Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių NEligoniukų pavėsinė - 3

QUOTE(pelkių Monas @ 2011 03 04, 15:10)
Labai, labai grazus pauksciukai. Aciu. Sunui parodysiu, tik sniegena pazinau blush2.gif

O pas mus jura uzsalus toli toliiiiiii, zmones vaiksto kaip mazi taskiukai, bet as neinu, prisibijau truputi ir atskrido pulkai gulbiu. Tiek daug niekad nebuvo, visi vaisina, net is ranku lesa, kartais barasi, snypscia. Mes kruopas nesam. smile.gif

patriccija, kaip gyveni? Ka valgai? Ar skanu?

Norėčiau pamatyti jūrą žiemą ir labai audringą.

Patricija
Čia tau naktipiečiams

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 03 03, 23:30)
As irgi maitinau abu savo vaikus jau su augliu, bet nezinojau. dabar darau genetiniu tyrimus, kad mano vaikai zinotu ar yra nesiotojai, ar perduos si bloga gena savo vaikams. Mano mociutei buvo kruty auglys, bet operavo ir isgyveno ilgai ilgai ir mire nuo senatves, jos dukrai - mano mamai kruties vezys, operavo, pragyveno 5 metus ir zuvo katastrofoje, mamos puseserems is mociutes ir senelio puses kruties vezys, viena jau mire, kita gyvena jau 20 metu, man kruties vezys verysad.gif  Kaip dabar pamaciau, visos susirgom panasaus amziaus apie 40-45 metu.
Jeigu ka surasit, parasykit, bet as manau kad netiesa. MP patenka i skrandi, ten rystis, virskinimas, zarnynas... Netikiu. schmoll.gif

As rasiau NE APIE maitinima, o apie NESTUMA kai vezys jau vystosi organizme...

Genetini tyrima jau atlikau. Atsakyma del saves turiu. Del vaiku - tik JU pageidavimu.

Taip, mane isoperavo ir uz menesio man sukako 40 metu... Mama mire, budama 40 metu. Visa gyvenima pasamoneje laikiau ta skaiciu unsure.gif ...

rasu lanka, labai dziugu, kad tavo tyrimai geri thumbup.gif
Atsakyti
O
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 04, 13:43)
Papildyta:
Baksėk tušinuku ar giminaičio degtuko paprašyk  :lotuliukas:
Papildyta:
Dar džiaukis , kad ne kaip Arūnei "nusisekė"

Sutinku, kad tik palatoje priešais matau ka tenka isgyventi. Durys cia laikomos atviros, nakciai uzsidariau, bet girdisi. Priejau dar 12 bal nakties eidama i tualeta, nes niekas is sesiu gulinciu toje palatoje nereaguoja, gal mazai juda.
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 04, 16:27)
Norėčiau pamatyti jūrą žiemą ir labai audringą.
Patricija
Čia tau naktipiečiams

user posted image

.GABIJA., duok, duok dabar. Nooriu!
Valgau viską ką duoda ir dar mažoka. Dabar buvo pavakariai, kisielius ir bulkute. Sakai Tavo jura užšalusi, bet visvien geriau kaime gyventi, nei daugiabutyje blokiniame, kurio langai į judrią ksip pvz. Vilniuje Ukmergės gatvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 04 kovo 2011 - 16:27
QUOTE(rasų lanka @ 2011 03 04, 12:52)
Mano, mano paukščiukai wub.gif ,

Nuostabūs tavo paukščiukai smile.gif . mano Perlas irgi kalbina paukščius, prie lango tupėdamas. Kartais tokius įdomius garsus leidžia... dar negirdėtus... rolleyes.gif

Šiandien mano mergaitė mokyklos Kaziuko mugėj targavojo - pardavinėjo vaikai kas ką išsikepę. Grįžo laiminga- pardavė visus savo keksiukus po 1 litą. Galvojau, kaip čia jai seksis, nes ji, mano drovuolė, nekalba mokykloje unsure.gif , tai pasirašė iš anksto namie užrašą "Keksiukai su bananais ir šokoladu", kad tik nereiktų kalbėt tongue.gif

patricija, kiek ilgai reikės tau čia būt?
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2011 03 04, 13:52)
Mano, mano paukščiukai wub.gif , .

Nerealu bigsmile.gif thumbup.gif Kokie jie grazus visi wub.gif

nepataisoma optimiste ,GABIJA tau dave labai gera patarima-bendrauk su mamos onkologe,taip galesi zinoti visa situacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 04 kovo 2011 - 16:28
QUOTE(romantikė @ 2011 03 04, 15:54)
Visa gyvenima pasamoneje laikiau ta skaiciu  unsure.gif ...

Romantike, mieloji, tą skaičių jau prašokai, - tam kartui buvo susvyravęs tavo pasaulėlis, bet dabar žiūrėk į priekį, tik į priekį... Nebesigręžiok...
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2011 03 04, 18:25)
Nuostabūs tavo paukščiukai  smile.gif . mano Perlas irgi kalbina paukščius, prie lango tupėdamas. Kartais tokius įdomius garsus leidžia... dar negirdėtus...  rolleyes.gif

Šiandien mano mergaitė mokyklos Kaziuko mugėj targavojo - pardavinėjo vaikai kas ką išsikepę. Grįžo laiminga- pardavė visus savo keksiukus po 1 litą. Galvojau, kaip čia jai seksis, nes ji, mano drovuolė, nekalba mokykloje  unsure.gif , tai pasirašė iš anksto namie užrašą "Keksiukai su bananais ir šokoladu", kad tik nereiktų kalbėt  tongue.gif

Arunele, šaunuolė Tavo dukrytė, viską pati apgalvoja!
Dar neklausiu kiek. Šiandien buvo 6kartas spindulių kartas į krūtinės srityje sugedusius slankstelius, mazdaug sprindžio dydžio ruožą apima. Taiip pat siandien padarė rentgeno nuotrauką juosmens sritirs, nes ten dabar skauda. Namo nesiveržiu, svarbu Maljorką pasiekčiau pasiremontavus. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2011 03 04, 18:28)
Romantike, mieloji, tą skaičių jau prašokai, - tam kartui buvo susvyravęs tavo pasaulėlis, bet dabar žiūrėk į priekį, tik į priekį... Nebesigręžiok...

Jooooooo, romantike, gerai sako arune, trink praeitį, gimk nauju žmogumi! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 04, 11:54)
Tai šiemet turi visus kirminukus nuo obelų nurankioti.
O žvirbliai forzicijų žiedus nurenka.Įkėliau į krūmą du kailio gabalus, tipo katinai tupi.Pernai šiek tiek padėjo, o užpernai visai žiedų neliko.
Pas mus yra toks tankus krūmas juodomis uogomis, tai ten jų inkubatorius.Vasarą kieme , vakare kai grįžta , atrodo krūmas net juda.O čirškimas... doh.gif

O neturi tinklo, kur būna vyšnioms nuo špokų apsaugot? Nes pas mus špokai per valandą nurenka, tai Senukuose pirkom tokį specialų žalią tinklą...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2011 03 04, 18:47)
O neturi tinklo, kur būna vyšnioms nuo špokų apsaugot? Nes pas mus špokai per valandą nurenka, tai Senukuose pirkom tokį specialų žalią tinklą...

O net nežinojau apie tokį.Kaip galva , taip protas thumbup.gif

Na pakilo neutrofilai net virš normos. thumbup.gif Kaimo seselė labai bijojo leisti į pilvą.Ten švirkštai su spyruoklytėm.Sakė rankos dreba, sutiktų leisti į veną , o ne į pilvą.Keistuolė mirksiukas.gif Bet stentavimas vis tiek bus balandį, bus 23 dienos po 5-os chemo,o 6 chemo vėluos dar savaitę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 04 kovo 2011 - 18:11
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 04, 20:02)
O net nežinojau apie tokį.Kaip galva , taip protas  thumbup.gif

.GABIJA., oi, niekada nepeik savęs! yahoo.gif

O kokia norma? Liuks, kad kraujukas atsistate!
Mano leukocitai 5,1; hemogl 111, trombocitai ~ 300; neutrof.yg 71 ar 7 1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 04 kovo 2011 - 18:26
QUOTE(arune @ 2011 03 04, 17:25)
Nuostabūs tavo paukščiukai  smile.gif . mano Perlas irgi kalbina paukščius, prie lango tupėdamas. Kartais tokius įdomius garsus leidžia... dar negirdėtus...  rolleyes.gif

Šiandien mano mergaitė mokyklos Kaziuko mugėj targavojo - pardavinėjo vaikai kas ką išsikepę. Grįžo laiminga- pardavė visus savo keksiukus po 1 litą. Galvojau, kaip čia jai seksis, nes ji, mano drovuolė, nekalba mokykloje  unsure.gif , tai pasirašė iš anksto namie užrašą "Keksiukai su bananais ir šokoladu", kad tik nereiktų kalbėt  tongue.gif

Arūne , įsivaizduoju koks džiaugsmas mergaitės širdelėje, juk pati užsidirbo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Vaišinu abi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 04, 19:02)
O net nežinojau apie tokį.Kaip galva , taip protas  thumbup.gif

Niekas negime zinodamas - paziurėk

Džiaugiuosi dėl Arūnės

Maniškė praeitą šeštadienį respublikiniam fortepijonistų konkurse buvo antra, o dičkis vakas rajono geografijos olimpaidoje pirmas blush2.gif
Atsakyti