Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

Sveikutės mielosios 4u.gif

Pagaliau jėgų turiu prisėsti prie kompo ir jums parašyti kaip gi man sekasi bigsmile.gif O naujienu turiu daug.

Esu be galo jums dėkinga už palaikymą ir gražius žodžius mane išlydint prieš kelionę wub.gif Jūs esat fantastiškos wub.gif Jūsų palaikymas man suteikė tikrai daug jėgų wub.gif

Taigi pirma apie kelionę- viskas lyg gerai, tik kaip minėjau pas mane pilvas vis didėdavo, tai ten daktariukams nelabai patiko.
O aš gi prieš kelionę buvau pasitikrinti echoskopijai tai teigė onkologiniam, jog skyscių nėra, o tik visur augliai plečiasi.
Kelionėj buvo labai sunku su tuo pilvu, nuvažiavus pradėjo kojos tinti, tai labai sunku vaikščiot buvo. Ten dariausi tyrimus, tai labai pablogėję, profesorius liepė susitvarkyt pilvą, rekomendavo apsioperuot ką galima, nes pas mane didelė infekcija yra, ir gali jo gydymas per niek nueit. Jis visą laik įtarė skysčius pas mane.

Tai gi grįžau šį sekmadieni, pirmadienį su pagalba nuvažiavau i onko, nes vos sutinusias kojas pakėliau bet jau pas kitą gydytoją, ji nusiuntė echo ir pastatė vamzdelį skysčiams, tai iki dabar jį turiu ir žinot kiek jau iki dabar iš manęs ištekėjo - 9 litrai blink.gif Nors kai pirmadienį statė, tai sakė jog ir jie mato nedaug skysčio, ir teigė jog tik maišiukas bus (jis 2litrų), o iki vakaro 4,5 litro išleidau doh.gif Tai kaip ten jie mato kiek tų skysčių g.gif

Dar ir dabar kojos patinsta, bet jau po truputį visi raumenys ir kaulai baigia atsipalaiduot, tai galiu pajudėt, iki tol tik lovoj gulėjau.

Dariausi tyrimus čia kraujo, tai kepenų, inkstų fermentai labai padidėję, mikroelementų trūksta, crb, wbc aukšti. Žodžiu tie skysčiai taip mane užnuodijo unsure.gif
Pirmadienį žiūrės ar plaučiuose nėra vandens, inkstų nuotrauką darys. Žodžiu, pradėsiu ir čia truputi remontuotis biggrin.gif Reik imunitetą pakelt. Nuotaika ir noras kovoti nedingo ir tikiuosi nedings bigsmile.gif Esu labai dėkinga savo organizmui kuris toks stiprus ir nepasiduoda wub.gif
Atsakyti
Saunuole esi! Dirbk, dirbk, kapstykis, kapstykis. Teisingai, kad pakeitei gydytoja.

Mano vaikai serga, tai neturiu laiko rasinet, vakar tik su mazyliu is ligonines israse, virusas toks sunkus.
Siandien buvo 6 chemo, prasysiu dar 2, nes gerai pernesu, ir limfmazgiai nesumazejo, o pats auglys ir vanduo sumazejo. Dabar remisija. Pirma mano gyvenime smile.gif Operacijos nusprende dabar nedaryt, kad neaktyvinti bieso, kuris kaip ir uzmigo.
Mielosios dar noriu rasyt daug daug, net noriu issibliaut jums. PAVARGAU... verysad.gif
Atsakyti
Gabriela ,sveika sugrizusi 4u.gif Nu nieko sau,tiek skysciu doh.gif Bet rimtai,ka jie mato per echoskopija g.gif
Gal dabar tikrai palengves tau,kai atsikratei TIEK skysciu,esi tikra saunuole wub.gif Pasiremontuok ir kad tas gydymas kur vaziavai,butu labai sekmingas 4u.gif

pelkiu Monas ,paskaiciau tavo zinute bendraamziu temoje,uzmaciau tavo nika blush2.gif nes mano mergyte ir 2007 metu.Laikykis,mieloji 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir issibliauk cia ,mes paklausysim console.gif O tas biesas kad miegotu amzinai...

