sejau putplasty, tikrai, nelabai sudygo, kai kkurios supelijo, tad gal tikrai dezutes nuo sausainiu ar tortu dezutes tiks
Blyn kaip vyriškio prizysti tokio šiltnamio vistiek visą rekonstruoti po žiemos siaubų teks...
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 10, 22:15)
Sveikos merginos
patarkit man neismanelei siemet pirma karta noriu uzsiauginti pati pomidoru ir net neisivaizduoju, kokia veisle rinktis sodinti ruosiuos stikliniame siltnamyje manau kokiu 2 rusiu (labai ankstyvu ir vidutinio ankstyvumo). Gal galetumete patarti, kokias veisles rinktis? noreciau, kad butu derlingi, atsparus ligoms (kad neputu dar ant krumo kabedami) ir mesingi sodinsiu tik valgymui, salotoms ir pan., nekonservuosiu
patarkit man neismanelei siemet pirma karta noriu uzsiauginti pati pomidoru ir net neisivaizduoju, kokia veisle rinktis sodinti ruosiuos stikliniame siltnamyje manau kokiu 2 rusiu (labai ankstyvu ir vidutinio ankstyvumo). Gal galetumete patarti, kokias veisles rinktis? noreciau, kad butu derlingi, atsparus ligoms (kad neputu dar ant krumo kabedami) ir mesingi sodinsiu tik valgymui, salotoms ir pan., nekonservuosiu
Aš pernai auginau pirmą kart, suprantu, kaip sunku išsirinkti
Aš irgi nekonservuoju, tik valgymui auginau. Bet nepajėgėm visų suvalgyt, tai pomidorų padažo pagal Blakstienos5 receptą pridariau - super žiemą ant picų
Augink vienus didelius - jie labai skanu su grietine. Kažką iš jaučiaširdžių šeimos. Pernai Greisi mane aprūpino, šiemet auginsiu Corazon, Anna Russian. Čia nuotraukoje Anna Russian:
kitus mažiukus - labai patiks vaikams ir patiems užkrimsti. Superiniai Black Cherry, Sweet Milion (ačiū mamytei, kuri pasidalino sėklytėm )
Ir dar gal porą ankstyvų
QUOTE(Asese @ 2011 02 11, 13:01)
Aš pernai auginau pirmą kart, suprantu, kaip sunku išsirinkti
Aš irgi nekonservuoju, tik valgymui auginau. Bet nepajėgėm visų suvalgyt, tai pomidorų padažo pagal Blakstienos5 receptą pridariau - super žiemą ant picų
Koks tai receptas
Asese , aš jau pernai seiles varvinau pamačius Jūsų šiltnamį .Na nieko ateis šventė ir į mano kiemą...Tikiuosi
QUOTE(graazke @ 2011 02 11, 10:45)
Laba diena , praeitais metais auginau Cherrola , taigi :augo labai gražiai , kekės apie 0.5 metro , pomidoriukų ant kekės ne 20 , kaip rašo , o 30 ir daugiau . Tik skonis mano šeimynos nesužavėjo , sakė odelė storoka ir rūgštūs.Todėl šiemet bandysiu auginti sweet milion. Nors pati visai norėčiau ir cherrola , labai gražiai stiklainiukuose atrodo , o ir į salotas , bet šiltnamis neguminis
nu pabandysiu viena daigeli, paziuresiu, kaip mano mergiotes ivertins
QUOTE(Asese @ 2011 02 11, 11:01)
jetau, kaip man patraukliai ana atrodo. O per karscius mezge?
Priminkit mergikės kuo skiriasi determinantai ir indeterminantai
QUOTE(Asese @ 2011 02 11, 11:53)
O kokio jis dydžio - domina ilgis ir plotis, kiek maždaug kainavo...
nes mano tėvai ruošiasi statytis šiltnamį, aš jiems rekomendavau tokį, tai sakė, kad jie labai maži ir brangūs
Šiaip pas mano tėvus planuojamas šiltnamis lyg ir 4mx15m
Papildyta:
QUOTE(egute @ 2011 02 11, 12:26)
Priminkit mergikės kuo skiriasi determinantai ir indeterminantai
determinantiniai - žemaūgiai,
indeterminantiniai - aukštaūgiai
QUOTE(Vessta @ 2011 02 11, 12:19)
nu pabandysiu viena daigeli, paziuresiu, kaip mano mergiotes ivertins
Aš čia pernai auginau, pirmą kartą išvis šiltnamį turėjau, nesu auginus tokią vasarą, kai nebuvo karščių, tai nežinau, ar čia jų daug, ar turėjo dar daugiau būti
Jei neklystu "triūbos " čia kaip Kurdiumovo aprašyto vegiatariumo. T.y.kad dirva atiduotų šilumą naktį , sukauptą per dieną .Asese ar gerai supratau?