Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

O as persodinejau i kaktusu maisyta su zvirgzdu , kadangi skubiai vermikulito neradau. Bet kadangi augaliukai per tas 2 savaites zymiai ugtelejo- speju patiko. Idedu nuotraukyte, seta kovo 23d.( jau turim 8 lapelius):
user posted image
Atsakyti
mano tris kažko neauga..stovi vietoj..tad kai sėsiu kitus tikuosi geresnio rezultato...vienas išvis liko be šaknų..jau nebeprigis manau..kitas užsispyręs stovi vietoj,trečias kažkiek kruta..
Atsakyti
Neseniai atkeliave mazyliai (sake antrameciai)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 05 10, 07:30)
Neseniai atkeliave mazyliai (sake antrameciai)

super bigsmile.gif dešinys taip prašosi būti nupjautas laugh.gif
Atsakyti
kaip gražiai jau ūgtelėję atrodo... thumbup.gif wub.gif

kas man atsakys..ka duoda šaknų nukirpimas.. g.gif visai žalia aš...

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 05 10, 07:52)
kaip gražiai jau ūgtelėję atrodo... thumbup.gif  wub.gif

kas man atsakys..ka duoda šaknų nukirpimas.. g.gif visai žalia aš...

Aciu
g.gif
Siaip maciau viename puslapyje, kad daro astunkojus. Bet pagal paveiksliukas ne tai g.gif Galvoju jei gautos seklytes sudygs reisk daryt eksperimenta blush2.gif
Atsakyti
Pasirodom kokie mes šiandien.
Sėti kovo mėn.
http://public.fotki....1/p1110752.html
Sėti 04.20
http://public.fotki....1/p1110751.html
http://public.fotki....0753.html#media

Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 05 10, 11:32)

ką darote ,kad taip auga..mano stovi vietoj...kaip atrode 2sav taip ir dabar..auga ant pietinės palangės.. g.gif
Atsakyti
Pašnekinu laugh.gif

Pašnekėjau su drauge, tai ji visus savo nurėže, o ir šaknis patrumpino. Galvoju ne per anksti tokia egzekucija? Sėjo kaip ir aš, apie kovo vidurį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka: 10 gegužės 2011 - 14:13
sveikos, pasejau as saviskius pries 4 dienas (nemirkius), pora pradejo gyvybe rodyt jau po paros. db isdyge 14 is 20, pilnai isdyge(jau issilukstene ir issitiese) 5. kiti ismeige saknis ir bandantys stotis (siek tiek suletejo kai saule nebesildo). siandien pasiemiau ir apziurejau pries lempa, kad gerai matytusi.. tai zinot ka pastebejau prie neisdygusiu seklu..? ogi kazkokias kirmelytes. patraukus sekla is jos vietos(na apvertus ant kitos puses), ant zemiu, kur buvo sekla, pamaciau vos vos iziurimas skaidrias kirmelytes, tiksliau viena kirmelyte prie vienos seklos, tada pavarcius ir kitas seklas, ta pati suradau dar prie triju(vienai seklai prie jos buvo prilipus). tiesa pasakius cia jau ne pirma karta toki reiskini matau. galvojau gal del zemiu, bet zemes si karta tikrai geros, vadinasi su seklomis kazkas turejo atkeliaut..
bet tai taip idomiai, jei atidziai buciau neziurejus, tikrai nepamatyciau, nes kirmeles tokios skaidrios, ir maziukes, kaip kokie mikroskopiniai sliekiukai. na ilgis ju gal kaip puse seklos ilgio, bet labai jau plonos, kad vos matosi. gal kas zinot kas cia gali but? ir siaip manau reiketu pries sejant isdezinfekuot.. gal kas nors taip ir darot?
Atsakyti
o čia negali būti drėgmės vabaliukai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 05 18, 08:40)
o čia negali būti drėgmės vabaliukai? mastau.gif

nu kad zinok ne vabaliukai, jos tokios kaip sliekai, gali susiraityt ir issitiest, vakar as juos isemus su zemem paknibinejau, bandziau aiskintis, bet nieko nesigavo biggrin.gif
Atsakyti