Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(*Gabriella* @ 2011 03 13, 14:09)
Laba  4u.gif

Ateinu trumpam atsisveikinti. Daiktai sukrauti, vakare isvykstu  rolleyes.gif
Nuotaika gera! Tik skausmeliai labai daznai jau kankina  unsure.gif Tikiuosi kai grisiu, bus zymiai geriau  rolleyes.gif

Iki  wub.gif Nesirkit, bukit stiprios, daug sveikatos!!!

Iki , Gabriella 4u.gif . Lauksime tavęs su geromis žiniomis, ir su sveikata. Laikysiu už tave kumštelius. Nuotaiką taip pat vežkis kartu - ir su ja grįžk, o skausmelius išbarstyk pakeliui... wub.gif

Prisisėjau šiandien pomidorų - lauksiu dabar daigelių... wub.gif Šiandien vyturiuką girdėjau - nuostabi dainelė ir oras toks puikus... bigsmile.gif
Tik kažko neramina žinios iš Japonijos - tai nelaimė žmonėms ir visam , kas ten yra. Pyksta kažko gamta... Perjungiau vakar kanalą ir netyčia užkliuvo laida Nuo...iki... O ten damutės postringauja , kiek botulino reikia susileisti, kaip gražiai atrodyti, kad raukšlelių veide nebūtų - ir ką valgyti , kad tokia graži būtum, kaip ji, kiekviena savo idealų receptą grožio demonstruoja.... rolleyes.gif Dievuli, pagalvojau, - tuštybių tuštybė rolleyes.gif .

Arūniuk 4u.gif - kaip gimtadienio šventė praėjo?

Visoms Mergaitėms po balionėlį... wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 13 kovo 2011 - 14:23
GABRIELA, MIELOJI MERGYTE, TESAUGO TAVE ANGELAS SARGAS IR SUGRAZINA VISA DAILIA ,LAIMINGA IR sveikute!
Atsakyti
GABRIELA, MIELOJI MERGYTE, TESAUGO TAVE ANGELAS SARGAS IR SUGRAZINA VISA DAILIA ,LAIMINGA IR sveikute!

RASU LANKELE, pasijausi tikra seimininke, o kiek dziaugsmo bus, ksi sulauksi derliaus!

Man l.skauda nugaryte per juosmeni, ypac kai reikia pasiversti lovoje ar islipti. Rasele, ar Mamytei. a.a.irgi juosmeneli skaudejo? Ar "suvirino" greitai? Sesutes tos kur svitina man sake, kad netikejom, kad jus dar tokia sveiks atlekusi taip staigiai subyresit. Oooo, kiek kartų ir kai kompiuterine date sakiau kad ziurekit juosmenio srityje stubura, o ne krutines... Siandien budi mano daktaryte chemoterapeute, sake, kad dabar per si laikotarpi, kai svitins juosm.reikia susilasinti Pamidronata 90. Priedo, gal nuo spinduiu krut srityje visiškai uzkimau, karkalu des plautyje nei is sio nei is to atsirado, gerai, kad turejau savo visokiu vsistuku, Acc, influsid,ciulpt tokiu burnsi ir gleivinei is D raifes, tai staigiai atsoko tokie didziuliai zai karkalsi kartais net delno dydzio ispaunu. Niekas cia nepaklause net plauciu, kapstykis pati... Bet as dar accccilaykysiuuu, b! Tik vakar ir siand jau prasiau nuo sksusmo ketanovo i raumenis, rasau kotiforiuje, cia patogiau sedet nei ant lovos. Tiek ziniu is mano fronto! Uz klaidas atleiskit!
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 03 13, 15:09)
Perjungiau vakar kanalą ir netyčia užkliuvo laida Nuo...iki... O ten damutės postringauja , kiek botulino reikia susileisti, kaip gražiai atrodyti, kad raukšlelių veide nebūtų - ir ką valgyti , kad tokia graži būtum, kaip ji, kiekviena savo idealų receptą grožio demonstruoja.... rolleyes.gif Dievuli, pagalvojau, - tuštybių  tuštybė  rolleyes.gif .

