Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Aciukas zuzla jau uzsisakiau dziaugsmo is ten thumbup.gif db nekantriai laukiu kol jie pasieks lietuva clap.gif
Atsakyti
Su tom sėklytėm visą reikalą gadina saulės nebuvimas sad.gif

Aš savo sėklutes ir pasidalinau su drauge, šian paklausiau, kaip auga, tai sakė jokių gyvybės ženklų dar nėra, o sėjo gal prieš savaitę g.gif verysad.gif
Atsakyti
Savaitgalį ruošiuosi permesti savo mažius į tinkamą žemę. tai galvoju, gal galima kokiom trašo juos pakrapyti.
Atsakyti
nebent kokiom organinėm
Atsakyti
mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 15, 13:17)

Fantastiskai grazu didis.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 15, 12:17)

tikrai kad fantastiskai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 15, 12:17)

wub.gif wub.gif
kada aš iš savo sulauksiu,išnešiu vasarą į lauką,tai augs kaip ant mielių smile.gif
Atsakyti
evers, nuostabūs žiedai, o mano sėkliukės ir be gyvybės ženklų, manau ir šviesos ir šilumos ir drėgmės joms pakanka.
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 04 15, 11:17)

wub.gif grozis
as saviskes gelbejau , nezinau kas gausis, saules nebuvimas ir dregme padare savo, sunyko keletas daigeliu, likusius persodinau siandien i sukulentu zeme pamaisyta su smulkiu zvyru ar kazka panasaus (tikiuosi kaimynas nesupyks, kad nugvelbiau saujele:)), ziuresim ,kaip seksis joms atsigaut, nes stovejo vietoj ir ne krust...
Atsakyti
Evers fantastika wub.gif

Na o pas mane tokie reikaliukai su Tinurais... Plumerijos dar tik pradeda sunkiai rodyti gyvybės ženkliukus...kelios supelijo sad.gif

Mano mažyliai Tinurai 4u.gif Sodinti buvo balandžio 6 dieną.
user posted image
user posted image

Atsakyti
O maniškiai nerodo jokių gyvybės ženklų, kantriai laukiu, vakar dar pasėjau 9 sėklas į šiltnamiuką.
Atsakyti