Meginos auginancios sias gelytes, gal papasakokit truputi is savo patirties apie jas

QUOTE(SaMaLi @ 2011 02 05, 19:09)
Meginos auginancios sias gelytes, gal papasakokit truputi is savo patirties apie jas 

turiu tris keliu metu augaliukus... laikau ant pietines palanges, laistau kai isdziusta zeme.. karts nuo karto patresiu.. daugiau kaip ir nieko kasko nedarau..

QUOTE(<>I love......<> @ 2011 02 05, 19:11)
turiu tris keliu metu augaliukus... laikau ant pietines palanges, laistau kai isdziusta zeme.. karts nuo karto patresiu.. daugiau kaip ir nieko kasko nedarau.. 

Ar zydejo? Gal foto turit? Butu idomu paziuret i tokius

As yotubes nuoroda viena issiaugojus apie ju daiginima/pikiavima ir pan tai man labai viskas idomu kaip realiai jie atrodo, o ne pas profus

QUOTE(SaMaLi @ 2011 02 05, 19:14)
Ar zydejo? Gal foto turit? Butu idomu paziuret i tokius
As yotubes nuoroda viena issiaugojus apie ju daiginima/pikiavima ir pan tai man labai viskas idomu kaip realiai jie atrodo, o ne pas profus

oij jie zydi ne taip greit.. jie tik vaikuciai dar...

Papildyta:
va radau kaskokia, cia dar visai leliuko... naujasniu neturiu..

juk yra temuke....kita...kam reikalinga antra...savo principus issirekit per az
mergaites, as cia zalia, bet reiktu, kad liktu viena tema, dabar yra adeniumas 2 tesinys,,,
QUOTE(toza @ 2011 02 05, 20:59)
juk yra temuke....kita...kam reikalinga antra...savo principus issirekit per az

Papildyta:
siaip ne taip radau...

a man sita tema smagesne..

ir beja kodel sita nereikalinga? gal ana nereikalinga?

as taip pat labai noreciau adenium uz 10lt kiek supratau tai 70vnt iseina.taip?nu aisku plius ten tos visos islaidos...

tai tą temą reikia, kad kurėja paprašytų moderatorės panaikinti
nes ši tema pirmiau atsirado, be to ir pavadinimas lietuviškas kaip to reikalauja taisyklės

QUOTE(SaMaLi @ 2011 02 05, 19:09)

kuo daugiau šviesos, šilumos, saulės (netgi tiesioginės) ir svarbiausia neperlieti.. vandens atsargas jie kaupia savo kaudeksuose (čia ta sustorėjusi kamieno dalis), todėl, net kai išdžiuvo žemė, dar nereikėtų lieti.. aš laistau, kai truputį suminkštėja kaudeksas.. šaknys labai jautrios drėgmės užsistovejimui, todėl žemė turi būti greitai džiūstanti. pvz kaktusų ir ją dar 50/50 maišo su vermikulitu.. apie žemę daug kalbėjom senoj temoj, reik eit paieškot..
QUOTE(zuzla @ 2011 02 06, 08:58)
kuo daugiau šviesos, šilumos, saulės (netgi tiesioginės) ir svarbiausia neperlieti.. vandens atsargas jie kaupia savo kaudeksuose (čia ta sustorėjusi kamieno dalis), todėl, net kai išdžiuvo žemė, dar nereikėtų lieti.. aš laistau, kai truputį suminkštėja kaudeksas.. šaknys labai jautrios drėgmės užsistovejimui, todėl žemė turi būti greitai džiūstanti. pvz kaktusų ir ją dar 50/50 maišo su vermikulitu.. apie žemę daug kalbėjom senoj temoj, reik eit paieškot..
O kazi tiesiogines negali buti per daug

Su laistymu tai

Kur jus pirkot to vermikulito? Nes ziuriu tik dideliais kiekiais statybiniu medziagu parduotuvese galima rast, bet tai kam man 100 l

Siaip man idomiausia ju auginimas is patirties

Aš vermikulitą perku zalioj stotelėj..gal pas jus yra tokia parduotuvė...