Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(Patriccija @ 2011 03 04, 10:59)
Labas.  Magam, Magam, kaip tu? Labutis ir kitos drugutes! Buvo Magam tik maciau, nieko neparse, dingo...
As geriau desimta puse xanax 0,5 (ruzava), o kita puse po 12 val.
Aplinka nekokia, aplinka kalta!

Laba diena visoms smile.gif.
Patriccija, as cia kasdien pasirodau, tik pati nesireiskiu. Zinau ir stebiu visas naujenas, uz visas pergyvenu arba dziaugiuos. Tik darau tai tyliai smile.gif.
Pas mane viskas gerai, treciadieni gavau jau trecio kurso pirma chemoterapijos dali. Bet, kaip ir daugumai cia, nespeja atsistatyt kraujas, tai ziures-greiciausiai lasins kas trys savaites po diena. Siaip jauciuos neblogai. Daktare sako, kad laikas butu daryt echoskopija, bet nenoriu...bijau atsakymo... Tai tiek is mano puses.
Visoms sekmes smile.gif

Patriccija, o jus gulite Kauno onkologijos ligoninej?
Atsakyti
patriccija ,

hemoglobinas 120–160
leukocitai 4,3–8,0
trombocitai 170-380
neutrofilai kai kur raso kad 1-5 norma,kitur 1.5-4.5.

ifauru ,kokie saunuoliai tavo vaikai thumbup.gif

arune ir tavo dukryte saunuole wub.gif Isdrases smile.gif
Atsakyti
Magam, taip, ketvirtame aukšte 424 palata. Dziugu kad tu gerai jautiesi, taip ir įvardijo
Tave kaip gyvą ir energingą, moteris sutinusia rankele kaire.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 04 kovo 2011 - 20:16
QUOTE(SVETA K. @ 2011 03 04, 21:05)
patriccija ,

hemoglobinas 120–160
leukocitai 4,3–8,0
trombocitai 170-380
neutrofilai kai kur raso kad 1-5 norma,kitur 1.5-4.5.

Dar noriu patikslinti, kad kraujo tyrime neutrofilai būna nurodomi absoliučiais skaičiais ir procentine išraiška, nesumaišykite tų dviejų rezultatų (čia SVETA pateikė normas absoliučiais skaičiais, o Patricija buvo minėjusi, kad pas ją neutrofilų 71 - tai čia bus procentinė išraiška. Procentinė išraiška nieko nesako ar jų per mažai, ar ne, nežinant bendro leukocitų skaičiaus, pagal jį galima paskaičiuoti).
Atsakyti
QUOTE(umb @ 2011 03 04, 21:44)
Dar noriu patikslinti, kad kraujo tyrime neutrofilai būna nurodomi absoliučiais skaičiais ir procentine išraiška, nesumaišykite tų dviejų rezultatų (čia SVETA pateikė normas absoliučiais skaičiais, o Patricija buvo minėjusi, kad pas ją neutrofilų 71 - tai čia bus procentinė išraiška. Procentinė išraiška nieko nesako ar jų per mažai, ar ne, nežinant bendro leukocitų skaičiaus, pagal jį galima paskaičiuoti).

o kaip tie neutrofilai yra sutrumpinami?
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 03 04, 20:08)
Magam, taip, ketvirtame aukšte 424 palata. Dziugu kad tu gerai jautiesi, taip ir įvardijo
Tave kaip gyvą ir energingą, moteris sutinusia rankele kaire.

Patriccija, treciadieni vel vaziuoju i ligonine. Jei noresit, galesiu uzsukt - pabendrausim smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 04, 22:43)
o kaip tie neutrofilai yra sutrumpinami?

Neutrofilai paprastai - NEU
Leukocitai - LEU arba WBC
Atsakyti
QUOTE(umb @ 2011 03 04, 22:51)
Neutrofilai paprastai - NEU
Leukocitai - LEU arba WBC

tokio NEU nėra pas mane...
Papildyta:
QUOTE(sume @ 2011 03 04, 22:56)

pas mane angliški sutrumpinimai.. bet va to NEU nėra...
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 04, 22:57)

Jei parašytumėte visus sutrumpinimus, kurie yra pas Jus tyrime, išversčiau ką kuris reiškia, gal kažkaip kitaip užvadinti.
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 04, 22:57)
Papildyta:

Kai kuriose laboratorijose matuoja granuliocitų kiekį (GRA)
Atsakyti
QUOTE(umb @ 2011 03 04, 23:08)
Jei parašytumėte visus sutrumpinimus, kurie yra pas Jus tyrime, išversčiau ką kuris reiškia, gal kažkaip kitaip užvadinti.

čia buvo prieš antrąją chemiją:
WBC 10,4
LYM 3,6
MID 1.0
GRAN 5,8
RBC 4,75
HGB 117
HCT .361
MCV 76,0
MCH 24,6
MCHC 324
RDW 16,9
PLT 476
MPV 8,6
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2011 03 04, 19:57)
Niekas negime zinodamas - paziurėk

Džiaugiuosi dėl Arūnės

Maniškė praeitą šeštadienį respublikiniam fortepijonistų konkurse buvo antra, o dičkis vakas rajono geografijos olimpaidoje pirmas  blush2.gif

Ot tokiems tėvams iš viso reikia elektrą atjungti ir telikų neparduoti.Tokie talentingi vaikai , o tik du.Mažiausiai bent 5-i turi būti. thumbup.gif
Atsakyti