Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 03 26, 17:29)

Siuo metu (ginekologes pasakojimas po konferencijos Europoj) geru vaistu nera, bet labai labai aktyviai tiriami sio tipo veziai ir ieskomi vaistai. Vilties yra.  Sakau as pirma i visokius eksperimentus uzsirasau. sako kai kas nors bus tu tikrai zinosi. Taip ir sutarem.
Taigi patarkit, ar prasyt dar chemo. Lyg ir jauciu kad reiketu g.gif

Aš būčiau jaunesnė, tai rašyčiausi į eksperimentus, dabar jau nepriima.Dėl chemo pratęsimo reikia su chemo terapiaute tartis.Gal kokią kitą skirtų, bet manau po pertraukos.Kadangi aš jau turėjau 5 chemo x6, tai pagal markerį galiu pasakytu, kad mano "draugelis "labiausiai reaguoja į pirmas tris, o nuo kitų markeris krinta tik po dalelę.Tačiau tai tik mano subjektyvi nuomonė.

Susileidau 4 ampules Grasalvos ,o neutrofilai nejuda iš vietos-0,5.Ryt važiuoju kraujo tirtis.Kaip vakaras taip 38 temperatūros.Vyras per du kartus trina spiritu, ryte nukrinta,bet sėdžiu kaip daržovė.
Atsakyti
Sveikos gyvos,

Grizom vakar aptureje superines atostogas thumbup.gif
Oras kaip uzsakytas buvo - visas dienas virs +10. Kyli keltuvu, greta sniego salpusniai skleidziasi..

Keliones pradzia buvo tokia g.gif

Per skubejima pasiemiau dickio striuke, kuria pernau perlydavo - galvoju nieko, jei ka - nusipirksiu kita. Mikulove, kur nakvojom, paslydau vonioj ir kritau... Ir pirmos dienos sunkokos buvo - ir balai negeri, ir kojas skaudejo. Likusioji mano seimyna jau ir labai sudetingom trasom vazinejo, bet ir as pazanga padariau thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labas
Džiaugiusi , kad pailsėjai.Vaizdeliai super. thumbup.gif
Apie gerą pavydą geriau nerašysiu.
Sėkmės adaptuotis , ypaš kai šiandien tokia prarūgusi diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 28 kovo 2011 - 09:35
Oooo, ifauru, kokios nuostabios nuotraukytes! Kai viliojanciai atrodo tokie vaizdai ir galimybė jais mėgautis. Supranti ta džiaugsmą, kai pasedi beveik mėnesį palatoj. Dziaugiuos su ifauru kartu!

PASIGIRSIU, RYT ZADA ISLEISTI NAMO!
Siandien turetu atnesti itvara per juosmeni, kad tvirciau jausciaus. Siaip tai einu kol kas su prieky stumiamu vežimėliu. Nuo spinduliu nelabai ka galiu valgyti, sujudino ir stemple ir skranduka., daznai skauda galvelę. Bet viltis sako, kad visa tai laikina, praeis!
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 27, 12:32)
Aš būčiau jaunesnė, tai rašyčiausi į eksperimentus, dabar jau nepriima.Dėl chemo pratęsimo reikia su chemo terapiaute tartis.Gal kokią kitą skirtų, bet manau po  pertraukos.Kadangi aš jau turėjau 5 chemo x6, tai pagal markerį galiu pasakytu, kad mano "draugelis "labiausiai reaguoja į pirmas tris, o nuo kitų  markeris krinta tik po dalelę.Tačiau tai tik mano subjektyvi nuomonė.

Susileidau 4 ampules Grasalvos ,o  neutrofilai nejuda iš vietos-0,5.Ryt važiuoju kraujo tirtis.Kaip vakaras taip 38 temperatūros.Vyras per du kartus trina spiritu, ryte nukrinta,bet  sėdžiu kaip daržovė.

GABIJA, MIELOJI, BRANGIOJI, KIEK DIENELIU TAIP TAU? Gal jau nereikia tu nauju chemiju, man baisu... Tiek turi kenteti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 28 kovo 2011 - 09:56
Laba, mergaitės,

Ifauru, oho bigsmile.gif

Gabija, pas jau saulutė graž šviečia, jei dar jūs neturit, laukit, tuoj ir pas jus turi pasirodyt smile.gif Kaip sekasi? kaip tas jūsų kraujukas?

