O tai bandėt užsakinėti už 35 dolcus? Ar neįdėtas automatinis kėlimas? Galvoju užsisakinėt, nes čia nebetilpau, o labai jau knieti auginti tokius gražuoliukus.Juolab, kad ir draugiu keletas nori prisidėti:)
Mergaites as uzsisakiau atskirai 300seklu, tik pas mane ne mix-as bus , o 3 rusys: Diamond ring, Black red, ir Wheel of love Seklytes dalinsimes su kaimynem, bet tikrai atliks, tai jei kazkuri pritruksit, galesiu pasidalinti. Gal kuri nores pasikeist koks 5-10 seklyciu is mix-o i sitas?
Mergaites as uzsisakiau atskirai 300seklu, tik pas mane ne mix-as bus , o 3 rusys: Diamond ring, Black red, ir Wheel of love
Seklytes dalinsimes su kaimynem, bet tikrai atliks, tai jei kazkuri pritruksit, galesiu pasidalinti.
Gal kuri nores pasikeist koks 5-10 seklyciu is mix-o i sitas?
Tai kas kiek ima adeniumu dabar? Gal visos galetumet man i az tada sudaryciau nauja sarasiuka. Kitas klausimas: ar kas nors juda su plumerijom? Ar yra kokia kita tema, kaur galvotu apie si uzsakyma? Lauksiu visu az.
Tai, kad nelabai nelabai... Kol kas gavau tik 3 zmoniu az ir is ju 2 nauji, tai abejoju, kad gaus tu seklyciu, bet kol visos neparase sunku sprest. Prasau parasyti man az kuo greiciau, kad nepasimestu Jusu zinutes. Aciu.