QUOTE(Patriccija @ 2011 03 28, 11:02)
PASIGIRSIU, RYT ZADA ISLEISTI NAMO!
Siandien turetu atnesti itvara per juosmeni, kad tvirciau jausciaus. Siaip tai einu kol kas su prieky stumiamu vežimėliu. Nuo spinduliu nelabai ka galiu valgyti, sujudino ir stemple ir skranduka., daznai skauda galvelę. Bet viltis sako, kad visa tai laikina, praeis!
Papildyta:
Patricija gero tau sveikimo.Namų sienos padės , o dėl stemplės pabandyk šaltalankio aliejaus po truputi nuryti.Jis ir žarnynui padeda.Dar gerklei yra receptukas : glicerinas, medus, truputi pavirtos , o po to išspaustos citrinos sultys, gal po lygiai negarantuoju, o vaikams dėl skanumo įdėdavau kakavos.Kadangi gerklę citrinos sultys gali graužti, tai palik tik sutepančius komponentus.Gal į šį mišinį ir šaltalankį įdėk, nemanau, kad susipyks.
Na juodo jumoro Patricijai paduosiu.Kaune gyvena tokia 40 metų ponių ponia ,"pakabino" ji užsienietį, tai dabar užsideda korsetą ir šoka pirmiausia jam , o po to jau televizijos laidoms burleską.Nemačiau kaip atrodo tikra burleska, bet jos šokis
O pasaulinių burleskos garsenybių liemuo tik 50 cm, taigi su savo nevalgiadieniais gali tapti tikra garsenybe.Mano toks liemuo buvo po pirmo chemijų ciklo, tik korsažo neturėjau.
Na nepyk , kad pasijuokiame iš savęs.
Man kraujas atsistatė, bet CRB rodo infekciją.Prirašė antibiotikų 20-tabl - 80Lt.Oi kiek aš tų antibiotikų lapkritį privalgiau
Durniausiai, kad 7-o balandžio reikia stentą keisti, o mano 6 jausmas sako, kad ten jis kažką žeidžia ir kelia infekciją.Reikia ir stentą traukti ir chemo po velykų ,taigi bijau, kad su terminais gausis negerai.
Šiandien Klinikose užkalbino moteris , su manimi kalba kaip su gera pažįstama, o mane galėtų sušaudyti, nežinau kas ji nors tu ką.Apsimečiau , kad pažįstu.Po 3 val intensyvios proto mankštos atsiminiau.Labai patenkinta savimi
Saulutės nėra-dulkia
Grek tavo augalėliams per maža saulutės.Kol dar maži daigelia gali tręšti , kol užaugs sunaudos jie trašas stiebui ir lapams auginti.Gali nebetręšti kai vaisiai mezgasi.