QUOTE(robyte_ff @ 2011 02 07, 16:24)
Sveikos!
As jau pradejau antra savo chemijos kursa. Ketvirtadieni keliausiu antrai dozei. Si karta viskas lengviau ir paprasciau. Keista, bet savijauta pagerejo sulasinus chemija. Iki tol kasdien turedavau temp apie 37.5. Hemoglobinas pakrites, dabar apie 100. Kai savijauta gera ir nuotaika visai kitokia:)
Su asarom atsisveikinau su savo plaukais.

Nors ne pirmas kartas, vistiek lengva nebuvo, bet geriau nuskusti, nei traukti is galvos sruoga po sruogos. Su draugu isrinkom man nauja ir labai panasia kaip nesiojau sukuosena.
Pries savaite, savaitgali patyrem daug streso - anksti ryte uzsidege virs musu kaimynu butas.

Gere pries tai savaite, matyt ruke kur ir uzdege. Pabudom nuo triuksmo, MB isbego i laiptine, sako - dega! Iskvietem gaisrine, patys apsirengem, pasiemem pinigus, dokumentus ir islekem i lauka. Aciu Dievui mus tik uzpyle, daiktai ir mes patys nenukentejom. Bet turbut nesu gyvenime taip issigandusi, kaip ta ryta... Dabar dairomes kitos vietos. Nesmagu po tais degesiais gyventi.
Jau atrodo patyriau tiek visko, kiek zmones per visa gyvenima kartais nepatiria ir vis dar nauju isgyvenimu atsiranda...
Svarbiausia likome gyvi, nes viskas daug liudniau galejo baigtis.
Sestadieni aplanke geriausia drauge, o sekmadieni visa pratingejom:)
Tiek naujienu:)
Sveikatos ir geros nuotaikos visoms!
Keista kaip gali chemo savijautą pagerinti

Bet jei geriau , tai labai puiku.
Aš kai pasižiūriu reportažus , kada daugiabučiuose su bomžais gyvena ir užsidega , tai bandau įsivaizduoti kokią baimę tenka kiekvieną dieną patirti.Žinok, kada prisigėręs ar prisirūkęs po savim matrasą pasikurs.O kiek dar šlamšto apie jų guolius, tik degti .
Tokiu atveju pinigus , papuošalus ir dokumentus turi banke seife laikyti.Gerai dar jums nors daiktai liko ir patys sveiki.
Aš irgi su peruku vaikštau.Savaitę pešiau sruogomis, po to nervai neišlaikė.Įdomiausiai , kad slenkant plaukams oda skaudėjo.Dedi galvą ant pagalvės ir visą galvos odą skauda.Panašiai būdavo, kai jaunystėje plaukus surišdavau į arklio uodegą, o vakare išleidus atrodydavo , kad kas juos rauna.