Visoms mergaitems 4u.gif Skaitau bet kazko nesiraso...

Atsakyti
Skaityk 4u.gif
Ar padekojau arunei uz adis zinute? Neatsimenu, tai darkart didelis aciu 4u.gif

Visoms geros nakties. Patriccija 4u.gif
Atsakyti
Laikykitės, mergytės, tu, Gabriella, ir tu, pelkių Mone. Tegul atsiranda jėgelių, tegul padeda fortūna, tegul ateina palengvėjimas, išlieka tikėjimas. Siunčiu jums saulytę:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2011 03 24, 21:46)
Sveikutės mielosios  4u.gif

Sveikute ir tu, Gabriella 4u.gif Sveikute sugrįžusi ir žinanti ką toliau daryti. Džiaugiuosi tavo stiprybe ir mokėjimu nepasiduoti ir meldžiuosi ir linkiu, kad visi žingsniai atneštų tau sveikatą. Tikrai labai gaila, kad nesugebėjo anksčiau pamatyti skysčių tavo pilvelyje, bet dabar tikrai pradės viskas tvarkytis. wub.gif Jau ir dabar lengviau tikriausiai jautiesi. Ir kada kitas viszitas nusimato į svečią šalį? Juk dabar operuoti kaip ir nėra ko? Ir ta infekcija ir rodikliai visi turi dabar nukristi. Stipriai apkabinu ir palaikau tave ... wub.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 03 24, 22:15)
Mano vaikai serga, tai neturiu laiko rasinet, vakar tik su mazyliu is ligonines israse, virusas toks sunkus.
Siandien buvo 6 chemo, prasysiu dar 2, nes gerai pernesu, ir limfmazgiai nesumazejo, o pats auglys ir vanduo sumazejo. Dabar remisija. Pirma mano gyvenime smile.gif Operacijos nusprende dabar nedaryt, kad neaktyvinti bieso, kuris kaip ir uzmigo.
Mielosios dar noriu rasyt daug daug, net noriu issibliaut jums. PAVARGAU... verysad.gif

Čia tikrai gali ir paverkti - tikrai nesigėdyk to. Taip ir apsivalys mintys ir vėl būsi tvirta. Juk ne robotas esi. Mylime tave ir ačiū, kad atėjai į mūsų būrelį. wub.gif wub.gif

Man irgi nuostabus šis skyrelis - toks pavasariškas. Ačiū moderatoriams. Iš pradžių maniau, kad kažką supainiojau... rolleyes.gif
Deja lauke tos šilumos mažai - o dar vakar pranešė, kad radiacinis debesis iš Japonijos Vilnių pasiekė, tik miijoną kartų mažiau radiacijos nei po Černobilio... g.gif ? Kas čia žino, kaip iš tikrųjų yra, bet gal lauke reiktų ir mažiau būti? nail.gif
Vakar buvo šeši mėnesiai, kai mamytė iškeliavo - tai to laiko niekaip nesuprantu - iš vienos pusės atrodo, kad JAU šeši mėnesiai, o iš kitos - VISA AMŽINYBĖ, kai jos nemačiau. Per tą laiką supratau vieną dalyką man (kaip yra iš tikrųjų - tikriausiai sužinosiu kada nors), - kad sunkiausia ne išsiskyrimo , bet ilgesio jausmas , bet tai tikriausiai labai egoistiška? g.gif Žinau, kad jai dabar gerai - be galo gerai ir kartais tas žinojimas imasi toks aiškus, kad net jaučiu kažkokias palaimos ir džiaugsmo vibracijas širdyje, ar tarsi būčiau kažkokiam nenusakomos Meilės nematomam kupole... bigsmile.gif Tai jau įgavo pavadinimą - palaiminga mamytės meilė...
Ir tai būna trumpai ir dažniausiai kai ką nors veikiu ir visai apie mamytę negalvoju...
Tai tiek mano pamąstįmų ir pakalbėjimų apie tai, kad mes visi vis tiek esame Visada... wub.gif
Tikiuosi, kad nieko neužgavau savo pakalbėjimais.

