Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(evers @ 2011 06 05, 14:52)
turbūt drėmės mažoka..per baime supūdyt..kenčia.. doh.gif

Vasara manau nera ko bijoti jam dregmes duoti smile.gif esme dregmes gal tada kaip jo ramybes periodas? smile.gif
Labai grazus ziedeliai mano tai vis dar krauna pumpurus gal trasos patiko biggrin.gif
Atsakyti
jai nesusitrynė...gal....nupuršk jas...gal nieko nenutiks...
Atsakyti
user posted image
user posted image
Ir mano gražuolis pražydo, tik labai lapai geltuonuoja ir mėto. Jau nedaug liko verysad.gif . O į kokią žemę geriau sodinti didelius adeniumus? Nes kaktusinė+žvyras+vermikulitas jam nelabai patiko.
Atsakyti
pasaka o ne grožis... wub.gif wub.gif gal bandyt bonsam žemę... g.gif
Atsakyti
Ramaškė, tikras grožis wub.gif o kiek jam metų?

kas dėl žemės, tai man žvyras nepatinka... dėl vermikulito, nežinau kodėl taviškiam nepatiko.. mano vyresni "sėdi" kaktusinė+perlitas 50/50 - auga gerai smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus ir patarimus smile.gif . Pirktas jau žydintis, be kaudekso. Pas mane antri metai. Pavasarį persodinau ir nuo to laiko mėto lapus. Bet jei būtų labai blogai, tai gal nežydėtų g.gif ? Tai ir nežinau kas nepatinka. Gal dažniau laistyti?
Atsakyti
QUOTE(Ramaškė @ 2011 06 10, 21:07)
Gal dažniau laistyti?

aš laistau tik kai paminkštėja kaudeksas... vyriausias irgi porą lapelių numetė, bet nekreipiu dėmesio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 06 10, 21:19)
aš laistau tik kai paminkštėja kaudeksas... vyriausias irgi porą lapelių numetė, bet nekreipiu dėmesio unsure.gif

Ai, mažiau dėmesio kreipsiu irnesakyk.gif . Gal atsiaugins lapus.
Atsakyti
Ramaske,labai grazu. wub.gif

Maniskiai auga kaktusu zemej maisytoj su zvyru,na lyg ir patinka jiems tas misinys,nemeta lapu. g.gif Bet auga skirtingai,nezinau nuo ko tas priklauso,bet keli yra gan dideli,o keli mazyciai.
Atsakyti
Ramaškė labai grazu wub.gif
Oi kaip dar ilgai man laukti tokio grozio verysad.gif
Atsakyti
o adeniumų žinovas, praktikas va ką rašo apie auginimą tinūtrų:
"pas mane ju visas pulkas ir augimas visu skirtingas, tačiau auga pas mane balkone ir durpėse,laistau beveik kas diena kai taip karšta nes tikrai jie kepa saulėje ,trašos iš sultc ,dabar naudoju spec kaktusams ,patinka ir "navoz" trašos bet ju jau nenaudoju ,nes žiauriai smir....,
žiema kiek sunkiau ,gali ir lapus visus numesti,jai truksta šviesos,ir jau su laistymu atsargiai,retkarčias palieti tik ir dar persodinkite bent pora kartu , jiems tai patinka"
mintys ne mano.
Atsakyti
Vis paskaitau jusu temuke smile.gif 4u.gif
visiskai sutinku su Skaidrek96 parasyta zinute.
As savuosius adeniumus auginau kaktusu zemeje, bet nesenaiai persodinau i "riebesne", ir regis labiau patinka, kas liecia liejima, tai tikrai nelaukiu, kad pradetu rauksletis, lieju i savaite pora kartu tikrai (aisku siom dienom), pas mane jie auga siltnamyje, visa prieziura gauna kaip ir kaktusai. Dar visai maziukams nupjoviau sakneles, prigijo puikiai, dabar daznai persodinu si sezona jau antra karta, taip "issikeliau" sakneles i pavirsiu, dar ir rudeni kogero persodinsiu, o vasari planuoju pjauti 'galveles" smile.gif
user posted image
Va tokia mano patirtis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti