažiuočiau į kelionę. Perdaug pavojinga ir rizikinga. Bet tai aš. O tavęs, manau, neperkalbėsim, todėl noriu tik palinkėti sėkmės, ir tegul viskas būna gerai toje kelionėje.
Atsakyti
robyte aciu uz geras naujienas ir tikrai kartais ne patys nezinom... 4u.gif

Pas mane dideliu naujienu nera. Rutina.
Labai uzstrigo galvoje daktares zodzia : jis pas tave labai agresyvus, todel as nieko nezadu. Vis galvoju galvoju...naktim. pesimistas stipreja stipreja...Siandien pakalbejau su vyru, paverkiau, dar noriu...
Tas Ki-67 rodo kokioje fazeje lasteles buvo kai dare biopsija, pas mane 95% mitoze, tai rodo kad tuo metu buvo labai stiprus augimo tempai. Bet dabar chemo, tai tikrai turi buti kiti procentai g.gif

Einu ieskot pozityvo ir jums to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 02, 23:36)
Labai uzstrigo galvoje daktares zodzia : jis pas tave labai agresyvus, todel as nieko nezadu.

Nezinau,ar paguosiu,bet labai noriu rolleyes.gif Mano kitokia liga buvo,bet mano gydytoja pasake kad ta labai agresivi forma (kokia buvo man)gal pavojinga labiau,greit progresuoja,bet ir pasiduoda gydymui gerai ir recidivu maziau,tfu,tfu,tfu... 4u.gif

robyte thumbup.gif dziauogiuosi labai del tokiu tavo rezultatu wub.gif

patriccija ,sutinku su arune,kad as nevaziuociau,bet tu esi tu smile.gif Tai geros tau klotes 4u.gif

GREK ,sekmingos tau TA 4u.gif Ir grizimo malonaus i darbeli wub.gif

GABIJA ,ne man tave guosti del blakstienu rolleyes.gif Viskas ataugs,pati zinai 4u.gif O del stento manau tu teisi,jeigu jauti-reikia traukti,mano pazistamaikai dare transplantacija ,o pries tai labai stipri chemija-du kartus buvo sepsis stafilokokinis del centrinio kateterio,CRB buvo aukstas labai,ir ji ir sake ,kad tiesiog jaucia kad nuo jo.
Labai idomu del cinamono su medum,reikes valgyti smile.gif

ifauru ,atostogos liuks wub.gif thumbup.gif

Edme ,faina kad seveliura tokia thumbup.gif pas mane jau kasos visai nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 02 balandžio 2011 - 22:41
http://www.delfi.lt/...i.d?id=43915727

http://www.delfi.lt/...a.d?id=43901323

Sveta, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 04 01, 18:24)
Tai va, mergytės, tokie reikalai. Balandžio 7d. važiuoju tech. apžiūrai (krūties, PVOE), tikiuosi viskas bus gerai. Neramu, nes krūtį užčiuopiu guzelį  unsure.gif

Labas
Tikėkimės , kad tai padidėjęs liaukinis audinys.Aš pati nesugebu užčiuopti, man atrodo , kad visur guzeliai.Sėkmės tau 4u.gif
O aš jei išsigydysiu infekcijos židinį 7- važiuoju išsiimti stento iš šlapimtakio ir dar nauju turbūt keis.Oi kaip bijau.Įtariu, kad dabartiniam baigiasi tarnavimo laikas ir kelia infekcijas.

robyte_ff [/B] džiaugiuosi už tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 02, 22:36)
Labai uzstrigo galvoje daktares zodzia : jis pas tave labai agresyvus, todel as nieko nezadu. Vis galvoju galvoju...naktim. pesimistas stipreja stipreja...Siandien pakalbejau su vyru, paverkiau, dar noriu...

