Siulyčiau del paradontoze pasikonsultuoti ir gydytis pas gyd Novikiene, ji taiko tikrai efektyvu sios ligos gydymo būdą.
QUOTE(spurgius82 @ 2015 08 20, 15:13)
Sveikos, turiu ir as ta pacia problema - paradontoze

Uzsirasiau pas du periodontologus : savo poliklinikoje ir Kauno klinikose. Bet visko esu girdejus apie tas klinikas. Labai noreciau dar pasirodyti kokiam privaciam gydytojui. Bet ju tiek daug, kad nezinau kaip issirinkti

.Gal kas nors galite rekomenduoti gera periodontologa Kaune ir uz protinga kaina. Aciu atsakiusiems
Papildyta:
QUOTE(vaivait @ 2015 10 09, 13:34)
Sveikos. Gal kam teko girdėti ar kam buvo atliktas burnos gleivinės gydymas su "gerosiom " bakterijom. Kaip man aiškino, kažką padarys kabinete, o po to mėnesį laiko reikės gerti tas bakterijas. Nuo jų pagerėja dantenų būklė, sustiprėja dantys. Ar tikrai veiksmingas toks gydymas?
Taip šis gydymo būdas man gerai žinomas, galima greitai ir efektyviai be jokiu operacijų išsigydyti paradontoze. Aišku svarbu po šio gydymo gera higiena. Turiu keliata pažystamų kuriems tai padėjo. Kam reikia galiu rekomentuoti gydytojus, kurie taiko šį gydymo būdą. Siūlau tikrai išbandyti, tai visiškai saugu, sveika, nebereikes gerti antibijotiku ar kenteti alinančias operacijas.