Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(pavilonyte @ 2011 03 22, 21:58)
O jūs pinigus jau pervedėt, aš tai dar ne, negavau rekvizitų ir sumos  g.gif

ne dar negavau ..bet taip norisi,kad merginom įkyriu su savo klausinėjimais... doh.gif blush2.gif

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 22, 22:20)
gausi, gausi...
Merginos žinau, kad nekantraujat, bet darbas tikrai ne iš lengvųjų, nes sėklų daug, norinčiųjų daug, noriu, kad kuo daugiau rūšių gautumėt, tai užtrunka pakavimas blush2.gif

lauksime,lauksime... 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip elgiatės su labai entuziastingais mažaisiais pagalbininkais. Maniškė atrodo, jau ir ne tokia maža. Ale niekaip neina išaiškinti, kad šitų gėlyčių nereikia taip dažnai laistyti smile.gif Visa į mane smile.gif Tik pareina iš darželio ir jau už purškiklio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 03 23, 10:21)
Merginos, kaip elgiatės su labai entuziastingais mažaisiais pagalbininkais. Maniškė atrodo, jau ir ne tokia maža. Ale niekaip neina išaiškinti, kad šitų gėlyčių nereikia taip dažnai laistyti smile.gif Visa į mane smile.gif Tik pareina iš darželio ir jau už purškiklio smile.gif

sunkus varijantas... doh.gif doh.gif mano pagalbininkai mėgdavo sanpaulijas paliet...o ir orchidėjas papurškinėt pamėgo, kai nematau... doh.gif doh.gif o ir kai kuriu gėlyčių sėklytėm kliūva,pvz iškrato viska ant žemės...tad būna nuostolių būna... unsure.gif
Atsakyti
pasejau...lauksiu dabar rezultatu...seklytes idomiai atrodo, net keista, kad is ju kazkas gali isaugt:)
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 22, 22:20)
gausi, gausi...
Merginos žinau, kad nekantraujat, bet darbas tikrai ne iš lengvųjų, nes sėklų daug, norinčiųjų daug, noriu, kad kuo daugiau rūšių gautumėt, tai užtrunka pakavimas blush2.gif

Tai nesiskubink, tiek laukėm ir dar palauksim mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau visom išskirsčiau mirksiukas.gif

Eisiu žiūrėt kieno adresus turiu - šandien būtinai išsiųsiu... Atsiprašau, kad susivėlinau blush2.gif

Kai gaunat laiškus- atidžiai perskaičiuojat sėklas ax.gif Tiek plumerijų, tiek adeniumų - jeigu trūksta- rašot čia arba man asmeniškai... Labai svarbu ax.gif

Kažkodėl kelios atliko - jeigu niekam netruks - pasėsiu tada cool.gif
Atsakyti
biggrin.gif geram meistrui dalių lieka visad... biggrin.gif oi kaip lauksim... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 23, 13:16)
Pagaliau visom išskirsčiau mirksiukas.gif

Eisiu žiūrėt kieno adresus turiu - šandien būtinai išsiųsiu... Atsiprašau, kad susivėlinau blush2.gif

Kai gaunat laiškus- atidžiai perskaičiuojat sėklas ax.gif Tiek plumerijų, tiek adeniumų - jeigu trūksta- rašot čia arba man asmeniškai... Labai svarbu ax.gif

Nėr ko atsiprašinėti schmoll.gif ir taip juodą darbą padarei mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 23, 12:16)

Pas mane tai buvo prie kiekvieno 100 dar 5 seklytes papildomai, tai kadangi pas jus kiekis didesnis, tai turbut del to ir atliko g.gif gavot dovanu uz sunku darbeli 4u.gif
Atsakyti
Pas mane buvo parašyta - 1000+8 sėklos ax.gif

Tai bet liko, tai ne 8 vnt ax.gif Ir dar buvo parašyta 24 rūšių po 42 sėklas - nu tai arba aš ar tas kas dėjo apsiskaičiavo ax.gif

Dėl plumerijų dar baisesnė situacija, nes jas kai išsiberi, tai šiukšlių krūva kažkokia doh.gif O poto atrink, kur sėkla, o kur šiukšlė - liko nemažai, bet jaučiu buvo svertos, o neskaičiuotos... Bet nesu 100 proc garantuota, kad aneapsiskaičiavau, jei kam truks kokios vienos ar 2 prašau labai neykt ax.gif , o jeigu daugiau - tai susitarsim kažką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 23 kovo 2011 - 14:04
Jau atleisk už tą nekantrumą, lakiu pinigėlių pervest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavilonyte: 23 kovo 2011 - 15:03
QUOTE(pavilonyte @ 2011 03 23, 16:00)
Jau atleisk už tą nekantrumą, lakiu pinigėlių pervest, o iš kokio jūs miesto , gal kas galėtų iš pažįstamų paimti  ax.gif

Aš Kaune. Vyras šeštadieniais Vilniuj būna ant Tauro kalno nuo 8 iki 11 val... ax.gif
Atsakyti