Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

Vai ku ku, vai lylia, biggrin.gif. Sveikutes mano sirdies draugutes, mano bedu ir dziaugsmu
Klausytojos, jus tokios artimos ir mielos! Dekoju visomss uz palaikyma, o ifauru
uz aplankyma, lauktuveles ir begalini nuosirduma.
teisybe sako ifauru, nezinau kaip bus su svoriu, nes ne valgau, o ryju lotuliukas.gif
Per pietus trys dideli blyneliai su varške, seses atvežti, stiklinaite melyniu uogienes
Bliudas sriubos ir puse litro morku sulciu isspaustu. Vakare kruopu bliudas ir dvi
bulkutes didokos. Dabbar dar lasa Pamitoras, naktipieciu vagysiu zinau ka..
Labai noriu sviesto duonos ir desros slapkes, seniai taip valgiau!
Plauciu niekas neklause, bet sese priveze vaistu, jau maziau žaliųjų atkosciu.
Ramiai gulint neskauda, bet reukes keltis valgyt;). Daktare liko nepatenkinta, kai ryta jai sakiau nepabekit, seskit, turiu surašius daug klausimu, sakiau paimkit lapeli, nes pamirsit. Ji"as turiu faug ligoniuku..." nieko, issikovojau Pomtora 90 mg, nors ji buvo sakiusi tik
po spinduliu. Xi xi xi. Viskas Aukeij!! Aciu, kd pakenciat mane, mielosios! Klaidu netaisysiu, nepykit!
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2011 03 13, 11:09)
Laba  4u.gif

Ateinu trumpam atsisveikinti. Daiktai sukrauti, vakare isvykstu  rolleyes.gif
Nuotaika gera! Tik skausmeliai labai daznai jau kankina  unsure.gif Tikiuosi kai grisiu, bus zymiai geriau  rolleyes.gif

Iki  wub.gif Nesirkit, bukit stiprios, daug sveikatos!!!

Kuo didziausios sekmes,Tau ir sveikatos.As tikiu,kad Tu pasveiksi! 4u.gif Na o as taip pat ikalbineju mamyte vaziuot pas Borisova.Ir manau,kad greitu laiku mes nuvyksime.Kalbejau siandien su teciu(pikta,bet jis turbut visiskas pesimistas ir netiki mamytes pasveikimu).O as tikiu,tvirtai tikiu ir del to padarysiu VISKA !! smile.gif Kalbejo jis siandien su gydytojais,tai jie minejo,kad mamytei aukstas spaudimas daznai sukyla greiciausiai del to,kad augliai jau pereina i stubura verysad.gif Ir tecio nuomone,niekas mamytei nebepades ir reikia susitaikyti su tuo,kad greitu laiku Ji paliks mus verysad.gif Bet as nepasiduosiu ir kovosiu tiek,kiek reikes. 4u.gif Kalbejau siandien su Ja per skype-su tokia viltimi Ji kalba apie vaiksciojima ir visiska pasveikima,kad supratau,jog niekada negalesiu nuleisti ranku.Buvo ir graudu bei skaudu ziureti i Jos akis ir tuomet pagalvojau,kad VISKA,VISKA ATIDUOCIAU,VISKA VISKA PADARYCIAU,KAD TIK JI PASVEIKTU!!!
Pati sekmadieni einu pas gydytoja anidepresantu,nes jauciu,kad iseisiu is proto-nuolatinis ranku drebejimas,sirdies permusimai bei skausmai jos plote,nemiga ir nenoras valgyti,asaros-manau,visa tai pergyvenimu pasekme.Visada buvau pries raminancius ir antidepresantus(isskyrus zolinius)ir vartodavau juos tik extra atvejais,bet sikart supratau,kad be ju neissiversiu verysad.gif Nuolat galvoju ir pergyvenu del mamytes ir daznai taip skauda,kad atrodo isprotesiu. verysad.gif Bet ka as cia su savo savijauta ir problemom-kai pagalvoju,kartais taip buna geda ir tuscia,skustis savom,atrodytu tokiom mazom,kai Jusu visu- jos nepalyginti didesnes.Kai paskaitau,suprantu,kokios Jus visos esate stiprios,kokios kantrios-geda del savo silpnumo verysad.gif STIPRYBES VISOMS IR SVEIKATOS wub.gif
Siandien buvau ir gimdos kaklelio vezio tyrimus atlikti.Anglijoje,kitaip nei Lietuvoje,iskart,kai prisirasai pas gydytoja skiria si tyrima,jei nebuvo jis atliktas.Jei nenueini-siuncia laiskus,skambina ir siulo ateiti thumbup.gif Pastebejau,kad cia labiau rupinamasi zmogumi,jo sveikata,nei Lietuvoje thumbup.gif Kad ir tie patys maisto papildai,vitaminai-kainuoja keliskart pigiau nei Lietuvoje ir poveikis jauciamas geresnis.Todel ir mamytei bei artimiesiems vitaminus ir vaistus siunciu tik is cia. thumbup.gif

a

Atsakyti
Man paskutiniu metu vis dažniau "užkliūva" iš parašiusiųjų, kad turi būti pats sau daktaras, turi žinoti kokių vaistų tau reikia, kokio gydymo, turi prašyti, nes kitaip tau niekas nepasiūlys ir nepaaiškins. Aišku turi pats klausti, bet , kad klausti, tai turi labai gerai žinoti ko klausti. O tos išminties nevisada pakanka. Dėl tokio gydymo man skaudu ir dėl kitų, ir dėl savęs. Gal ne visi tokie gydytojai? Bet pati su tuo susiduriu ir mergaitės parašo...
Vistik gerai , kad forumas yra...
Atsakyti
Labas
Patricija ar tu Kauno Klinikose guli.Aš ryt būsiu dienos stacionare.Sloga rimsta , tai eisiu chemo išsirašyti, o ketvirtadienį lašins.Galėčiau užbėgti.
Atsakyti
Sveikute,
.GABIJA., as guliu ne Klinikose, o onkologineje ligonineje kraste miesto. Kaip tu laikaisi? Kaip sveikatele ir nuotaikos ar pavasarines?
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 15, 11:07)
Labas
Patricija ar tu Kauno Klinikose guli.Aš ryt būsiu dienos stacionare.Sloga rimsta , tai eisiu chemo išsirašyti, o ketvirtadienį lašins.Galėčiau užbėgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 15 kovo 2011 - 09:18
QUOTE(Patriccija @ 2011 03 15, 10:12)
Sveikute,
.GABIJA., as guliu ne Klinikose, o onkologineje ligonineje kraste miesto. Kaip tu laikaisi? Kaip sveikatele ir nuotaikos ar pavasarines?

Gaila , mano sveikatai per toli keliauti.Šiandien dar sloguoju, bet nebe daug.Dar ryt diena, gal įveiksiu .Spaudžia terminai, dėl stento išėmimo.

Klinikų onko skyrių žada uždaryti remontui gegužės -birželio mėnesį.
Atsakyti
Suprantu!
Man pasiseke cia ir palatos sesute, kaip puikus zmogus. Edmute, taip ir as dziaugiuosi suradus sia kertele bei daug mielu zmoniu.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 15, 12:10)
Gaila , mano sveikatai per toli keliauti.Šiandien dar sloguoju, bet nebe daug.Dar ryt diena, gal įveiksiu .Spaudžia terminai, dėl stento išėmimo.

Atsakyti
Sveikos šaunuolės,
parsirandu po nekalbadienių smile.gif
laiko maža, mažius mano įsisirgo, nuo savaitgalio su temperatūra, sloga ir kosuliu sad.gif
Vakar buvau lašintis herceptino, sulaksčiau greit, antrą val. jau buvau namie.
Bet kiek ten žmonių, nėra nei laisvo krėslo, nei lovos. Mačiau daug jaunų moteryčių mano metų sad.gif
QUOTE(Edmė @ 2011 03 14, 21:31)
Man paskutiniu metu vis dažniau "užkliūva" iš parašiusiųjų, kad turi būti pats sau daktaras, turi žinoti kokių vaistų tau reikia, kokio gydymo, turi prašyti, nes kitaip tau niekas nepasiūlys ir nepaaiškins. Aišku turi pats klausti, bet , kad klausti, tai turi labai gerai žinoti ko klausti. O tos išminties nevisada pakanka. Dėl tokio gydymo man skaudu ir dėl kitų, ir dėl savęs. Gal ne visi tokie gydytojai? Bet pati su tuo susiduriu ir mergaitės parašo...
Vistik gerai , kad forumas yra...

taip jau yra, kai paklausi dėl kokių papildų ar skausmelių, sako, tai ko gi nori, sergi vėžiu.

