Ačiū, aaagnex, už didelį darbą, laukiam sėkliukių

Vakar mano augaliukai iš vienkartinių stiklinių persikraustė į vazonėlius
vistik ryžausi bandymui su vienu iš jų..
tad vienas gražuolis dabar pasialinęs per du vazonėlius.. žiūrėsim kas čia man gausis..
skaudančia širdim nupjoviau šaknis ir ant plokšteles uždėjusi užkasiau žemėmis, o ta dalis, kuri buvo su šaknimis pasodinau į atskirą vazonėlį.. Pjūvis buvo koks centimetras virš šaknų, tad gyvųjų akučių nei kvapo. Šiandien jau pjauta vieta traukiasi.. Na, žiūrėsiu kas čia bus.. Arba abi dalys rodys gyvybės ženklus, arba kažkuri viena, arba.... prarasiu visą augaliuką..
Dabar mes atrodom taip:
Kam šaknelės...

o kam viršūnėlės..

Dabar mes atrodom taip:
Kam šaknelės...

o kam viršūnėlės..

Elika o ho kaip čia mandrai...kaip baugu taip...
kaip su savo reiks tvarkytis...

Baugu, bet nepabandžius nesužinosiu, kaip gaunasi..
Na, blogiausiu atveju dar 9 augaliukus turiu
ir seklyčių dar yra..

Na, blogiausiu atveju dar 9 augaliukus turiu

Panašu, kad mano sėkliukės nebesudygs, nors gal dar.... Per kiek laiko, jos krutėt pradeda? Jau savautė su viršum, o gyvybės nė ženklo

QUOTE(nojura @ 2011 03 20, 11:31)
Panašu, kad mano sėkliukės nebesudygs, nors gal dar.... Per kiek laiko, jos krutėt pradeda? Jau savautė su viršum, o gyvybės nė ženklo 

jei po poros menesiu nesudigs tada bus galima pradet nerimaut...

Mano sėklytės pradėjo dygti po 3 dienų. Dabar (po savaites laiko) liko dar neišjudėjusios dvi.
Paprastai tinūtro sėklytės sudygsta per 3- 7 dienas. Jei jau nesudygsta per pusantros savaitės, tai kažin jau ar sudygs..
Ilgiau gali dygti jei sėklos neuždengtos arba joms trūksta drėgmės.

sveikos
o mano dvi svaites jauciu pratupejo kelios supelyjo o dvi ziuriu siandien kad dygsta
o laukiu kitu seklyciau ir ziuresim kiek is ju sudygs

o mano dvi svaites jauciu pratupejo kelios supelyjo o dvi ziuriu siandien kad dygsta

aš ir laukiu sėklyčiu...ar greit bus siuntinukai siuntinėjami...
ai kaip nekantrauju...

QUOTE(evers @ 2011 03 22, 20:33)
aš ir laukiu sėklyčiu...ar greit bus siuntinukai siuntinėjami...
ai kaip nekantrauju...

O jūs pinigus jau pervedėt, aš tai dar ne, negavau rekvizitų ir sumos

QUOTE(pavilonyte @ 2011 03 22, 21:58)
gausi, gausi...
Merginos žinau, kad nekantraujat, bet darbas tikrai ne iš lengvųjų, nes sėklų daug, norinčiųjų daug, noriu, kad kuo daugiau rūšių gautumėt, tai užtrunka pakavimas