QUOTE(saintlina @ 2011 02 07, 18:56)
žinai, aš pernai norėjau sodint kaži kiek nematytų ir negirdėtų. Bet vis dėlto šiemet nutariau augint išbandytus arba čia merginų išrekomenduotus pomidorus, kurie puikiai auga mūsų sąlygomis. Ir ne tik auga, bet dar ir gerai dera. Kas iš to, kad trisdešimt kelių veislių pomidorai susodinti, bet dauguma nerodo noro dziugint mane gausiu ir skaniu derlium, linkę sirgt ar aplamai didžiuotis vien gausia lapija?
Šią vasarą augs pas mani mano pačios ar patikimų forumiečių išbandyti be galo derlingi, be galo skanūs hibridai (na, ne tik jie, aišku), kuriems pofig karščiai ar šalčiai, baisios pomidorinės ligos ir t.t.
Nu tai aš matyt turiu persirgti ta "pomidorų karštine", kad įsitikinčiau, kurie man labiausiai tinkami, o dar kai privaro visos ilgiausius sąrašus pačių geriausių, pačiausių ir iausiuuuuuu
Aš tai Rasų kalendoriuje perskaičiau, kad tinkamiausias šiemet pomidorams sėti laikas - kovo 6-10 diena, o apie tuos kirminus, tai yra toks bekursis menulis, per kuri negalima nieko daryti, tai kovo 6 jis bus nuo 06:35 iki 07:15 val. (nu tai aisku, kad tokiu laiku dar visi miega
), o kovo 8 - 18:05 iki 19:53 , tai va sito laiko reiketu pasisaugot
manau, kad 9-10 dienos butu geriausios