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 15, 11:10)

Vakar sesutė sakė, kad tik nuo rugsėjo, apsidžiaugiau, nes man herceptinas iki rugsėjo, tai gal spėsiu pabaigt gydymą klinikose, nereiks važinėt į onkologinį.

Patricija, džiaugiuosi dėl jūsų, šaunuolė jūs ir pavyzdys mums smile.gif

Gabriela, laikau kumščius už tave.

Arūne, pavėluotai sveikinu tavo turtą su švente 4u.gif Šaunuolė ji tavo, išskirtinio mąstymo vaikas.

Man jau praėjo trys mėn. po paskutinių tyrimų, suregistravo naujai visiems, karštas balandis laukia, bet viskas turi būti gerai, noriu grįžti į gyvenimą, į darbą, kad viskas būtų kaip ankščiau. Gal per daug noriu, bet noriu ir kasdien sau sakau, kad taip ir bus.

Oras lauke fainas, saulutė šviečia, tegul ir jūsų širdeles ji pripildo šilumos, šviesių minčių ir vilties smile.gif
Atsakyti
Mergaites,kas moka megzti,nerti,siuti,gal noresite prisideti prie grazios akcijos wub.gif

http://www.supermama...?...12154&st=12
Atsakyti
Labas
Kas galvoja , kad sirgti reikia lovoje?
Vakar 9,30 pridaviau kraują ir nuėjau pas šeimos gydytoją.Už pusantros valandos gavau siuntimą pas ginekologą.Grįžau pas chemo tarapiautę ir 13 val gavau vaistų paskyrimą.Užkopiau į 5-ą aukštą pietų.Tada pusvalanduką palaukiau ginekologo ir gavusi jo sutikimą , kad priims 16,30 baigiau technines apžiūras.Kol kas išvados geros, bet neskubu džiaugtis , palauksiu citologinio išvadų.Per tą laiką perskaičiau lengvą romaną, dar pusvalandžiui pritrūko.
Stotyje suvalgiau 'Manija" , nes pajutau, kad judesiai lėtėja.Nuo sustojimo vyras parsivežė.Grįžau minkštu autobusu, buvo saulėta, tai galvojau, kad per langus saulė peruką išlydis.Šitas kažkodėl labai šiltas, nors irgi su tarpais.
Chemo dėl slogų leido pradėti ryt.Grįžau namo kaip daržovė ir pragulėjau ant sofos.
Tai štai kokia turininga diena.
Atsakyti
Gabija, biggrin.gif nu prajuokinot, jūs pavyzdys toms, kurios dejuoja dėl nulūžusio nago ar uodo įkandimo. O jei rimtai, tai daug jėgų reikalauja vizitai pas gydytojus. Man balandžio 7d. dieną bus panaši situacija, suregistravo visiem tyrimam - pirmas 10val., paskutinis 16,20val., parsirasiu namo tik vakare smile.gif

Sveta, ačiū, kad priminei apie akciją, gal dar sukurpsiu ir aš kokį kepuriuką smile.gif

Kažkaip nejaučiu herceptino poveikio šį kart, gera savijauta thumbup.gif
Atsakyti
Mielosios, as taip pat pasidziaugssiu! Sveikatele gereja, vakar sesute Julija( nuostabus žmogus),suorganinzavo antibiotikus gerus Zinacef, is karto pagerejo plautuku bukle. Uzvakar Pamitora 90mg sulasino bei patare Aminovena bei Mildronata su C vit prifarsiruoja per porta mygom! Jauciuos geriau, nugaryte svitins jau siand 4 karta. Jauciuos siek tiek judresne, VALIOOO! ACIU DIEVULIUI IR JUMS, KAD ISKLAUSOT! Visoms sveikateles ir geru pavasariniu nuotaiku!
Atsakyti