Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(Koralė @ 2011 02 17, 15:08)
Tai, kad nelabai nelabai... unsure.gif  Kol kas gavau tik 3 zmoniu az ir is ju 2 nauji, tai abejoju, kad gaus tu seklyciu, bet kol visos neparase sunku sprest. Prasau parasyti man az kuo greiciau, kad nepasimestu Jusu zinutes. Aciu. 4u.gif

O kodėl turėtų tau rašyt žinutes? Šiaip man dauguma merginų parašė žinutes... Bet deja ne visos. Nežinau ką daryt su likusiom - parašysu tuoj žinutes, jeigu neatsilieps - norinčių yra ax.gif
Atsakyti
o jeigu plumerjas šitas imt?
http://cgi.ebay.com/...=item334f25fc1d
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 17, 15:51)
O kodėl turėtų tau rašyt žinutes? Šiaip man dauguma merginų parašė žinutes... Bet deja ne visos. Nežinau ką daryt su likusiom - parašysu tuoj žinutes, jeigu neatsilieps - norinčių yra ax.gif

blink.gif o aš jai ( Koralė )parašiau, jau nebežinau kam berašyti dėl to užsakymo patikslinimo doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 02 17, 16:29)
blink.gif o aš jai ( Koralė )parašiau, jau nebežinau kam berašyti dėl to užsakymo patikslinimo doh.gif  ax.gif

Jau perku sėklas - neapsigalvokit unsure.gif

Nes nežinau kur kišu po 1000 ir 500 sėklų doh.gif

Plumerijas perku štas:
http://cgi.ebay.com/...=item5640b957bf

Nuperku šiandien - rytoj surašysiu žinutes... nes kitaip nėra kaip apskaičiuot kiek tiksliai kainuos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 vasario 2011 - 15:36
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 17, 16:35)
Jau perku sėklas - neapsigalvokit unsure.gif

Nes nežinau kur kišu po 1000 ir 5000 sėklų doh.gif

Plumerijas perku štas:
http://cgi.ebay.com/...=item5640b957bf

Tai užsakymą renki tu g.gif
Aš tai imu tik pasimečiau kas renka užsakymą doh.gif
Atsakyti
Buvom nusprende, kad as nuperku.

Tada pradejo Korale rasyt, kad jai rasyt zinutes... tai nesupratau unsure.gif Bet man niekas neparase, kad nereikia nupirkt, tai dabar jau ir as nesuprantu

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 17, 16:39)

Tada pradejo Korale rasyt, kad jai rasyt zinutes... tai nesupratau unsure.gif Bet man niekas neparase, kad nereikia nupirkt, tai dabar jau ir as nesuprantu

Tai imk tą sąraša iš senos temos. Jei neatitinka kiekiai ir reik sumažinti tai gali man adenium sumažinti iki 50 o pulimerijų padidinti iki 50.
Matai minėjai kad kovo mėn gal todėl niekas ir nebeparašo g.gif bet jaučiu kad vistiek pirks jei užsirašė mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 17, 16:39)

Su tuo senu sarašu paimk ir į až parašyk, manau vistiek kas daugiau pasiims jei kas neatsilieps g.gif Nepaliksim jau ant ledo, nes čia visos draugiškai ir pamažina ir padidina kiekius kai reikia. Aišku pikta kai apsiima žmogus ir neatsiliepia jam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 02 17, 16:46)
Tai imk tą sąraša iš senos temos. Jei neatitinka kiekiai ir reik sumažinti tai gali man adenium sumažinti iki 50 o pulimerijų padidinti iki 50.
Matai minėjai kad kovo mėn gal todėl niekas ir nebeparašo g.gif  bet jaučiu kad vistiek pirks jei užsirašė mirksiukas.gif
Papildyta:

Su tuo senu sarašu paimk ir į až parašyk, manau vistiek kas daugiau pasiims jei kas neatsilieps g.gif Nepaliksim jau ant ledo, nes čia visos draugiškai ir pamažina ir padidina kiekius kai reikia. Aišku pikta kai apsiima žmogus ir neatsiliepia jam doh.gif

Bus padaryta mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vakar tik pasisėjau adeniumus ir plumerijas. Žiūrėsim kas gausis ax.gif
O plumerijas taip pat reikėjo ant žemės dėti ar kišti į žemę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 02 17, 16:55)
Aš vakar tik pasisėjau adeniumus ir plumerijas. Žiūrėsim kas gausis ax.gif
O plumerijas taip pat reikėjo ant žemės dėti ar kišti į žemę g.gif

Plumerijas reikia iki pusės įkišt į žemę. Uodegytės turi būt viršuj... mirksiukas.gif Tik man labai sunkiai lukštenosi kažkodėl iš sėklos - tai teko išlupdinėt, ko psekoje vieną nulaužiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 17 vasario 2011 - 15:59
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 17, 16:58)
Plumerijas reikia iki pusės įkišt į žemę. Uodegytės turi būt viršuj...  mirksiukas.gif Tik man labai sunkiai lukštenosi kažkodėl iš sėklos - tai teko išlupdinėt, ko psekoje vieną nulaužiau unsure.gif

A tai gerai padariau clap.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Koralė @ 2011 02 12, 16:45)
Dar pridekit is kokio miesto busite. Aciu. 4u.gif

Tai mane brauk lauk, ir až prasitrink ax.gif aš pas aaagnex užsirašiau rolleyes.gif
Atsakyti