auginau citrina, vieni kazkodel buvo viduj sausi,kiti normalus, virtuvej kabedami issilaike iki sausio pabaigos auginsiu
zalioj stotelej yra papigiai seklu po 0,59 ct, verta manau pirkt pati ir nepirkus negalejau iseit
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 10, 21:15)
sodinti ruosiuos stikliniame siltnamyje manau kokiu 2 rusiu (labai ankstyvu ir vidutinio ankstyvumo).
Tiek mažai veislių nu nieko pataikei ten kur reikia pasilankysi čia dažniau užsinorėsi daugiau veislių augint
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 10, 22:53)
Tiek mažai veislių nu nieko pataikei ten kur reikia pasilankysi čia dažniau užsinorėsi daugiau veislių augint
tikra tiesa atejau cia turedama7 ir noredama dar 3 turiu dabar 27 ir bajau beateit o vis dar reikia
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 10, 23:53)
gal dar kam ko? siandien atejo sios forumietes seklytes,esu patenkinta
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 10, 23:05)
nu ir kaip dabar pasislept
noriuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
QUOTE(hugutel22 @ 2011 02 10, 23:44)
nesislepk,o rasyk jai...
QUOTE(saintlina @ 2011 02 10, 22:23)
Aciu cia kaip supratau vidutinio ankstyvumo pomidorai?
QUOTE(Lady Dy @ 2011 02 10, 22:53)
tai kad ir vietos auginimui ne per daugiausia tik 1 lysve
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 10, 08:58)
tai isduokit kur tokios kainos buna? gal ir kitokio gerio galima pigiai isigyti
leksiu siandien miestan, tad dar karta reikia perbegt per seklu stendus
leksiu siandien miestan, tad dar karta reikia perbegt per seklu stendus
zaliam centre uzsipirkau seklu, ir pasiule tu pomidoriuku tris pokiukus nu tai kaip gi neimsi...
QUOTE(Militux @ 2011 02 10, 10:13)
Nežinau kaip kitoms bet man karat patiko, pernai labai daug derėjo per tuos karščius
na va, pasirodo, dar ir gerus dovanoja
QUOTE(Bozena83 @ 2011 02 10, 15:53)
Be laimikio negrizau namo Partempiau Zloty Ozarovski, Karat ir Cherrola H (patiko paveiksliukas).
situs del to pacio pirkau, bandysiu simet viena daigeli ikist
QUOTE(edinka @ 2011 02 10, 20:28)
Kad ir kokie blogi atsiliepimai - pabandysiu kelis daigus pasisodint
Bandysiu ir šituos, gal mano skonis kitoks
Bandysiu ir šituos, gal mano skonis kitoks
EDINKA, pabandyk, kitaip tikrai nesužinosi, aš pasakiau tik savo asmeninę nuomonę. Gal per daug išgąsdinau, na, bet taip yra..nusivyliau ta veisle..
Aš darau taip: jei pomidorų veislė "neaiški", negirdėta ar atsiliepimai migloti, tai sodinu 1-2 daigus TIK paragavimui.
Jei atsiliepimai neblogi, sodinu 5 vnt. pabandymui.
Daugiausiai sodinu jau savo ASMENIŠKAI išbandytų, išragautų, mylimiausių.... kuriuos kartais nukonkuruoja mano pačios atrastos arba "neblogų atsiliepimų" veislės
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 10, 22:15)
.... sodinti ruosiuos stikliniame siltnamyje manau kokiu 2 rusiu......
Gal galetumete patarti, kokias veisles rinktis? noreciau, kad butu derlingi, atsparus ligoms (kad neputu dar ant krumo kabedami) ir mesingi
Gal galetumete patarti, kokias veisles rinktis? noreciau, kad butu derlingi, atsparus ligoms (kad neputu dar ant krumo kabedami) ir mesingi
Taip, kaip tik čia pataikei užeit su dviem veislėm Sveika atvykusi.
Pritarčiau SAINTLINAI, skanūs ir mėsingi yra Corazon, vidutinio ankstyvumo, aukštaūgiai, dera iki pat rudens, tačiau ligoms nelabai atsparūs. Bet savo geru skoniu atperka visus nesklandumus.
Labai ankstyvi pomidorai dažniausiai būna žemaūgiai, trumpos vegetacijos, t.y. greit prasideda, greit ir baigiasi. Taigi iš tokių yra Polfast, Esmeralda. Mėsingi, laaaabai ankstyvi.
Sshel labai patiko - gražūs pomidorai, derlingi.
O aš Arawak roviau velniop vidury vasaros - vos po 1-2 pomidorus ant krūmo, tik vietą užėmė, o jau stiebų vešlumas ir tvirtumas, vos trūkio negavau ir šiltnamio nenuverčiau kol ištempiau lauk
nu nezinau kodel tau taip nemezge ARAWAK man tai tikrai laabai mezge ,dideli grazus pomidorai uzaugo ir daug ant steibo buvo vaisiu ,patys stiebai sutinku buvo dideli ir tvirti,as dargi papildomai risau pomidoru kekes kad nenulustu.
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 10, 22:05)
Rauniesi mergyna,nervini,ania
Palauk užmetysiu aš tave pomedorais
QUOTE(DaivaVe @ 2011 02 10, 23:18)
Aciu cia kaip supratau vidutinio ankstyvumo pomidorai?
Mmmm tai jei gali tik vieną lysvę turėti,tai bent ilgink ją
Nieko nieko,po kiek laiko svajosi apie didžiūūūlį šiltnamį ir SB ramybės neduosi,kol neįgyvendinsi savo svajonės