Patriccija, kaip tai leis namo? Jau baigėsi spinduliukai? Ar tik laikinai? jau visai susipainiojau blush2.gif Sunkoka tada, jei savijauta ne kokia, bet, žinoma, kad tik laikinai čia taip. negeriat šaltalankių aliejaus? Aš buvau jo pasiruošus, bet neprireikė. Gal padėtų?

Arūne, unsure.gif baisu man skaityt, niekada negyvenau su tiek mažai pinigėlių, nors pertekliaus ir neturiu, bet nereikia per daug skaičiuot. Šaunuolė tu esi, kad sugebi gyvent su tuo ką turi, gal tokiems žmonėms lengviau ir vertybes kitas matyt, nes pasiturčių dauguma, tai jaučiu per prabangą jų nemato.

Kažkaip pritilo temukė mūsų, pavasaris daro savo smile.gif

Savaitė liko iki darbo, taip laukiu, kada galėsiu eit ir taip džiaugiuosi, kad turiu kur grįžti smile.gif

Išpikiavau savo daigelius ir visai nesu jais patenkinta, bijau, kad "pagedo" mano rankelė, nu tokie nevykę šiemet daigiukai, maži, silpnučiai, net žiūrėt graudu. Kaži užaugs kas iš jų, tręšt nenoriu sau augindama. Ech, gal kaip nors.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 03 28, 11:02)
PASIGIRSIU, RYT ZADA ISLEISTI NAMO!
Siandien turetu atnesti itvara per juosmeni, kad tvirciau jausciaus. Siaip tai einu kol kas su prieky stumiamu vežimėliu. Nuo spinduliu nelabai ka galiu valgyti, sujudino ir stemple ir skranduka., daznai skauda galvelę. Bet viltis sako, kad visa tai laikina, praeis!
Papildyta:

Patricija gero tau sveikimo.Namų sienos padės , o dėl stemplės pabandyk šaltalankio aliejaus po truputi nuryti.Jis ir žarnynui padeda.Dar gerklei yra receptukas : glicerinas, medus, truputi pavirtos , o po to išspaustos citrinos sultys, gal po lygiai negarantuoju, o vaikams dėl skanumo įdėdavau kakavos.Kadangi gerklę citrinos sultys gali graužti, tai palik tik sutepančius komponentus.Gal į šį mišinį ir šaltalankį įdėk, nemanau, kad susipyks.
Na juodo jumoro Patricijai paduosiu.Kaune gyvena tokia 40 metų ponių ponia ,"pakabino" ji užsienietį, tai dabar užsideda korsetą ir šoka pirmiausia jam , o po to jau televizijos laidoms burleską.Nemačiau kaip atrodo tikra burleska, bet jos šokis schmoll.gif
O pasaulinių burleskos garsenybių liemuo tik 50 cm, taigi su savo nevalgiadieniais gali tapti tikra garsenybe.Mano toks liemuo buvo po pirmo chemijų ciklo, tik korsažo neturėjau.
Na nepyk , kad pasijuokiame iš savęs.
Man kraujas atsistatė, bet CRB rodo infekciją.Prirašė antibiotikų 20-tabl - 80Lt.Oi kiek aš tų antibiotikų lapkritį privalgiau doh.gif Durniausiai, kad 7-o balandžio reikia stentą keisti, o mano 6 jausmas sako, kad ten jis kažką žeidžia ir kelia infekciją.Reikia ir stentą traukti ir chemo po velykų ,taigi bijau, kad su terminais gausis negerai.
Šiandien Klinikose užkalbino moteris , su manimi kalba kaip su gera pažįstama, o mane galėtų sušaudyti, nežinau kas ji nors tu ką.Apsimečiau , kad pažįstu.Po 3 val intensyvios proto mankštos atsiminiau.Labai patenkinta savimi thumbup.gif
Saulutės nėra-dulkia schmoll.gif

Grek tavo augalėliams per maža saulutės.Kol dar maži daigelia gali tręšti , kol užaugs sunaudos jie trašas stiebui ir lapams auginti.Gali nebetręšti kai vaisiai mezgasi.
Atsakyti
Ar tik čia ne apie tati? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2011 03 29, 01:27)
Ar tik čia ne apie tati?  g.gif

Ši tavo rasta istorija kaip iš siaubo filmo.O apie grupės nustatymą jau negaliu ramiai rašyti-galvijai.

