Ir aš palieki ta pati seklu skaičių 20
As pasilieku tas pacias 20 sėklu. Man tinka susitikt prie Megos
Jungiuosi prie dėkojančių *TAU* . Nekeičiu savo norų - 20 sėklų.
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 14, 17:20)
Sakai nedygo o iš kur sėklos buvo? Dabar tai jau rūpės pasėt
Tai kad neatsimenu Aš pernai daug visokių parduotuvinių bandžiau sėt - ir kumato, RAF, visokių vyšninių, bet man nieks neišdygo Marfos skaičiaus nekeičiu
Labas rytas
Lieku prie tu paciu 10 seklu. O kaip su vilnietem? siusiu SB atsiimti jeigu bus galima
Lieku prie tu paciu 10 seklu. O kaip su vilnietem? siusiu SB atsiimti jeigu bus galima
Labas rytas
TAU, aš pasilieku prie 20 s. ir laukiu nurodymu i az
Važiuosiu vėliau į Žaliąją stotelę profilaktiškai pasižvalgyt Šiaip planuoju tik Polfastą pirkt
Man tai dar kankina toks klausimas, ar sėklos, kurios siunčiamos paštu ir praguli pašto dėžutėje kurį laiką prie -20 dar lieka daigios nes kur registruota siunta, tai viskas ok, bet jeigu paprastu
TAU, aš pasilieku prie 20 s. ir laukiu nurodymu i az
Važiuosiu vėliau į Žaliąją stotelę profilaktiškai pasižvalgyt Šiaip planuoju tik Polfastą pirkt
Man tai dar kankina toks klausimas, ar sėklos, kurios siunčiamos paštu ir praguli pašto dėžutėje kurį laiką prie -20 dar lieka daigios nes kur registruota siunta, tai viskas ok, bet jeigu paprastu
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 15, 09:54)
Važiuosiu vėliau į Žaliąją stotelę profilaktiškai pasižvalgyt ..... Šiaip planuoju tik Polfastą pirkt
Tada pasiimk ne daugiau kaip du litus - paūmės liga kai ten nueisi..
Labas rytas
jungiuosi prie dėkavonių. TAU - tu nuostabi, labai ačiū Pasilieku prie 10s.
jungiuosi prie dėkavonių. TAU - tu nuostabi, labai ačiū Pasilieku prie 10s.