Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Na idedu savo grazuolius wub.gif reikia butinai persodinti, bet vis nera tam laiko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2011 05 25, 14:48)
Na idedu savo grazuolius wub.gif  reikia butinai persodinti, bet vis nera tam laiko blush2.gif

oho bigsmile.gif tikri gražuoliai clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 05 25, 14:54)
oho bigsmile.gif tikri gražuoliai clap_1.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus,o kada sodinti?
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2011 05 25, 16:02)
Labai grazus,o kada sodinti?

Gal kovo pabaigoje, tikrai neatsimenu hihihi.gif
Atsakyti
kokie drukšliukai..kaip aš tokių norėčiau...reiks sėt tik neapsisprendžių kada...keleta dar buvau sėjusi prieš kelias dienas,bet vis pataikau ant niūrių dienų...tai kažko nedygsta...
Atsakyti
Paskaičiau temuke, peržiūrėjau nuotraukas ir apsispredžiau, kad aš noriu adenium gėlytės. Kaip suprantu sėklų Lt pirkti nėra? Gal kas turit parduoti sėklų arba daigelių? smile.gif
Atsakyti
bandyk rašyt 'zujka' turėjo pardavimui..praversk keleta puslapių atgal rašyk iaž...
Atsakyti
Ačiū evers 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 05 17, 23:00)
sveikos, pasejau as saviskius pries 4 dienas (nemirkius), pora pradejo gyvybe rodyt jau po paros. db isdyge 14 is 20, pilnai isdyge(jau issilukstene ir issitiese) 5. kiti ismeige saknis ir bandantys stotis (siek tiek suletejo kai saule nebesildo). siandien pasiemiau ir apziurejau pries lempa, kad gerai matytusi.. tai zinot ka pastebejau prie neisdygusiu seklu..? ogi kazkokias kirmelytes. patraukus sekla is jos vietos(na apvertus ant kitos puses), ant zemiu, kur buvo sekla, pamaciau vos vos iziurimas skaidrias kirmelytes, tiksliau viena kirmelyte prie vienos seklos, tada pavarcius ir kitas seklas, ta pati suradau dar prie triju(vienai seklai prie jos buvo prilipus). tiesa pasakius cia jau ne pirma karta toki reiskini matau. galvojau gal del zemiu, bet zemes si karta tikrai geros, vadinasi su seklomis kazkas turejo atkeliaut..
bet tai taip idomiai, jei atidziai buciau neziurejus, tikrai nepamatyciau, nes kirmeles tokios skaidrios, ir maziukes, kaip kokie mikroskopiniai sliekiukai. na ilgis ju gal kaip puse seklos ilgio, bet labai jau plonos, kad vos matosi. gal kas zinot kas cia gali but? ir siaip manau reiketu pries sejant isdezinfekuot..  gal kas nors taip ir darot?

Maniškius irgi kelis jos nudaigojo. Tad kaip suprasti? Jau sėklose jos buvo? Bet buvo sudygusios ir tik po to suvalgė. g.gif
O visi kiti kuo puikiausiai auga.
Atsakyti
o mažos muselės aplink neskraido, čia gali būti jų lervučių darbas
Atsakyti
Prisiduodu ir aš į Jūsų Tinūrų kompaniją biggrin.gif
Šios foto darytos šiandien, nepamenu kada sėjau, gal balandžio pr.. bijau pameluot unsure.gif
user posted image

Va koks pilvūzas biggrin.gif
user posted image

Dviragis tinūras biggrin.gif
user posted image

O šis jau nuo pat pradžių kovoja su savo gyvenimėliu g.gif

user posted image

O šiaip sėklytes ne visas susodinau, daigumas sakyčiau visai geras buvo, gal tik pora sėklyčių neišdygo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 28 gegužės 2011 - 17:25