Tiesa man patogu grįžti iš Kauno autobusu.Nuo sustojimo vyras parsiveža.Tik užmiesčio autobusai , kad ir tušti nenori stoti mano kaime.Vairuotojui parodžiau pažymėjimą, sakau jau invalidui galit padaryti paslaugą.Pasižiūrėjo į mane , į pažymėjimą su nuostata , kad pirktas.Nepadirbtas sakau, tikrai tikras.Labai pašnekantis pasitaikė vairuotojas ir smalsus.O tai kas man yra?Kai pasakiau , kad vėžys, žmogus prarado trumpam kalbos dovaną.Jaučiu kitų nebeklaus.Bet paskui prisakė begalę linkėjimų pasveikti, laikytis, būti stipria ir t.t.Išlipant dar tą patį pakartojo. mirksiukas.gif

Ne , gal ne visai į temą , bet norėjau pajuokauti kaip galima panaudoti korsažą, kai daugiau niekas nerūpi.

http://www.zebra.lt/...o/burleska.html

Šianakt ketvirta naktis su 38, ir karštis ir šaltis purtė.Jaučiu stento vietoje skausmelį.Jau praėjo jo išėmimo terminai ir turbūt erzina ir kelia infekciją.Kitą savaitę reikės išimti, o jei tęsis infekcija , tai nei stento imti , nei chemo daryti.

Atspėkite mįslę : žalias po žeme šliaužia ir akmenis graužia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 29 kovo 2011 - 09:04
Is kur tiek dar randi ,GABIJA, ENERGIJOS tiek rasyti. Šaunuole! Linkiu, kad greiciau paliktu ramybeje tave infekcija!
GREK, na, kaip nors, gal pageres dar. Tikiuos vis! Tik atejau savo kojomis i ligonine, o isvaziuosiu su vezimeliu, kaip pasieksiu namus laiptais, nezinau...
Atsakyti
Sveikos merginos,

aš turi tokį įtvarą stuburui prilaikyti, galėčiau padovanoti jei kam tikrai reikia, nes jo vis tiek nenaudoju. Kadaise turėjau stuburo operaciją, tai man jį išrašė, brangokas toks, įtariu, toks kaip Patricija gavo. Tai va, mielai atiduosiu, nešiotas nedaug biggrin.gif

net foto radau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 03 29, 11:43)
Is kur tiek dar randi ,GABIJA, ENERGIJOS tiek rasyti. Šaunuole! Linkiu, kad greiciau paliktu ramybeje tave infekcija!
GREK, na, kaip nors, gal pageres dar. Tikiuos vis! Tik atejau savo kojomis i ligonine, o isvaziuosiu su vezimeliu, kaip  pasieksiu namus laiptais, nezinau...

Noriu palinksminti didžiausius ligoniukus.O tu dar lakstysi.Atsigaus stuburas ir pradėsi savo žingsniukus .

http://www.delfi.lt/...u.d?id=43743085
Vėl kita nuomonė apie saulę. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 29 kovo 2011 - 16:26
QUOTE(ifauru @ 2011 03 28, 10:38)
Sveikos gyvos,
Grizom vakar aptureje superines atostogas  thumbup.gif

Jetau, jetau, kaip gražu ir neabejoju, kad be galo smagu buvo. thumbup.gif

QUOTE(ifauru @ 2011 03 29, 02:27)
Ar tik čia ne apie tati?  g.gif

Tati... taip senai berašė... g.gif Taip norėtųsi, kad greičiau jai pavyktų pasveikti... wub.gif Labai stipri mergaitė...

Patricija 4u.gif , nesvarbu ar su vežimėliu ar be vežimėlio - namučiuose sustiprėsi...Be to , pradės veikti ir Pamidronatas. Laikykis , Mergyt wub.gif

Gabijuk 4u.gif - ir tau stipravonės siunčiu. Nelengvas laikotarpis, bet tu jį praeisi.
friends.gif
Čia jums... mirksiukas.gif
user posted image

O pas mus šiandien oras schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 kovo 2011 - 18:23