Na, jau du atsiliepimai nėra blogi... reikia pačiai išbandyti-tada žinosiu ar skanūs ar ne
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 06, 21:10)
Lankai uzmauti ant pagaliu, kad tvirtai stovetu. Per visa ilgi virsuje lankai sutvirtinti lenta, tuomet dedam plevele ir ant tos lentos dedam kita lentute ir pritvirtinam plevele... Sonuose, prie pleveles krastu pritvirtintas medis, kad tvirtai guletu ant zemes, o krastuose plevele prispaudziu dideliu akmeniu. Nezinau ar aiskiai parasiau
Labai aiškiai Ačiū, bandysim šiemet kažką panašaus meistraut Man tokie tineliai dar labai geri agurkams iki žydėjimo ir pekino kopūstams
QUOTE(saintlina @ 2011 02 06, 22:38)
GREISI pernai rašė, kad šitie Berry F1 nieko ypatingo - skonis šiaip sau, yra skanesnių, kietoki. Konservaimui tinka.
Dėkui, vadinasi šita atkrenta
Aš tai niekaip nesuprantu, kodėl ebejuj rašo svarai, o kai atidarai patį aprašymą doleriai pasidaro, tai kaip ten iš tikrųjų yra kaip čia skaičiuot
Papildyta:
Gak kas pernai auginot ORANGE BANANA ar SUNRAY pomidorus?
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 07, 13:04)
O tai kokių pomidorų vis dar ieškai? Kažko "tokio", "nežinia ko", keistenybių ar tiesiog kolekcija neišbaigta
prisivijau. Jau ana tema damuset ir sitos 10 puslapiu prisnekejot. Tai kazkaip ir dekavot uz nauja temele ir rasyt, kad registruojuos kazkaip nelabai gaunas.
Bet taip beskaitant supratau, kad mano siltnamis ne guminis. Tai iskeldint paprikas ir baklazanus i kakoki neauksta, dar viena siltnamiuka - visai realu. Bais baltu uzsinorejau ir tie kiviai visai idomus... Bet su tais peniais manes nesugundysit, dar ir sausi jie ten kazkokie. Siemet atsisakiau visokiu ten sirdziu. Man kliuna situ pomidoru prastas derlingumas. Kazkaip ne daug ju pas mane uzsimezga. Taip dideli, taip skanus, bet labai nedaug ju lyginant su kitais dideliais, mesingais.
As visus seju vienu metu. Kas met vis spirgu kuo anksciau. Sodindama su ziedais, spjaudausi ir sakau reiks veliau. Siemet planuoju per tarptautine pomidoru sejimo diena - kovo 8 set. Visus vienu kartu. Mat esu isitikinus, kad aplamai man nelabai yra tinkami kazkokietai velyvi pomidorai. Siltnamis - politileninis, tai derlius labai priklauso nuo gamtiniu salygu. Jei vasara bus prasta - tai yra tikimybe velyvu aplamai nesulaukti. Tai renkuosi ankstyvas arba pusiau ankstyvas veisles. Dar daznai atsizvelgiu i parasyma " geras derlius net ir nepalankia vasara" arba "skirta auginti vesesnio klimato salyse". Bet tai nebutinai as teisingai darau. Del to ir maluosi cia, kad ne viska ismanau ir gaunu cia geru patarimu.
Bet taip beskaitant supratau, kad mano siltnamis ne guminis. Tai iskeldint paprikas ir baklazanus i kakoki neauksta, dar viena siltnamiuka - visai realu. Bais baltu uzsinorejau ir tie kiviai visai idomus... Bet su tais peniais manes nesugundysit, dar ir sausi jie ten kazkokie. Siemet atsisakiau visokiu ten sirdziu. Man kliuna situ pomidoru prastas derlingumas. Kazkaip ne daug ju pas mane uzsimezga. Taip dideli, taip skanus, bet labai nedaug ju lyginant su kitais dideliais, mesingais.
As visus seju vienu metu. Kas met vis spirgu kuo anksciau. Sodindama su ziedais, spjaudausi ir sakau reiks veliau. Siemet planuoju per tarptautine pomidoru sejimo diena - kovo 8 set. Visus vienu kartu. Mat esu isitikinus, kad aplamai man nelabai yra tinkami kazkokietai velyvi pomidorai. Siltnamis - politileninis, tai derlius labai priklauso nuo gamtiniu salygu. Jei vasara bus prasta - tai yra tikimybe velyvu aplamai nesulaukti. Tai renkuosi ankstyvas arba pusiau ankstyvas veisles. Dar daznai atsizvelgiu i parasyma " geras derlius net ir nepalankia vasara" arba "skirta auginti vesesnio klimato salyse". Bet tai nebutinai as teisingai darau. Del to ir maluosi cia, kad ne viska ismanau ir gaunu cia geru patarimu.
QUOTE(Trakst @ 2011 02 07, 14:54)
Dar daznai atsizvelgiu i parasyma " geras derlius net ir nepalankia vasara" arba "skirta auginti vesesnio klimato salyse". Bet tai nebutinai as teisingai darau. Del to ir maluosi cia, kad ne viska ismanau ir gaunu cia geru patarimu.
renkames visi kaip ismanom, tik kad tos musu vasaros paskutiniu metu nera labai jau vesios, o pavasaris ir ruduo kaip kada, tai gana sudetinga. bet gi pabandyti galima, o ir norisi
QUOTE(Ex @ 2011 02 07, 13:11)
O tai kokių pomidorų vis dar ieškai? Kažko "tokio", "nežinia ko", keistenybių ar tiesiog kolekcija neišbaigta
ai, nebeklausk ...kad aš jau pati nesuprantu, ko aš ten tiek laiko į tuos pomidorus vėpsau gal tiesiog iš sportinio azarto vis daugiau noriu sužinot apie naujas veisles, skaitau jų aprašymus, analizuoju...aišku, norisi dar ir naujas kokias išbandyti... kolekcija pas mane iki galo matyt niekada nebus pilna
QUOTE(Trakst @ 2011 02 07, 13:54)
Siemet planuoju per tarptautine pomidoru sejimo diena - kovo 8 set. Visus vienu kartu.
Tiesiog šauni diena pasisėt pomidorus
Kaip tą dieną viską suspėti? Ir būt gražiai, ir blynų prikepti ir dar pomidorus susėti
QUOTE(Trakst @ 2011 02 07, 14:54)
... Sodindama su ziedais, spjaudausi ir sakau reiks veliau. ...
Man neaišku, o kodėl su žiedais sodinti blogai?
QUOTE(madmuazele @ 2011 02 07, 15:44)
Kaip tą dieną viską suspėti? Ir būt gražiai, ir blynų prikepti ir dar pomidorus susėti
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 02 07, 14:52)
as dar siandien "promyk" nusipirkau. kazkodel jie man labai istrige buvo jau seniai, tai galvoju nusipirksiu ir bus ramu, bet dabar jau tuo nelabai tikiu kazkodel...
Sveikos
Namo grizau su Money Maker pomidorais, reikia susirast atsiliepimus apie juos,bet va prisimenu,kad jie cia buvo nagrinejami,tai ir uzstrigo tas pavadinimas.
O taip tai,visus seklu stendus apziurejau parduotuvese. Dar norejau uzsukti i Taikos g.1 esancia sodininku parduotuve,bet va MB ne tuo keliu vaziavo, tai jau neprasiau, kad spacialiai vaziuotu. Gal esat ten buvusios? Gal ten kitoks asortimentas nei Zalioj stotelej?