Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

mano trijulė po truputi kruta,bent jau vienas iš jų...auga visi skirtingu greičiu,vienas nabagėlis stovi užsikoncervavęs...dar sėjau bet nelabai dygo..mąstau kada vėl bandyt... g.gif
Atsakyti
Kažkaip sunkiai tau čia su jais sekasi.. g.gif Pabandyk per nauja pasodint, kai karščiai užeis smile.gif

O beje, jie mėgsta būt apipurškiami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 05 28, 22:08)
mano trijulė po truputi kruta,bent jau vienas iš jų...auga visi skirtingu greičiu,vienas nabagėlis stovi užsikoncervavęs...dar sėjau bet nelabai dygo..mąstau kada vėl bandyt... g.gif

Man tik į trečius metus akivaizdžiai greitai augti pradėjo... Kantrybės. 4u.gif
Atsakyti
Skaičiau kažkur, kad po 4 metų jie maždaug tik pražįsta, tai tiesa ar ne? kada maždaug laukti žiedukų? bigsmile.gif
Atsakyti
ax.gif tiesa žiedų teks laukti keleta metelių...
Atsakyti
Sveikos,jungiuosi ir as i jusu,Tinutru, myletoju buri. 4u.gif
Rodau keleta daigeliu,sodintu kovo pabaigoj. ax.gif

user posted image
user posted image

Is 18 seklu sudygo 16. ax.gif Ziuriu visi auga skirtingu greiciu. smile.gif Dar toks pastebejimas,ar cia tik man taip pasirode,kad skirtingu spalvu(pavadinimu) skiriasi ir lapeliu forma? g.gif Vieni storesni,kiti daugiau pailgi ir ploni. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amila*: 29 gegužės 2011 - 11:06
Nuėjau pasižiūrėt, bet tikrai lapukai skiriasi bigsmile.gif Visai smagu, kad skirtingi thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiai ugtelejo siek tiek, siandien galvoju likusias rusis paset...

user posted image user posted image

Atsakyti
Uj..prisisodinom mes čia jų biggrin.gif O ką toliau su jais darysim? biggrin.gif Visas palanges apkarstysim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 05 29, 12:23)
Uj..prisisodinom mes čia jų biggrin.gif O ką toliau su jais darysim? biggrin.gif Visas palanges apkarstysim  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kai paaugs persodinsiu i grazius vazonelius ir dovanosiu draugams tongue.gif
Atsakyti
O aš tik pora esu padovanojus ax.gif

O ir šiaip labai bijau gėlyčių savo dovanoti ar augliukais pasidalinti... nes po to pas pačia jie nuskursta sad.gif prietarai veikia, kad išdalini... doh.gif
Atsakyti
Pas Toza irgi ziuriu panasiai paauge (jos deka pas mane atsirado seklytes.) smile.gif

As irgi galvoju,dali sau pasiliksiu,o kas jau liks,padovanosiu kam.
Atsakyti