Arūniuk 4u.gif 4u.gif , kaip jūs su dukriuku ir katiniuku besilaikot? Kaip tavo sveikatytė? Irgi taip retai beužsuki... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 03 25, 10:54)
sunkiausia ne išsiskyrimo , bet ilgesio jausmas
Arūniuk 4u.gif  4u.gif , kaip jūs su dukriuku ir katiniuku besilaikot? Kaip tavo sveikatytė? Irgi taip retai beužsuki... wub.gif

Rasyt,
neturiu išėjusių labai artimų žmonių, bet, man atrodo, aš žinau, ką tu jauti... kai skaitau "Rugutėj" ar kitur panašius išgyvenimus, man atrodo, kad taip ir jaučiu tų žmonių jausmus... Judvi buvote labai artimos, todėl tau sunku, bet tu labai protinga, dvasinga, man atrodo, tu rasi savyje jėgų, ir tęsi bendravimą su mamyte - tik jau kita forma...

Mes gyvenam neblogai. Darbo ieškojau... biggrin.gif . Patyriau - geriau neminėt savo tikros situacijos, ligos kodo - vienoj įstaigoj buvo labai greitai nutraukta kalba verysad.gif Nebloga mano specialybė - esu baigusi socialinę pedagogiką ir psichologiją universitete - bet įsidarbint tikimybė lygi 0. Nebežinau, ko besigriebt, turiu skolų...

Užtat dukriukas mano džiaugsmas, ir dar labai svarbu, kad sveikatytė laikytų, o vėliau gal atsiras kokia išeitis iš finansinio kracho. Rudenį vėl į nedarbingumo komisiją, kad tik tų dabar gaunamų 570 lt. nesumažintų.

Katinas šeriasi šiuo metu labai, tik mėto, tik mėto savo baltus plaukus visur biggrin.gif ... Tiesa, vasarą galbūt Perlui "panelę"parvesim, pusseserė išvyksta į Ameriką mėnesiui, prašė jos katytę pagobot... Persų kilmės, toookia poniška, nagučiai nukarpyti, visa išpuoselėta nail.gif Įdomu, kaip čia mums seksis visiems kartu gyvent hihihi.gif Dukra tai labai džiaugiasi...
Atsakyti
Čia , Mergikės 4u.gif , šiaip tokia informacija - gal kam pravartu žinoti... ax.gif

Radioaktyvių dalelių su Cs-137 debesis Lietuvą, kaip rodo prancūzų meteorologinės simuliacijos modelis, pasieks vienus iš pirmųjų Europoj. Ir pasieks per artimiausias 24 valandas.
Gal radioaktyvus fonas labai nepakils, bet pavojus yra truputi iš kitur:

Jei radioaktyvi dulkė yra įkvepiama ar su maistu patenka į organizmą ir ten prilimpa, ji tampa vidiniu radiacijos šaltiniu esančiu labai arti audinių, ir todėl jos skleidžiamos radiacijos poveikis lyginant su dalelėm esančiom išorėje yra ypatingai didelis, nors aplinkos fonas ir nėra aukštas. Ypač tai pavojinga nėščio monterims ir mažiems vaikams. Todėl tokiais atvejais reikia stengtis, kad aplinkui būtų kuo mažiau tokių dulkių - riboti buvimą lauke, nušluostyti dulkes namie, pašalinti galimybes tokioms dulkėms patekti į gyvenamasias patalpas (išjungiant priverstinę ventiliaciją ar uždarant langų plyšius) ir panašiai.

Kitos priemonės esant silpnam radiologiniam užterštumui (pagrinde priešmutageninės):

rozmarinas, šalavijas, kalendra - tinktūros ir kiti produktai su jais (mažina lastelių mutacijų tikimybę)
maistas - citrusiniai, brokoliai, kalafiorai

Nedidelis Xe-133 debesiuks, kuris yra labiausiai inertinis ir mažiausiai pavojingas, pagal pirmą nuorodą, jau praėjo vakariniu Lietuvos pakraščiu.
http://zamg.ac.at/pi...-Simulation.gif

Tačiau Cs-137 kurio skilimo pusperiodis 30,17 metų, kuris skildamas spinduliuoja beta ir gamma spindulius, turėtų, pagal žemiau esančią prognozę, pasirodyti visoj Lietuvos teritorijoje jau rytoj-poryt.