Vat vat - ir aš sakau, kiek aplink tuštybės! Teliką išvis galima išmest - nebereikalingas su savo piarinėm ir banaliom laidom. Vakare geriau knygą vaikui paskaitau.

Gabriella, mieloji, sėkmės tau, ir kad viskas pavyktų, kad grįžtum sveikesnė, laimingesnė ir stipresnė. Šiandien laikrašty skaičiau straipsnį apie mažą mergaitę su onko, daktarų nebegydomą, ir jos mama renka pinigus vizitams pas Borisovą. Vienas vizitas - 15 000 lt. Mergaitės mama tvirtai juo tiki bei žino daug išgijimo atvejų po apsilankymo pas V. Borisovą. kad tik padėtų tai mergaitei ir tau *Gabriella* !!!

Patricija, laikyk aukštai iškeltą nosytę ir toliau, taip, kaip tu moki...

Gimtadienis praėjo. Šiandien jau ilsiuosi rolleyes.gif Buvo visai viskas gerai. Mano dukriukas gavo kaip niekad daug dovanų - tiksliau pinigine išraiška dovanų - iš viso 200 litų ir dar dviratį nuo kūminų. Bet kokia taupuolė tongue.gif - sakė išleis tik 50 litukų, o kitus į taupyklę. Mokslams wub.gif - "kad tau mažiau reikėtų". Iki 18 metų nori susitaupyti 1000 lt. savo studijoms smile.gif vat kokia šaunuolė - pasigyriau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 13 kovo 2011 - 19:17
QUOTE(Patriccija @ 2011 03 13, 18:27)

RASU LANKELE, pasijausi tikra seimininke, o kiek dziaugsmo bus, ksi sulauksi derliaus!

Man l.skauda nugaryte per juosmeni, ypac kai reikia pasiversti lovoje ar islipti. Rasele, ar Mamytei. a.a.irgi juosmeneli skaudejo? Ar "suvirino" greitai? Sesutes tos kur svitina man sake, kad netikejom, kad jus dar tokia sveiks atlekusi taip staigiai subyresit. Oooo, kiek kartų ir kai kompiuterine date sakiau kad ziurekit juosmenio srityje stubura, o ne krutines... Siandien budi mano daktaryte chemoterapeute, sake, kad dabar per si laikotarpi, kai svitins juosm.reikia susilasinti Pamidronata 90.  Priedo, gal nuo spinduiu krut srityje visiškai uzkimau, karkalu des plautyje nei is sio nei is to atsirado, gerai, kad turejau savo visokiu vsistuku, Acc, influsid,ciulpt tokiu burnsi ir gleivinei is D raifes, tai staigiai atsoko tokie didziuliai zai karkalsi kartais net delno dydzio ispaunu. Niekas cia nepaklause net plauciu, kapstykis pati... Bet as dar accccilaykysiuuu, b! Tik vakar ir siand jau prasiau nuo sksusmo ketanovo i raumenis, rasau kotiforiuje, cia patogiau sedet nei ant lovos. Tiek ziniu is mano fronto! Uz klaidas atleiskit!

Sveikatytės tau, atsilaikysi, jei laikysies biggrin.gif
Man po spindulinio irgi nei iš šio nei iš to bronchitas užėjo. Taip keistai-nei gerklės skaudėjo, nei slogos, nei temperatūros buvo. Karkalais pakosėjau pora savaičių ir praėjo. Nes anksčiau , kai turėdavau bronchitą, tai pirmiausiai, gerklę suskausdavo, paskui sloga, na , o kai šie nepareina, kosuliai užeidavo.
Aš irgi vakar sugriuvus buvau. Kažkokį virusą pasigavus buvau ( vaikai slogavo abu). Gerklę ketvirtadienį graužė, penktadienį lyg sloguot pradėjau, vakar pratysojau lovoj. Bet šiandien viskas gerai, vėl einu kaip bitė.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 03 13, 17:27)
Siandien budi mano daktaryte chemoterapeute, sake, kad dabar per si laikotarpi, kai svitins juosm.reikia susilasinti Pamidronata 90.  Priedo, gal nuo spinduiu krut srityje visiškai uzkimau, karkalu des plautyje nei is sio nei is to atsirado, gerai, kad turejau savo visokiu vsistuku, Acc, influsid,ciulpt tokiu burnsi ir gleivinei is D raifes, tai staigiai atsoko tokie didziuliai zai karkalsi kartais net delno dydzio ispaunu. Niekas cia nepaklause net plauciu, kapstykis pati... Bet as dar accccilaykysiuuu, b! Tik vakar ir siand jau prasiau nuo sksusmo ketanovo i raumenis, rasau kotiforiuje, cia patogiau sedet nei ant lovos. Tiek ziniu is mano fronto! Uz klaidas atleiskit!

