Argi blogai, kad vienu metu visą derlių atiduoda? SUsikonservavai viską ir ramu, o valgai kitus niolika rūšių . Išrovei, jeigu daugiau nemezga ir jų vietoj, kad ir ridikėlių prisisėjai
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 16:15)
Zinau.. as tik zemaugius ir galiu auginti-mano siltnamis apie metro aukscio tik... todel dar neprogresuoja si liga man.. butu normalus siltnamis-butu kaput ir cia man Bet kuo susidomejau-tai mamai nupirkau ir daviau sodinti
QUOTE(jasia @ 2011 02 06, 16:29)
Noriu kelis daigus pasodinti,kad butu iki velyvo rudens vaisiu
Aš auginu tik ankstyvas ir vid. ankstyvumo veisles ar hibridus (aukštaūges) ir pomidorų turiu iki vėlyvo rudens.
Pernai ilgiausiai pas mane derėjo Colibri F1, paskutiniai vaisiai šiltnamy sušalo, nespėjau nuskint
QUOTE(egute @ 2011 02 06, 16:53)
šiemet pričiupau pamėginti Roma... gal kas auginote?
Papildyta:
rašo kad iki 60 cm tai bus galima ir lauke pakaišioti
Roma pernai ir aš auginau. Kaip ir kai kuriems - nepatiko. Auga neaukšti kaip parašyta, bet pomidorų vedė tikrai nedaug ir pats skonis man nelabai (per sausi). . Bet forma graži. Iš jų pagrindę pomidorų padažą viriau.
QUOTE(jasia @ 2011 02 06, 17:29)
Noriu kelis daigus pasodinti,kad butu iki velyvo rudens vaisiu
Na tai sodink indeterminantinį, t.y. auštaūgį, vidutinio ankstyvumo, neriboto augimo, derės nuo pat vasaros pradžios iki lapkričio. Kol nenušals... Ir pasisodink keletą daigų žemaūgių labai ankstyvų - jie derės truputį anksčiau už tą aukštaūgį
Oi, pasikartojau..nepamačiau, kad MARTAM panašiai jau atsakė..
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 17:37)
mano siltnamis apie metro aukscio tik...
keturpėsčia eini? kaip čia dabar..metras..
QUOTE(Ex @ 2011 02 06, 16:40)
Na tai sodink indeterminantinį, t.y. auštaūgį, vidutinio ankstyvumo, neriboto augimo, derės nuo pat vasaros pradžios iki lapkričio. Kol nenušals... Ir pasisodink keletą daigų žemaūgių labai ankstyvų - jie derės truputį anksčiau už tą aukštaūgį
Taip ir zadu daryti.Bet jau galva apsisuko nuo visu jusu siulomu pomidoru Noriu visu
QUOTE(Ex @ 2011 02 06, 16:42)
ji šliaužioja ten kaip partizanas
QUOTE(jasia @ 2011 02 06, 16:42)
Taip ir zadu daryti.Bet jau galva apsisuko nuo visu jusu siulomu pomidoru Noriu visu
Užėjai ir kaput,virusą pasigavai
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 06, 17:05)
Užėjai ir kaput,virusą pasigavai
Dar net seklu visu neturiu,bet jau visiems pasakoju kokiu turesiu pomidoru Jau nakti sapnuojasi
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 16:55)
ji šliaužioja ten kaip partizanas
vyras viena sona atkelia kai reikia... o sia vasara nuolat vienas sonas buvo pakeltas Jei as ten ilisciau-tikriausiai neislisciau Apie 13 m jis pas mus
Pernai si siltnami statem tik del papriku ir baklazanu, ale susigundziau ir pomidorus kelis pasodinti...
Maniskis svaigsta del Kiwiu, sako, siemet tiek rusiu pasiryzus augint, o ar Kiwiu bent bus? Bus bus, sakau, nes man jie irgi labai patiko, tokie minsti, saldus, bet jau ziemai, aisku ju nesusidesi.
]
]
Na cia labai gerai paraset, nes seklu tai jau daug turiu , bet dabar atsirinkt reikia, tikrai ne visi tipls, o kaip atskirt kurie indeterminantinai turi but parasyta?