QUOTE(arune @ 2011 02 25, 20:59)
Sulauksi,
Rasyt... Ir jis, atsakymas,
BUS GERAS
Tikėsiu, širdele,
būk stipri...
2. Sunkių ligų atveju - iki 300.
Nesikreipėt? Aš pirmadienį eisiu...
labas
jei žinai telefoną, tai gal pirma pasiskambinti ar tinklapyje pasižiūrėti , jaučiu reikės krūvos popierių.Na lauksiu tų popierėlių sąrašo.
Papildyta:
QUOTE(Patriccija @ 2011 02 25, 21:38)
SVEIKUTES
TIKESIU,
, tesaugo Tave Angelas Sargas, linkiu tavo sirdelei ramybes ir stipreti, stipreti. Zinok, kad daug zmoniu tave myli!
Arunele, puiku, kad po operacijos viskas gerai. Dar apie pasalpa, tai kai nebedirbsiu, o tai sviecias, bandysiu ieskoti pasalpos.
GABIJA, del konjako tai visiskai palaikau tave, nes ir as ne karrta nezinodama ko griebtis net ir konjako igeriu. Taip buna man, pastebejau, kai leukocitai nuseda, atsigulu miegoti ir prasideda, nesuprasi ar raumenis, ar sanarius,
ar kaulus gelia.
Žiba, as visada prisimenu tavo graziu ir tokiu skirtingu vaikuciu nuotraukyte!
Rasu lankele, taip ir padariau siandien po spinduliuku, isgeriau konjakelio, nes buvau isipylusi i mazyti suvenyrini buteliuka.
GREK, dekoju uz gelytes mielos mano sirdziai spalvos!
As vazineju is namu, neguliau i ligonine, bet pasiemiau biuleteni, dar turiu 27 dienas. Nors daktare sake, kad pavojinga vazineti...jei suluzciau ir butu pazeistos stuburo smegenys. Bet as manau kad atsilaikys tas stuburas mano.
Jei tave vežioja su sava , tai įsitaisyk gulomis, nuleidus priekinę sėdynę, o jei autobusu, tai remkis rankomis, nes jei supurtytų kokia duobė, tai rankos amortizuos.
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2011 02 25, 20:41)
Labas visom,
retai užsuku, kažkaip nesinori tik labas parašyt, o daugiau kaip ir neturiu ką papasakot. Rutina valdo mane, planuoju eit darban jau, kad netapčiau nusivylusia namų šeimininke.
Šaltukas jau nusibodo, noriu saulutės, šilumos.
Mano mažius sugebėjo pradėt kosėt namie būdamas
tai vėl užsiėmimo turiu.
Patriccija,
kaip gaila dėl jūsų stuburo, bet spinduliukai tikrai padės, vis geriau nei chemo. O kaip su spinduliais, važinėjat kasdien ar klinikose? laikykitės
Gabija, kad skausmeliai kuo mažesni būtų, va jum abiem su Patriccija
Romantike, Arūne, mamos gi sugeba pradžiugint savo dukrytes, jūs geriausiai jas pažįstat, žinot, ką jos mėgsta, apie ką svajoja, įgyvendint tai galima ir labai minimaliom išlaidom. Paprašykit draugų, senelių pagalbos ir tai bus pačios gražiausios šventės jūsų mergytėms
Gero savaitgalio visom, šiltos saulutės ir kuo geresnės savijautos
Geltonos gėlės ir raudoni drabužiai , tai mano silpnybė.Dėkoju.