Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(mergaite56 @ 2011 02 11, 18:06)
as tai labai noreciau adeniumu nors 10 seklyciu,ar galima butu? 4u.gif labai buciau dekinga ax.gif

Šiaip tai jau nebelikę ir dar viršaus yra norinčių... Nebent kažkuri mergina norėtų savo užsisakytom pasidalint ax.gif
Atsakyti
O tai bandėt užsakinėti už 35 dolcus? Ar neįdėtas automatinis kėlimas? Galvoju užsisakinėt, nes čia nebetilpau, o labai jau knieti auginti tokius gražuoliukus.Juolab, kad ir draugiu keletas nori prisidėti:)
Atsakyti
na jaigu atsirastu tokiu kurios galetu pasidalinti tai laaaabai dekinga buciau 4u.gif
Atsakyti
Mergaites as uzsisakiau atskirai 300seklu, tik pas mane ne mix-as bus , o 3 rusys: Diamond ring, Black red, ir Wheel of love
user posted image user posted image user posted image
Seklytes dalinsimes su kaimynem, bet tikrai atliks, tai jei kazkuri pritruksit, galesiu pasidalinti.
Gal kuri nores pasikeist koks 5-10 seklyciu is mix-o i sitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 12 vasario 2011 - 10:15
tai jaigu galetumet tai praneskit kaip gausit,ir jai tikrai liks tai paimsiu seklyciu nes ziauriai noriu :unsure wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 02 12, 10:04)
Mergaites as uzsisakiau atskirai 300seklu, tik pas mane ne mix-as bus , o 3 rusys: Diamond ring, Black red, ir Wheel of love
user posted image user posted image user posted image
Seklytes dalinsimes su kaimynem, bet tikrai atliks, tai jei kazkuri pritruksit, galesiu pasidalinti.
Gal kuri nores pasikeist koks 5-10 seklyciu is mix-o i sitas?

Mielu noru pasikeisiu is savo 50 mixo kelias sekliukes i tavasias ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 11, 18:47)
Šiaip tai jau nebelikę ir dar viršaus yra norinčių... Nebent kažkuri mergina norėtų savo užsisakytom pasidalint ax.gif

tik dabar suradau naują temą ax.gif
Jei dar tiek norinčių, tai aš galiu adeniumų sumažinti iki 30 smile.gif
Atsakyti
Tai kas kiek ima adeniumu dabar? Gal visos galetumet man i az tada sudaryciau nauja sarasiuka. rolleyes.gif Kitas klausimas: ar kas nors juda su plumerijom? Ar yra kokia kita tema, kaur galvotu apie si uzsakyma? ax.gif
Lauksiu visu az.
Atsakyti
Dar pridekit is kokio miesto busite. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 12 vasario 2011 - 18:14
Kaip sekasi su uzsakymu? Judam i prieki? unsure.gif
Atsakyti
Tai, kad nelabai nelabai... unsure.gif Kol kas gavau tik 3 zmoniu az ir is ju 2 nauji, tai abejoju, kad gaus tu seklyciu, bet kol visos neparase sunku sprest. Prasau parasyti man az kuo greiciau, kad nepasimestu Jusu zinutes. Aciu. 4u.gif
Atsakyti