http://www.youtube.c...player_embedded

Protinga būtų nuo ryt, bent kokią savaitę, kiek apsiriboti su būvimu lauke ir pasišvarinti namie smile.gif
Atsakyti
Labas mergytės,
norėjau pasiguosti, kad galvelė mano šiandien ko tai sunki, bet jau patylėsiu smile.gif
Pirmiausia, Gabriela, net skaityt sunku tavo postus, negi mūsų gydytojai tikrai taip gali klysti. labai džiaugiuosi už tave, kad laiku suteikta tau pagalba pagerino būklę, nu bet skysčių, gi visos sultys iš tavęs ištekės biggrin.gif
Smagu, kad nusiteikusi optimistiškai, tai tikrai padeda. Kuo geresnės tau sveikatukės ir savijautos 4u.gif

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 03 24, 21:15)

Sveikatukės tavo pupai 4u.gif
Linkiu, kad tas biesas niekada neatsibustų, kad rastum savy jėgų iškęsti gydymą, kad remisija tęstųsi ir tęstųsi smile.gif Čia kaip visada ne viena pagalbos ranka bus ištiesta ir ne viena petis išsiverkimui - rinkis, kuri labiau tinka smile.gif Rašyk, bliauk, jei tik tai tau padės neprarasti tikėjimo ir vilties, jei suteiks naujų jėgų kovai.

QUOTE(rasų lanka @ 2011 03 25, 10:54)
Vakar buvo šeši mėnesiai, kai mamytė iškeliavo

rasų lanka, jau tikrai tiek daug? O gal, iš tikro mažai? Juk tiek visko išgyvenai, patyrei per tą laiką...
Smagu, mamos meilės niekas negali įveikti, nei laikas, nei išsiskyrimas, ji tiesiog visada YRA šalia.
Taip gražiai aprašei tą jausmą wub.gif

QUOTE(arune @ 2011 03 25, 11:46)
Mes gyvenam neblogai. Darbo ieškojau... biggrin.gif . Patyriau - geriau neminėt savo tikros situacijos, ligos kodo - vienoj įstaigoj buvo labai greitai nutraukta kalba  verysad.gif  Nebloga mano specialybė - esu baigusi socialinę pedagogiką ir psichologiją universitete - bet įsidarbint tikimybė lygi 0. Nebežinau, ko besigriebt, turiu skolų...

Užtat dukriukas mano džiaugsmas, ir dar labai svarbu, kad sveikatytė laikytų, o vėliau gal atsiras kokia išeitis iš finansinio kracho. Rudenį vėl į nedarbingumo komisiją, kad tik tų dabar gaunamų 570 lt. nesumažintų.

Katinas šeriasi šiuo metu labai, tik mėto, tik mėto savo baltus plaukus visur  biggrin.gif ... Tiesa, vasarą galbūt Perlui "panelę"parvesim, pusseserė išvyksta į Ameriką mėnesiui, prašė jos katytę pagobot... Persų kilmės, toookia poniška, nagučiai nukarpyti, visa išpuoselėta  nail.gif  Įdomu, kaip čia mums seksis visiems kartu gyvent  hihihi.gif  Dukra tai labai džiaugiasi...

unsure.gif Oi, Arūne, darbdaviai bijo ir tiek, o kad tau valgyt ir gyvent reikia...
Suprantu, kad turi vidutinį nedarbingumą, tai negalėtum dirbti pilną darbo dieną, gal dėl to kliūvi darbdaviams? Tai tu nori pasakyt, kad 570lt. yra visos tavo pajamos? Tai, jei sugebi pragyvent iš jų, tai gal turi stebuklingą lazdelę, pildančią norus? unsure.gif

O aš kaip tik tikiuosi, kad man sumažins apribojimus, kad galėčiau pilnu etatu dirbti, nes dabar apribojimų tiek, kad direktorė nesiryžta priimt manęs atgal pilnam etatui.
Tyliai pasidžiaugsiu - grįžtu darbukan nuo balandžio bigsmile.gif Puse etato dirbsiu, bet dirbsiu thumbup.gif

