Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(evers @ 2011 02 06, 12:52)
Aš vermikulitą perku zalioj stotelėj..gal pas jus yra tokia parduotuvė...

Taip yra, nepagalvojau apie tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SaMaLi @ 2011 02 06, 11:42)
O kazi tiesiogines negali buti per daug g.gif nes i langus pas mane saule plieskia galima sakyt visa diena doh.gif

taigi jie afrikos augalai smile.gif jiems kaip tik kuo daugiau saulės reikia.. o kad lapus nudegins, nieko tokio, suaugusieji adeniumai ramybės periodo metu numeta beveik visus lapus, o per pavasarį/vasarą prisiaugina naujų
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 02 06, 13:16)
taigi jie afrikos augalai smile.gif jiems kaip tik kuo daugiau saulės reikia.. o kad lapus nudegins, nieko tokio, suaugusieji adeniumai ramybės periodo metu numeta beveik visus lapus, o per pavasarį/vasarą prisiaugina naujų

bet man kaskodel visi ir virsunes nudziovina, tik kad po to naujas sakutes leidzia.. doh.gif
Atsakyti
Na kaip, juda musu uzsakymas, ar stovi vietoje? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2011 02 07, 16:43)
Na kaip, juda musu uzsakymas, ar stovi vietoje? blink.gif

Nėra kur skubėt mirksiukas.gif
Juk dar žiemą.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 08, 10:12)
Nėra kur skubėt mirksiukas.gif
Juk dar žiemą.. ax.gif

Sveikutes, as uzsisakiau pries kelias dienas, tai seklytes ateis tik kovo pabaigoj (pirkta per ebay, kiek suprantu is to paties pardavejo, kaip ir jus ziurit mix-a) . Del daigyklos, vakar sejant gelytes kilo gera mintis- buna kiausiniai kartais supakuoti ne popierinej dezutej, o plastmasineje, tai 10 seklyciu geras mini siltnamis iseina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 02 08, 11:15)
Sveikutes, as uzsisakiau pries kelias dienas, tai seklytes ateis tik kovo pabaigoj (pirkta per ebay, kiek suprantu is to paties pardavejo, kaip ir jus ziurit mix-a) . Del daigyklos, vakar sejant gelytes kilo gera mintis- buna kiausiniai kartais supakuoti ne popierinej dezutej, o plastmasineje, tai  10 seklyciu geras mini siltnamis iseina unsure.gif

sėkloms reikia šviesos - kaip tu tokią daigyklą apšviesi?

kodėl taip ilgai siųs? paprastai max mėnesį keiauja siuntinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 02 08, 10:15)
Sveikutes, as uzsisakiau pries kelias dienas, tai seklytes ateis tik kovo pabaigoj (pirkta per ebay, kiek suprantu is to paties pardavejo, kaip ir jus ziurit mix-a) . Del daigyklos, vakar sejant gelytes kilo gera mintis- buna kiausiniai kartais supakuoti ne popierinej dezutej, o plastmasineje, tai  10 seklyciu geras mini siltnamis iseina unsure.gif

man siaip labai patinka plastikines dezutes kai buna parduouvese dedami tortai.. tikras siltnamukas... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 08, 10:17)
sėkloms reikia šviesos - kaip tu tokią daigyklą apšviesi?

kodėl taip ilgai siųs? paprastai max mėnesį keiauja siuntinys g.gif

na , bent jau maniskis dekliukas nuo kiausiniu persvieciamas: o del siuntimo datos paziurekit yra zemiau nurodyta, kada prekyte gali buti pristatyta : "Delivery:
Estimated between Thu. Mar. 3 and Wed. Mar. 16 " , na ir dar reikia nepamirst, kad gali uzsilaikyt del ne kuriu instituciju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 08 vasario 2011 - 10:27
QUOTE(Koralė @ 2011 02 05, 10:51)
Pabandziau paskaiciuoti dabartine situacija:
Adenium:
1. Sanlong - 150
2. seseilgakase - 150
3. Ausma(ir evers) - 100
4. Redulle - 80
5. chasmina13 - 70
6. fake - 50
7. Anitele - 70
8. Smiltute11 - 50
9. Militux - 70
10. Korale - 50
11. Koxamte - 50
12. SaMaLi - 70
13. pavilonyte - 50
14. Clarion Mergyte - 50
Is viso - 1060 seklu  unsure.gif

Plumeriju:
Sanlong - 100
Chasmina - 20
Redulle - 40
fake - 30
Ausma(ir evers) - 30
seseilgakase - 40
Smiltute11 - 20
Militux - 20
Korale - 40
Koxamte - 50
SaMaLi - 20
pavilonyte - 20
Clarion Mergyte - 20
Is viso - 450 seklu

Su adenium situacija nekokia, jei ka nors praleidau atleiskit - papildykit.

Parnešu sąrašus iš senos temos... Kas dar ten žadėjo susimažint? padarom 1000 sėklų ir užsakinėjam tada ax.gif

Kaip dėl plumerijų?
Kokias užsakinėjam?

Parašot man i a.ž. arba elektroninį paštą agne.vigriciene@gmail.com iš kur esat...
Ir ar norėtumėt kooperuotis su kitom merginom iš to paties miesto... Jeigu i elektroninį paštą rašysit, nepamirškit nic`o

Anitele - plumerijų neimsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 08 vasario 2011 - 10:59
del adeniumu nuimk nuo daugiausiai uzsisakiusiu po 10 seklu, jei neatsiras kas savo noru pasimazins. o del plumeriju reikia dar zmoniu norinciu, kad uzsakinetumem 500. arba tada kas dabar ima - pasididinam smile.gif
Atsakyti
didinu plumeriju skaiciu imu 50. Man gali buti ir mixas nera labai swarbu nes nei vienos dar neturiu smile.gif
Atsakyti