Labai sunku patarti, Tu pati, nepataisoma optimiste, turi apsispręsti ką daryti. Mano gyvenime irgi labai, labai svarbus žmogus buvo (a.a.)Mama. Kai tetis mirė(a.a.), mama be jokių priešinimųsi, bet didžiausiu malonumu atvažiavo gyventi pas mane.Jei tetis butu pasilikęs, jis būtų stengęsis gyventi savo namučiuose.
Mama rūpinausi labai, kartais būdavo sunku, kai paciai man lašino chemiją Doxorubiciną ir Taxoterą(2007m.), buvo sunkoka, kai ji keldavo naktelėmis. Bet labai gailiuosi už vieną sakinį pasakytą Mamytei paskutinėmis dienomis, kai ji kramtė, kramtė ir nenurydavo...piktai pasakiau JAU NERVAI NELAIKO,RYKIT,RYKIT, viskas seniai sukramtyta. O po kiek laiko sužinojau, kad prieš mirtį Jai jau buvo atsisakęs rijimo refleksas...Rodos, kodėl aš ją taip įskaudinau...Mamyte irgi mane labai mylejo, bet kelis kartus sake, kad "tu taip manim rupiniesi, ką aš daryčiau be tavęs, ir numirusi tave šauksiuosi..." Ir pirmą naktį, kai ji buvo pašarvota, aš sapnavau, kad ji sako man "Man čia taip negeerai, čia bėga iš manęs"..aš sapne sakau jai "Tai sakykit ten kam". Ji"sakiau(liūdnai taip), bet KAD ČIA NIEKAM NESVARBU.
oI, KOKIA LIŪDNA GAIDA, RAŠAU.
mANO MANYMU, GERAI BUTU, KAD MAMYTE PAIMTA Į aNGLIJĄ BŪTŲ NAMUČIUOSE SU TAVIM, O JEI TU JĄ PAGULDYSI Į LIGONINĘ, JEI BUS BLOGAI, SU NIEKUO NESUSIKALBĖS...
rasų lankele Tu juk neturėtum pergyventi dėl rupinimosi Mamyte (a.a)... Juk taip rūpinaisi
Ja. Arba kaip
ifauru su sese prižiūrėjo Mamytę(irgi a.a)
Dar noriu Rasų lankelės paklausti dėl mts kauluose-stubure? Ar Mamytei labai skaudėjo, ar jai buvo labai skausminga atsikelti iš lovos?
Mane jau šiandien norejo paguldyti į ligoninę, išsiprašiau, ryt jau anksti važiuoju su sese(ji veža) gultis, nes vakar kai kėliau rūbineje viena ranka paltą staigiu judesiu, koks skaumas stauigus per juosmenį...oi, nepraeina. Tai gydytojos taip ir sakė reikia guldytis ir reikėjo gultis iš pradžių spinduliavimui. Kiek kartų Tavo Mamytei, Rasyte, spinduliavo????
Vai, kai Jūs pakeičiate savi avatarus, reikia atidžiai žiūrėti kas rašo
, pasirinkote savo paveiksliuką ir nekeiskite. Prisimenu vienas labai gražus avataras buco Carvel. Rasu lankele, nekeisk Tu savo paukščiukų niekada
. Ifauru, tau patinka kaiteliotis, pagal nuotaikas? Ar kokiu tikslu keičiate kitos savo avatarus, pvz. GREK pasikeitė irgi...
Papildyta:QUOTE(arune @ 2011 03 02, 22:44)
Vat apie tai ir kalbėjau, kad netgi tokiose situacijose, kai rodos visa siela, visu kūnu buvai su artimuoju, vistiek perkratinėji savo sąžinę, ir turi jai priekaištų. Todėl geriau, kad jų liktų kuo mažiau.
dar man nepatinka, kad vis buvo minimi pinigai, padėtis,... visa tai niekai... užgyvenama... vėliau bus galima grįžti į tas pozicijas, kurias išsikovojote mater. prasme. O dabar susitelkti į kitką, - visiems suglausti pečius ir būti kartu sunkią mamai akimirką.
patikėkit, sergančiąjam labai reikia gero žodžio, dėmesio, ir ne per kokį skaipą ar kamerą.
sutinku su Tavim
arūniuk .GABIJA. Tu lig šiol kaip saugai savo Mamytę, nesakydama diagnozės, tokių vienetai žmonių, o gal jau dabar pasisakiusi? Kiek Tau liko chemo? Pavasarėja, juk sanatorija šviečias TAU
robytei, prisimenu kad jau trečia, kaip kitam tai rodos kaip greitai pralėkė tie kursai, jau pusiaukelė