SVEIKUTĖS
GAVAU ŠIANDIEN MIEŽIŲ iš
Edmės , vat
ir jie be jokių trąšų, ekologiški. Galėsiu kelti leukocitus.
GREK, na, gal ir baisokai aš surašiau kas gali nutikti, bet, kad taip kabinete su manim kalbėjo dvi gydytojos, vartojo tokius žodžius.
Aš padidinau gerti kalcio kiekį, net ir iš Fohow sesė nupirko kažkokio kalcio žaliomis kapsulemis.
Bet šiandien, na, taip šiandien, kol dar turejau pinigėlių iš darbo, ne tik pensiją
... suplanavau kelionę - dovaną sūnui 25metų sukakties proga į Maljorką trims žmonėms.
Man turi būti viskas gerai
, nes turiu rimtą reikalą balandžio 5d. - balandžio 12d. . Kelionė vienam su skrydžiais ir viešbučiu kainavo 870 Lt. manau, kad nera labai brangu.
Nerimsta mano dūšia...
Viešbutis ant jūros kranto
Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2011 02 25, 23:02)
Patriccija aš savo Miglota patirtimi noriu pasidalinti. Kažkada jau tai rašiau šioje temoje.
kas liečia Zometą.<...>
P.S. Konjakas ir Raudonas Vynas tikrai nepakenks.. tik aišku ne po litrą
Na,
astaxa, ačiū
Gal neįpirksiu Zometos tiks ir Pamidronatas... Pasitarsiu su gydytoja.
.GABIJA., taip, mane vežioja, nes atpratau, mane lepina, kad nesesčiau į šaltą mašiną, o be to, kai stuburą taip skaudėjo(dabar jau geriau, sugiję šiek tiek tie lūžę slanksteliai tikriausiai) sunku buvo vairuoti. Be to dabar Roveris sugedęs, kažkokių sailenblokų reikia... bet aš geriau į kelionę išvažiuosiu... Kitos gal taip nedarytumėte, o jei as negalėsiu važiuoti, t.y. skristi, sūnus su sese galės visvien savo gimtadienį sutikti Maljorkoje. Šiandien man geraaaaaaaa.