Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

gražuoliukai smile.gif
Atsakyti
plateliai- gražuoliukai jūsų augaliukai wub.gif
Atsakyti
seniai patinka man si gele ,pasakykit man zioplai kur gaut jos seklu ,bandyciau ir as auginti,rudeniop planuoju persikraustyt i nama ,bus vietos tai jau dabar pradedu galvot ka ten norecaiu auginti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 06 17, 19:01)
Laba pasirodau blush2.gif,kokius šiuo metu turiu ax.gif

VAU KOKIE DRUKŠLIUKAI... wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Patarkit prašau. smile.gif Prieš sėjant sėklas mirkote vandenyje? Kaip suprantu sėti geriausia i kaktusu žemę ir neužpilti žemėmis?
Atsakyti
aš nemirkiau...išdėliojau ant žemės ir apipurškiau gerai.po to uždengiau ir laukiau...
Atsakyti
Ačiū Evers 4u.gif
Atsakyti
ir aš nemirkiau, tik patarčiau palaukt saulėtesnių dienų, tada labai sparčiai dygsta, o kaktusų žemę reiktų sumaišyt su vermikulitu, tada ji laidesnė ir lengvesnė.
Atsakyti
Ačiū pavilonyte už patarimus 4u.gif Sakoma, kad geriausia mokytis iš svetimų klaidų smile.gif . Todėl pasinaudosiu jūsų patarimu ir palauksiu šiltesnių orų.
Atsakyti
Ar kas nors laikot tinūtrus lauke?Aš esu išnešus,lapeliai gelsta,bet gal čia kol prisitaikys g.gif bet vieno kaudeksiukas tai ohoho koks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plateliai @ 2011 06 17, 19:01)
Laba pasirodau blush2.gif,kokius šiuo metu turiu ax.gif
user posted image

oj kokie grazuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės adeniumų augintojos smile.gif noriu ir aš parodyti savo mažylius jiems dar tik 2 mėn. bet visi tokie skirtingi smile.gif
http://public.fotki....0007/adenium-1/
Atsakyti