Kodel nepaklauso plauciu? Tegul paklauso! Kas cia per saviveikla su savo vaistais ligoninej g.gif Ir prasyk nuo skausmo, nekentek, tausok jegas ir atsimink kad tau reikia vaziuot svest sunaus gimtadieni. TAU REIKIA!

Atsakyti
Ryt palatos daktare tai uz chalato nutversiu ir laikysiu, kad nepabegtu, nes tik ilekia ir mauna, pasakius gerai atrodot, sypsotes! Beje, ryt ir i juosmenį spindulius jau gausiu. Dabar laukiu ketanovo i raumenis, paskui ikalsiu chlonozspamo, kad ismiegociau nepsdijudinus per nakti, salia ligoniuke nuo nuskausminamuju bludina naktele, bet mane vaistas atjungia negyvai! thumbup.gif
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 03 13, 21:54)
Kodel nepaklauso plauciu? Tegul paklauso! Kas cia per saviveikla su savo vaistais ligoninej g.gif Ir prasyk nuo skausmo, nekentek, tausok jegas ir atsimink kad tau reikia vaziuot svest sunaus gimtadieni. TAU REIKIA!

Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 03 13, 19:27)
Man l.skauda nugaryte per juosmeni, ypac kai reikia pasiversti lovoje ar islipti. Rasele, ar Mamytei. a.a.irgi juosmeneli skaudejo? Ar "suvirino" greitai? Sesutes tos kur svitina man sake, kad netikejom, kad jus dar tokia sveiks atlekusi taip staigiai subyresit. Oooo, kiek kartų ir kai kompiuterine date sakiau kad ziurekit juosmenio srityje stubura, o ne krutines... Siandien budi mano daktaryte chemoterapeute, sake, kad dabar per si laikotarpi, kai svitins juosm.reikia susilasinti Pamidronata 90. 

Taip, mano mamytei juosmenį skaudėjo nepakeliamai, o po vietinių gydytojų "gydymo", jau nebesuprato, nes skaudėjo visur, kur tik gali skaudėti - iš ligoninės parsivežėm nevaikštančią... unsure.gif O kai prasidėjo švitinimas, tai beveik po keleto kartų jau pagerėjo, o po viso kurso, tai išvis neskaudėjo niekad thumbup.gif iki, kol atsirado naujas židinukas. Tada keitė chemija ir vėl švitino - ir jau viskas buvo gerai.
Sutvarkys ir tau. Labai gerai, kad Pamidronatą sulašins. Mamytei vėliau pradėjom po švitinimų - niekas nesiųlė (kol pati sužinojau), nes atseit brangu... doh.gif O kai pati paklausiau, sako - labai gerai būtų susilašinti. Šiaip būtų gerai visas dvylika ampulių (kad galėtum ), nors sako, kad kai neturi lėšų , gerai ir 6. Bet aš išskaičiau ir gydytoja sakė, kad geriau 12. Paskui mes lašindavomės profilaktiškai, kas tris mėnesius.
Viskas bus gerai - pradės švitinti ir skausmų neliks - tik turėsi saugotis staigių judesių, dažniau pailsinti nugarytę, atsiguldama ant lygaus pagrindo, kad stuburas išsitiestų ir atsipalaiduotų. Ir būtinai paklausk apie gorsetą - juk tau varlytei keliauninkei jis būtų labai pravartus... Sėmingų spinduliukų wub.gif

