Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ievakata @ 2011 02 06, 20:08)
Na cia labai gerai paraset, nes seklu tai jau daug turiu , bet dabar atsirinkt reikia, tikrai ne visi tipls, o kaip atskirt kurie indeterminantinai g.gif turi  but parasyta?

Augalo aukštį ant kiekvieno pakelio rašo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 06, 18:10)
Augalo aukštį ant kiekvieno pakelio rašo ax.gif

lotuliukas.gif as ne apie auksti , aukstas mano siltnamis bus, netilps i ploti, per daug prisigriebiau, tai va dabar reiks atrinkinet kuriuos set g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 17:55)
ji šliaužioja ten kaip partizanas

lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 18:31)
tongue.gif  vyras viena sona atkelia kai reikia... o sia vasara nuolat vienas sonas buvo pakeltas ax.gif  Jei as ten ilisciau-tikriausiai neislisciau schmoll.gif Apie 13 m jis pas mus  g.gif

super idėja bigsmile.gif o kas per konstrukcija? medinė su stiklais ar su plėvele? gal tokį verta vietoj antro šiltnamio pasidaryt g.gif , nes panašu, kad šiemet į esamą šiltnamį bus be šansų paprikas ir baklažanus sukišt doh.gif

QUOTE(AgathaGray @ 2011 02 06, 18:53)
Maniskis svaigsta del Kiwiu, sako, siemet tiek rusiu pasiryzus augint, o ar Kiwiu bent bus? Bus bus, sakau, nes man jie irgi labai patiko, tokie minsti, saldus, bet jau ziemai, aisku ju nesusidesi.

o kas čia per kiwiai? žali gren grape ar kokie?
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 02 06, 20:15)
lotuliukas.gif as ne apie auksti , aukstas mano siltnamis bus, netilps i ploti, per daug prisigriebiau, tai va  dabar reiks atrinkinet kuriuos set g.gif

doh.gif lotuliukas.gif Teks antrą aukštą "statyti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 06, 18:16)
doh.gif  lotuliukas.gif Teks antrą aukštą "statyti"  biggrin.gif

Jau pernai kampuose vazonuose ciliuka kabejo, tai siemet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 06, 19:16)
o kas čia per kiwiai? žali gren grape ar kokie?

is Loretos sodu

Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 06, 18:16)
super idėja bigsmile.gif o kas per konstrukcija? medinė su stiklais ar su plėvele? gal tokį verta vietoj antro šiltnamio pasidaryt g.gif , nes panašu, kad šiemet į esamą šiltnamį bus be šansų paprikas ir baklažanus sukišt doh.gif

Paprasti, siauresni lankai ir apdengta plevele... abu sonai padaryti, kad pasikeltu, kad lengviau raveti ir laistyti smile.gif Mes irgi antra darysim-ciliukam, ir si zadam pratesti dar pora metru.. nors vyras sako, kad gana bus, nespes ir darze suktis, ir namie remontu daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 19:35)
nors vyras sako, kad gana bus, nespes ir darze suktis, ir namie remontu daryti blush2.gif

taip taip, o kur dar pagalba prie leliuko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 02 06, 18:44)
taip taip, o kur dar pagalba prie leliuko wink.gif

Tai cia jau vasara pagalba bus reikalinga mirksiukas.gif Iki to pagrindiniai darbai bus padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit, o nuo kada pradet daigint? blush2.gif
As naujoke sitam reikale, tai nezinau, kada pradet.
Ir idomu man, gal pagelbesit.
Po kiek seklu det i indeli? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goudute: 06 vasario 2011 - 18:52
Merginos, o kiek jūs panašiai auginat vyšninių pomidorų? (tos kurios, juos mėgsta) smile.gif Aš galvoju šiemet pirmais metais juos sodinti, bet niekaip nenusprendžiu kiek čia procentų užsodint vyšniukais trečdalį, ketvirtadalį visų pomidorų, kad nebūtų per daug arba atvirkščiai... Aišku sakysit, kad tai labai individualu, bet įdomu kaip jūs auginat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2011 02 06, 19:25)
is Loretos sodu

nu kaip skaniai jie toj lėkštėj atrodo bigsmile.gif eina sau, man dar ir tų kiwiu reikėtų doh.gif

QUOTE(Goudute @ 2011 02 06, 19:49)
Sakykit, o nuo kada pradet daigint?  blush2.gif
As naujoke sitam reikale, tai nezinau, kada pradet.

kovo 6-10 pasisek bus pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti