Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Jei taip nieks nenori nusimazint adeniumu sekliukes, tai pas mane gali likt ir 50 mirksiukas.gif vis maziau, tai gal ir kitom bus lengviau nusimazint lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane 50 galiu sumazint iki 30 esu is Kauno sutinku kooperuotis 4u.gif
Atsakyti
Adeniumų iki 30 galiu mažinti ir aš smile.gif
Atsakyti
Adeniumų iki 50 galiu mažinti ir aš smile.gif
Atsakyti
Merginos imkit dar kas nors plumeriju nes truksta atrodo 40 seklyciu iki normos. Lb grazus augalai 4u.gif
Atsakyti
Aš esu Ausmos ir Evers kompanijoj su tuo pačiu adeniumų sėklų skaičium - Ausma pasiūlė savo dešimt sėklų wub.gif

Ok, aš galiu jungtis ir prie tų kitų - plumerijų - 10 sėklų.
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2011 02 08, 17:09)
Merginos imkit dar kas nors plumeriju nes truksta atrodo 40 seklyciu iki normos. Lb grazus augalai  4u.gif

Tai man koki 20 galit užrašiti plumeriju
Atsakyti
Negavau laiškų iš Chasmina13, Anitele, Korale, Koxamte, SaMaLi, Clarion Mergyte... susisiekit su manim šią savaitę... ax.gif
Iki pirmadienio sužiūrėsiu visus sąrašus apskaičiuosiu kiek kiekvienai pinigų reiks mokėt ir parašysiu asmenines žinutes mirksiukas.gif

manau, kad iki ketvirtadienio vakaro pinigus surinksiu, o kai jau jie bus sąskaitoje - iš karto nupirksiu sėklytes mirksiukas.gif

Vilnietės - siūlau kooperuotis ir daryt vieną pavedimą - sumažėtų siuntimo mokesčiai ir pavedimo mokesčiai... O jeigu galėtumėt kuri paimt sėklas nuo tauro Kalno 6dienį ryte, tai iš vis nereiktų siuntinėt paštu mirksiukas.gif Pačios susitarkit, o tada mane informuokit...

Kol kas iš Vilniaus matau, kad yra Fake, Ausma, KotrynaK, Seseilgakase mirksiukas.gif Jeigu jums patogiau atsikirai gaut sėklytes - man nesunku išsiųst... tik nepamirškit, kad adeniumų ir plumerijų sėklytės atkeliaus ne tuo pačiu metu cool.gif
Atsakyti
Aciu tau aaagnex wub.gif lauksiu az 4u.gif
Atsakyti
PAGALIAU suradau jus doh.gif
Atsakyti
Jei dar priimat plumeriju uzsakyma, tai paimciau 30 seklyciu.
Atsakyti
as tai labai noreciau adeniumu nors 10 seklyciu,ar galima butu? 4u.gif labai buciau dekinga ax.gif
Atsakyti