aš irgi, ir dar visa laisva diena
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 14, 15:16)
čia aš su naujienom
dar tą pirmąjį reikia nupirkt Agrimatco ofisiuko durys uždarytos , vadybininkės mobiliakas visa gerkle rėkia "Su adresatu nėra galimybės susisiekti" Kiba jie ten visi vasario 14-ąją švenčia? ar kaip pradinukai dėl šalčio į darbą neišėjo? bet kad savaitgalį SM neskaitė, tai faktas Žodžiu, jei šiandien nerasim, rytoj reiks bandyt - jau kai tiek norinčių yra, tai Agrimatco ramybėj nepaliksim
dar tą pirmąjį reikia nupirkt Agrimatco ofisiuko durys uždarytos , vadybininkės mobiliakas visa gerkle rėkia "Su adresatu nėra galimybės susisiekti" Kiba jie ten visi vasario 14-ąją švenčia? ar kaip pradinukai dėl šalčio į darbą neišėjo? bet kad savaitgalį SM neskaitė, tai faktas Žodžiu, jei šiandien nerasim, rytoj reiks bandyt - jau kai tiek norinčių yra, tai Agrimatco ramybėj nepaliksim
Šaunuolė , mes su tavimi !
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 14, 15:19)
Aš tai sėsiu vasario 16 , dviejuose kalendoriuose perskaičiau, kad palanki diena sėjai
As ir skaiciau, kad ta diena palanki sejai... Kelis pomidorus ankstyvam derliui tada pasisesiu
Dziaugiuosi, kad Marfu pagundai nepasidaviau
Merginos o jei toli nuo sodybos daigus daiginat, kaip grudinat, , mes bute gyvenam , net balkono neturim, ar pavyks man gerus daigus uzaugint
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 14, 16:19)
Aš tai sėsiu vasario 16 , dviejuose kalendoriuose perskaičiau, kad palanki diena sėjai
Nuo šiandien irgi palanki diena nuo 7.48 val. ryto iki vasario 16d. 11.13 val. pagal sėjos mėnulio kalendorių. Netikiu paistalais, bet šįkart pažiūrėjau į kalendorių
Papildyta:
QUOTE(ievakata @ 2011 02 14, 16:34)
Merginos o jei toli nuo sodybos daigus daiginat....
... ar pavyks man gerus daigus uzaugint
... ar pavyks man gerus daigus uzaugint
Tada sėk ne anksčiau kaip kovo mėnesio pradžioje. Bute tikrai bus problemų su ankstyvais daigais. Paprasčiausiai jie užskurs belaukdami pavasario.
QUOTE(mamadonata @ 2011 02 14, 16:22)
aš irgi, ir dar visa laisva diena
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 14, 16:23)
As ir skaiciau, kad ta diena palanki sejai... Kelis pomidorus ankstyvam derliui tada pasisesiu
Nu tai gerai, galėsim aptarinėt savo daigelius
Ai dar perskaičiau, kad yra tokios vaisių dienos (labai tinkamos pomidorams sėti), t.y. kai mėnulis būna Avino, Liūto ar Šaulio ženkle, ir dar būtinai turi būti priešpilnis, tai žinokit vasario 16 atitinka visus reikalavimus
QUOTE(ievakata @ 2011 02 14, 16:34)
Merginos o jei toli nuo sodybos daigus daiginat, kaip grudinat, , mes bute gyvenam , net balkono neturim, ar pavyks man gerus daigus uzaugint
Manau, kad viskas bus gerai, esu mačiusi kai gyvenau bute, kaip mano kamynka toookius daigus vilkdavo į savo sodą, kad net pavydu būdavo žiūrėt, aišku, gal ji mokėdavo labai gerai prižiūrėt, bet...vadinasi įmanoma
svarbu neperlaistyk, nes pradės pūti šaknys ir neaugink pernelyg derlingoje žemėje, nes nuo azoto pertekliaus pomidorai ištįsta ir susilpnėja, o kai išpikiuosi, tai jiems reikia kuo daugiau šviesos
ir būtinai sėk kovo pabaigoje ar net balandžio pradžioje
nepastebėjau, bet ex jau atsakė
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 02 14, 16:44)
Nuo šiandien irgi palanki diena nuo 7.48 val. ryto iki vasario 16d. 11.13 val. pagal sėjos mėnulio kalendorių. Netikiu paistalais, bet šįkart pažiūrėjau į kalendorių
Tai dabar tų kalendorių tiek, kad tik spėk skaityt aš labiausiai pasitikiu Rasų kalendoriumi
Parašykite kokias veisles vasario 16 d. sėsite. Aš sėsiu Polfast ir dar galvoju gal sėti Tigerella, juk jie irgi ankstyvi.
QUOTE(Ex @ 2011 02 14, 15:44)
Tada sėk ne anksčiau kaip kovo mėnesio pradžioje. Bute tikrai bus problemų su ankstyvais daigais. Paprasčiausiai jie užskurs belaukdami pavasario.
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 14, 16:03)
Manau, kad viskas bus gerai, esu mačiusi kai gyvenau bute, kaip mano kamynka toookius daigus vilkdavo į savo sodą, kad net pavydu būdavo žiūrėt, aišku, gal ji mokėdavo labai gerai prižiūrėt, bet...vadinasi įmanoma
svarbu neperlaistyk, nes pradės pūti šaknys ir neaugink pernelyg derlingoje žemėje, nes nuo azoto pertekliaus pomidorai ištįsta ir susilpnėja, o kai išpikiuosi, tai jiems reikia kuo daugiau šviesos
Papildyta:
Papildyta:
Aciu, gaila kad dabar negaliam, pakentesiu
QUOTE(saintlina @ 2011 02 14, 12:24)
betgi tikrai Buvo pernai pirkusių RAF. Bet po to nei vieno atsiliepimo nemačiau. Aūūūūū, prisipažinkit, kuri augino..
Tai, kad net neišdygo... QUOTE(*TAU* @ 2011 02 14, 15:45)
uff na, pagaliau susisiekėm su vadybininkės kolega, tai sakė, kad vadybibninkė susitikime, bet šiandien dar turėtų būt ofise, tai bandysim laimę dar kartą
QUOTE(vardė @ 2011 02 14, 17:18)
Sakai nedygo
o iš kur sėklos buvo? Dabar tai jau rūpės pasėt
Sveikutes,gal kas auginote vysninius pomidorus RED ROBIN,raso kad idealiai tinka augti ant virtuves palanges,krumai labai kompaktiski,uzima mazai vietos.