O su dviem katinukais, tai jo, turėsi tikrai ką veikt, įsivaizduoju, kaip dukrytė džiaugiasi thumbup.gif

Nu tiek naujienų čia, nesutelpa galvoj ir širdy viskas, reik sudėlioti jas į stalčiukus, nes mintyse toks informacijos kratinys gavosi.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 03 25, 12:46)
Mes gyvenam neblogai. Darbo ieškojau... biggrin.gif . Patyriau - geriau neminėt savo tikros situacijos, ligos kodo - vienoj įstaigoj buvo labai greitai nutraukta kalba  verysad.gif  Nebloga mano specialybė - esu baigusi socialinę pedagogiką ir psichologiją universitete - bet įsidarbint tikimybė lygi 0. Nebežinau, ko besigriebt, turiu skolų...

Katinas šeriasi šiuo metu labai, tik mėto, tik mėto savo baltus plaukus visur  biggrin.gif ... Tiesa, vasarą galbūt Perlui "panelę"parvesim, pusseserė išvyksta į Ameriką mėnesiui, prašė jos katytę pagobot... Persų kilmės, toookia poniška, nagučiai nukarpyti, visa išpuoselėta  nail.gif  Įdomu, kaip čia mums seksis visiems kartu gyvent  hihihi.gif  Dukra tai labai džiaugiasi...

Apmaudu, kad taip slegia finansiniai sunkumai. console.gif O gal būtų galima ką nos per darbo biržą, bet aš gal nesuprantu g.gif Gal didesniam mieste ir atsirastų pagal tavo specialybę darbelis. O dėl tokių įdarbintojų unsure.gif .... jie tikrai nesupranta , kol jų pačių ar artimo nepaliečia ligos ....
Svarbiausia, kad turi dukrytę - o krizė praeis, anksčiau ar vėliau, nors aišku būtų geriau, kad anksčiau...
Įsivaizduoju, katiniuką su "mergina" hihihi.gif , gal ir į naudą, o tai jis mano, kad vienas toks tėra ponulis... wub.gif Kaip sakoma - "kad tik sugyventų" hihihi.gif
Mūsų jau nusišėrė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 25 kovo 2011 - 12:16
QUOTE(GREK @ 2011 03 25, 13:06)
unsure.gif Oi, Arūne, darbdaviai bijo ir tiek, o kad tau valgyt ir gyvent reikia...
Suprantu, kad turi vidutinį nedarbingumą, tai negalėtum dirbti pilną darbo dieną, gal dėl to kliūvi darbdaviams? Tai tu nori pasakyt, kad 570lt. yra visos tavo pajamos? Tai, jei sugebi pragyvent iš jų, tai gal turi stebuklingą lazdelę, pildančią norus?  unsure.gif

mano darbingumas 40 proc., galiu dirbt 4 val., ir noriu dirbt, ale kur? unsure.gif Anksčiau dar vis rasdavau rašyti darbukus studentams, turėjau 1 pastovią studentę pora metų, dabar beveik nebėr tų darbų. Na, mama po 100 litų iš savo pensijos kas mėnesį vis duoda, bet kaip gėda iš jos imti, juk ta pensija maža...
Darbo biržoj užsiregistravau, pašalpos ten negaunu, darbų taipogi šiuo metu nesiūlo... Darbintis šiais laikais reik per pažintis, ne kitaip...

________

Rasyt, nežinau, kaip mano "ponulis" sureaguos į panelę tongue.gif gali būt kova bigsmile.gif . Reiks jam nagus nukarpyt, nes tikrai kaip gerai, pas pusseserę žiūriu viskas tvarkoj namie, nieko nesugadinusi katytė, o mūsasis katinas irgi tapetus paplėšęs keliose vietose, kaip ir tavasis Keksas. Ir užuolaidas perdrėskė nenaudėlis mad.gif , bet tai buvo netyčia - musę gaudė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 25 kovo 2011 - 12:34
QUOTE(*Gabriella* @ 2011 03 24, 20:46)
Sveikutės mielosios  4u.gif

Pagaliau jėgų turiu prisėsti prie kompo ir jums parašyti kaip gi man sekasi  bigsmile.gif O naujienu turiu daug.

Esu be galo jums dėkinga už palaikymą ir gražius žodžius mane išlydint prieš kelionę  wub.gif Jūs esat fantastiškos  wub.gif Jūsų palaikymas man suteikė tikrai daug jėgų  wub.gif

Taigi pirma apie kelionę- viskas lyg gerai, tik kaip minėjau pas mane pilvas vis didėdavo, tai ten daktariukams nelabai patiko.
O aš gi prieš kelionę buvau pasitikrinti echoskopijai tai teigė onkologiniam, jog skyscių nėra, o tik visur augliai plečiasi.
Kelionėj buvo labai sunku su tuo pilvu, nuvažiavus pradėjo kojos tinti, tai labai sunku vaikščiot buvo. Ten dariausi tyrimus, tai labai pablogėję, profesorius liepė susitvarkyt pilvą, rekomendavo apsioperuot ką galima, nes pas mane didelė infekcija yra, ir gali jo gydymas per niek nueit. Jis visą laik įtarė skysčius pas mane.

Tai gi grįžau šį sekmadieni, pirmadienį su pagalba nuvažiavau i onko, nes vos sutinusias kojas pakėliau bet jau pas kitą gydytoją, ji nusiuntė echo ir pastatė vamzdelį skysčiams, tai iki dabar jį turiu ir žinot kiek jau iki dabar iš manęs ištekėjo - 9 litrai  blink.gif Nors kai pirmadienį statė, tai sakė jog ir jie mato nedaug skysčio, ir teigė jog tik maišiukas bus (jis 2litrų), o iki vakaro 4,5 litro išleidau  doh.gif Tai kaip ten jie mato kiek tų skysčių  g.gif

Dar ir dabar kojos patinsta, bet jau po truputį visi raumenys ir kaulai baigia atsipalaiduot, tai galiu pajudėt, iki tol tik lovoj gulėjau.

Dariausi tyrimus čia kraujo, tai kepenų, inkstų fermentai labai padidėję, mikroelementų trūksta, crb, wbc aukšti. Žodžiu tie skysčiai taip mane užnuodijo  unsure.gif
Pirmadienį žiūrės ar plaučiuose nėra vandens, inkstų nuotrauką darys. Žodžiu, pradėsiu ir čia truputi remontuotis  biggrin.gif Reik imunitetą pakelt. Nuotaika ir noras kovoti nedingo ir tikiuosi nedings  bigsmile.gif Esu labai dėkinga savo organizmui kuris toks stiprus ir nepasiduoda  wub.gif

Labas sugrįžusi 4u.gif
Gerai , kad Rusijoje gavai stimulą tirtis ir pas kitą gydytoją.Mano principas- jei pas vieną nėra pagerėjimo , reikia eiti pas kitą.
Neįsivaizduoju, kaip su kibiru vandens atlaikei kelionę.Tikėk, kad dabar pajudės reikalai iš vietos.

Pelkių mone išsiverk , o po to vėl į kovą.

Katinas katytės tikrai neskriaus.Mano katinų pavyzdžiu Kitė Katučiui per kambarį pereiti neduoda,Jau taip įsijautė į šeimininkės vaidmenį.Tenka jį išleisti į lauką, nes ta pajuodėlė stovi vidurį durų ir kniaukia baisiu balsu.

Įsidarbinti galima tik slepiant diagnozę.Kartą aš galėjau įsidarbinti, nes ten priimdavo neįgaliuosius ir gaudavo valstybės dotacijas.Bet mano džiaugsmas truko savaitę, nes daktarėlis užrašė labai nelauktai operuoti eilinę metastazę, po to chemo ir t.t.

O taip atrodo jau sutari, o kai pasakai diagnozę pradeda iš karto aiškinti ,kaip sunku pas juos dirbti.Visos mano pažįstamos arba atsisako nedarbingumo pašalpos arba slepia.

Mano neutrofilai prieš lašinimą buvo virš 7-nių, aišku vaistų pagalbą.Tikėjausi, kad liks rezervas, o vėl nukrito iki 0,5, nors susileidau 2-i ampules.Vėl leidžiuosi neupogeną, pirmadienį vėl duosiu kraują.
Atsakyti