QUOTE(arune @ 2011 03 13, 21:16)
Gimtadienis praėjo. Šiandien jau ilsiuosi  rolleyes.gif  Buvo visai viskas gerai. Mano dukriukas gavo kaip niekad daug dovanų - tiksliau pinigine išraiška dovanų - iš viso 200 litų ir dar dviratį nuo kūminų. Bet kokia taupuolė  tongue.gif  - sakė išleis tik 50 litukų, o kitus į taupyklę. Mokslams  wub.gif  - "kad tau mažiau reikėtų".  Iki 18 metų nori susitaupyti 1000 lt. savo studijoms  smile.gif  vat kokia šaunuolė - pasigyriau  cool.gif

wub.gif Na, tavo mergytė retos nuovokos... wub.gif Šitaip viską apgalvoti , susidėlioti ir žinoti kam, kada ir kas... Nuostabu. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas
Patricija , kaip taip galima kentėti ir nesiskųsti dėl plaučių.Na manau jau pasigavai gydytoją ir jau šiandien apžiūrės.Ir prašyk nuskausminamųjų.Gal ką geresnio už Ketanovą gali pasiūlyti.Nesikankink.

Gabrielai , kuri turbūt jau kelionėje , linkiu didžiausio stebūklo.

Edme , žinok mano visa šeimyna apsisinarglijusi ir gerklės užkimę, bet temperatūros nėra.Buvo savaitgalį anūkai , tai bijau ar jie neparsivežė viruso.
Šiandien baubdama paskambinau onkologei , tai vos išgirdusi mano balselį atkėlė lašinimą porai dienų.Gerai, kad per tiek praeitų , jei nusitemps terminas, tai dar laukia stento iš inksto išėmimo paskutinis grafikas.Skalaujuosi vandenilio peroksidu./į šaukštą vandens-10-15 lašų vandenilio peroksido/Nosiai užtenka ir 10 lašų , jau jaučiasi graužimas.Tai taip stabiliai laikosi.

Pasiskaitau apie Japoniją.Laimė , kad ten tokie mobilizuoti žmonės, bet kūnu elektrinės neuždengsi, o dar ugnikalnis išsiveržė, jau du blokai sprogo ir tai nepabaiga.Netikiu , kad tai neturės poveikio visai planetai , jei jau Japonijos teritorija pasislinko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 14 kovo 2011 - 11:04
hi.gif

Tarp darbelių buvau pažiūrėti, kaip atrodo Patricija. Nugi žinokit žydi thumbup.gif Veidas šviesus - lyg kokioj sanatorijoj kokį kurortinį romaną suktų hihihi.gif , apetitas puikus - pažiūrėjau, kad ko gero tiek nesuvalgyčiau, nors irgi ne iš coliukių esu. Gal ne pačiu tinkamiausiu laiku - sesė prilankyti buvo, tokia rūpestinga, tokia gera, bet užtat pamačiau abi blush2.gif
Patricija - tikrai puikias seses turit thumbup.gif Ir palatos kaimynė maloni moteriškė. Dabar tik reikia, kad "apremontuotų" ją kaip reikalas - jau blizga akys, kai apie keliones šneka...

Žodžiu, viskas ten neblogai. Aišku, visada gali būti ir geriau...
Atsakyti
Aciu uz tokia gera naujiena 4u.gif Skaitau ir sypsausi is viisos sirdies.
O pas mus sunki padetis - vaikai serga. Pas vyriausia sianakt jau temperatura buvo 39,5. Bronchitas. Antibiotikai vakare bus. Ir mazylis snargliuotas, kosti. Sitam snargli gydysim. Tete ciaudi, mama gerkle skalauja Gabijos tirpalu, tik as i stikline vandens tiesiog pilu ta tirpala biggrin.gif Po 9 dienu man 6 chemo, tai reikia pasveikt.
Skaiciau jus rinkot a.a. adis zinutes. O kur jas galima rasti? Tik profily ar ir kitur esat sudeje?
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 03 14, 17:55)
Skaiciau jus rinkot a.a. adis zinutes. O kur jas galima rasti? Tik profily ar ir kitur esat sudeje?

Aš turiu surinktas beveik iš visų temų, galiu atsiūst. Brūkštelk savo el paštą į a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti