Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(zuzla @ 2011 05 02, 10:43)
na ką... anksti apsidžiaugiau.. sudygt tai sudygo, bet turėsiu tikriausiai tik 3 sėjinukus... jei ir šie nenusibaigs doh.gif "nuplaukė" mano siam violet sad.gif

kas atsitiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2011 05 02, 11:20)
merginos o kaip plumerijos dygsta jum?
unsure.gif

man verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 05 02, 12:31)
kas atsitiko  g.gif

nežinau, sustojo.. tie trys pučiasi, vienas jau ir lapelius iš po kiauto kiša, o likę verysad.gif
Atsakyti
is 5 plumeriu man sudygo 4 bet lb jau letai auga man jos.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redulle: 03 gegužės 2011 - 15:44
sėsiu dar ir plumerijas ir adeniumus...tk laukiu kol atšils labiau...
Atsakyti
As tap pat pradziai tik kelias seklas sukisau, kitas sesiu kai silta bus.. smile.gif
Atsakyti
pritariu. adeniumam reikia silumos. cia faktas, galit gincytis, galit ne, bet mano patirtis rodo tai. ta pati galiu pasakyt ir apie plumerijas. as irgi dar laukiu, kai jau bus tikrai silta. geriau pakentesiu ir per ta vasaros menesi man isaugs dvigubai greiciau negu pasejus db. ax.gif
Atsakyti
dėkit ant gyvatukų sėklytes sudygs per naktį lotuliukas.gif mirko mano dvi naujos savaitę jei ne ilgiau, ant gyvatuko uždėjau per naktį, ryte šaknis jau 1cm blink.gif arba vežkit į kaimą į šiltnamį jei turit irgi liuks,greit sudygo ten pabuvojusios ir plumerijos thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi i jusu gretas, vakar atkeliavo 2 adeniumo mazyliai thumbup.gif
tikiuosi neuzmylesiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 05 05, 12:28)
Jungiuosi i jusu gretas, vakar atkeliavo 2 adeniumo mazyliai  thumbup.gif
tikiuosi neuzmylesiu  blush2.gif

thumbup.gif
o tu kaip, linkusi perlaistyt ar padžiovint gėles? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 05 05, 12:32)
thumbup.gif
o tu kaip, linkusi perlaistyt ar padžiovint gėles? smile.gif

Kai pas mane strepsiai pagrinde, tai jie labai aiskiai parodo kada nori gert. Orchidejos irgi nei vienos nesupudziau (gal net perretai palaistau), bet jas pagal saknis galima stebet, o kaip bus su siais mazyliais nezinau, reiks pagaliukus kist i vazonus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2011 05 05, 12:49)
kaip bus su siais mazyliais nezinau, reiks pagaliukus kist i vazonus  doh.gif

ne, nereiks biggrin.gif aš laistau, kai kotukas suminkštėja smile.gif tiesiog pirštais lengvai paspaudelioju ir laistau
Atsakyti