Ligos eigą sąlygojai daug faktorių.Bandyk nusiraminti saviįtaigos pratimais,malda, tikėjimu.Pasakyk sau koks tavo gyvenimo tikslas ir , kad joks vėžys tavęs neįveiks kol jo nepasieksi, otą tikslą numatyk 100 metų.
Atsakyti
Labukas, Mergaitės 4u.gif Tra, lia, lia - pas mus saulėta - net 12 laipsnių doh.gif

Gabijuk 4u.gif - gal gali pakartoti, kur kažkada buvai įdėjusi stebuklingų paveikslėlių ( 3D) nuorodą... neišsisaugojau ir neberandu blush2.gif blush2.gif Noriu atsispausdinti - tetei naujas pasaulis atsivėrė bigsmile.gif Ką turėjau išrodžiau. bigsmile.gif

Patricija 4u.gif - truputi nugąsdinai, kad važiuoji, bet juk Tu nebūtum Tu mirksiukas.gif Iš tavo dailios žinutės labai aiškų, kad perkalbėti niekam nepavyktų, net jai ir bandytų kas. Bet aš įkišiu irgi savo nuomonę, nors ir neklausė - aš nevažiuočiau schmoll.gif ... Bet tai bus tavo sprendimas. Belieka palinkėti labai labai geros kelionės su labai labai gera sveikata. Nepersistenk - būk protinga. Vaistukų turėk nuo skausmo, jei prireiktų - tfu, tfu, tfu... Laikysiu kumštelius, melsiu tau puikiausių akimirkų ir sveikatos ,ir nepamirštamų įspūdžių tavo kelionių kraitelei. wub.gif friends.gif Bet jei bent truputi pradėtum abejoti dėl kelionės - nevažiuok - bala nematė tų pinigų.

Begaliniai džiaugiuosi už robyte_ff 4u.gif ir už GREK 4u.gif Kiti tyrimai irgi bus geri. Pamatysi. Stenkis neramumus vyt šalin. Ne visi guzeliai yra blogi. Kai mezgėjėlė baigs savo darbelį, gal parodys ir mums , ką nuveikė - akelėms pradžiuginti.

Kaži, kaip Gabriela 4u.gif laikosi? Tikiuosi, kad gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 balandžio 2011 - 13:44
pelkių Monui 4u.gif 4u.gif
user posted image
...atrask savyje šviesos ir užmiršk gydytojos žodelius. Tu įveiksi šitą sunkų laiką, nes tu stipri ir turi dėl ko pakovoti, be to tau dar paskirti du kartai gydymo, kurie sutvarkys viską kaip turi būti... drinks_cheers.gif O ir paverkti gali, jei norisi, nes su ašarom irgi išteka ir išdžiūsta daug negerų dalykų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 03 balandžio 2011 - 13:44
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 04 02, 20:36)
robyte aciu uz geras naujienas ir tikrai kartais ne patys nezinom... 4u.gif

Pas mane dideliu naujienu nera. Rutina.
Tas Ki-67 rodo kokioje fazeje lasteles buvo kai dare biopsija, pas mane 95% mitoze, tai rodo kad tuo metu buvo labai stiprus augimo tempai. Bet dabar chemo, tai tikrai turi buti kiti procentai g.gif

Linkiu Tau kuo daugiau pozityviu minciu ir tikejimo,kad viskas bus gerai(tikiu,kad viskas butent taip ir bus).Stai mano mamytei,kai atrado 4 auglius smegenyse,gydytojai pasake,kad gyvens daugiausia 7 metus,o gyvena jau 15 thumbup.gif thumbup.gif
Tik pastaruoju metu jai labai pablogejo.Juda tik su vezimeliu ir sunkiai kalba verysad.gif .Nors vartoja ir KATES NAGA ir tradicines kinu medicinos preparata PING XIAO,bet nelabai padeda.O ir pati jau pasiduoda verysad.gif Jei dar anksciau kartodavo,kad pasveiks,dabar kalba apie mirti ir kur nori buti palaidota verysad.gif Taciau zinau,kad as nepasiduosiu ir pakovosiu uz mus abi-esu nupirkusi GRAVIOLA ir TRIFACTOR PLUS.Labai tikiuosi,kad jie pades.Nors ir paciai be galo sunku-geriu antidepresantus,nes kitaip pati nebepajegciau normaliai gyventi,dirbti verysad.gif Zinau,kad negaliu pasiduoti ir turiu kovoti!Visalaik galvoju,kad negali kazkoks vezys atimti is manes MANO VIENO IS BRANGIAUSIU ZMOGELIUKU 4u.gif Buma,kartais svyra rankos,ypac,kai pamatau mamyte,tokia nualinta ligos,neturincia jegu,bet zinau viena-PASIDUOTI NEGALIU-TURIU KOVOTI KOVOTI IR DAR KARTA KOVOTI!! 4u.gif !
Atsakyti