Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

Ačiū, aaagnex, už didelį darbą, laukiam sėkliukių thumbup.gif
Atsakyti
Vakar mano augaliukai iš vienkartinių stiklinių persikraustė į vazonėlius biggrin.gif vistik ryžausi bandymui su vienu iš jų.. doh.gif tad vienas gražuolis dabar pasialinęs per du vazonėlius.. žiūrėsim kas čia man gausis.. g.gif skaudančia širdim nupjoviau šaknis ir ant plokšteles uždėjusi užkasiau žemėmis, o ta dalis, kuri buvo su šaknimis pasodinau į atskirą vazonėlį.. Pjūvis buvo koks centimetras virš šaknų, tad gyvųjų akučių nei kvapo. Šiandien jau pjauta vieta traukiasi.. Na, žiūrėsiu kas čia bus.. Arba abi dalys rodys gyvybės ženklus, arba kažkuri viena, arba.... prarasiu visą augaliuką.. unsure.gif
Dabar mes atrodom taip:
Kam šaknelės...
user posted image

o kam viršūnėlės.. lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Elika o ho kaip čia mandrai...kaip baugu taip... unsure.gif kaip su savo reiks tvarkytis... doh.gif
Atsakyti
Baugu, bet nepabandžius nesužinosiu, kaip gaunasi.. unsure.gif
Na, blogiausiu atveju dar 9 augaliukus turiu ax.gif ir seklyčių dar yra..
Atsakyti
Panašu, kad mano sėkliukės nebesudygs, nors gal dar.... Per kiek laiko, jos krutėt pradeda? Jau savautė su viršum, o gyvybės nė ženklo g.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 03 20, 11:31)
Panašu, kad mano sėkliukės nebesudygs, nors gal dar.... Per kiek laiko, jos krutėt pradeda? Jau savautė su viršum, o gyvybės nė ženklo  g.gif

jei po poros menesiu nesudigs tada bus galima pradet nerimaut... biggrin.gif
Atsakyti
Mano sėklytės pradėjo dygti po 3 dienų. Dabar (po savaites laiko) liko dar neišjudėjusios dvi.
Atsakyti
Paprastai tinūtro sėklytės sudygsta per 3- 7 dienas. Jei jau nesudygsta per pusantros savaitės, tai kažin jau ar sudygs.. g.gif Ilgiau gali dygti jei sėklos neuždengtos arba joms trūksta drėgmės.
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif

o mano dvi svaites jauciu pratupejo kelios supelyjo o dvi ziuriu siandien kad dygsta bigsmile.gif o laukiu kitu seklyciau ir ziuresim kiek is ju sudygs rolleyes.gif
Atsakyti
aš ir laukiu sėklyčiu...ar greit bus siuntinukai siuntinėjami... ax.gif ai kaip nekantrauju... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 03 22, 20:33)
aš ir laukiu sėklyčiu...ar greit bus siuntinukai siuntinėjami... ax.gif  ai kaip nekantrauju... doh.gif  biggrin.gif

O jūs pinigus jau pervedėt, aš tai dar ne, negavau rekvizitų ir sumos g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavilonyte @ 2011 03 22, 21:58)
O jūs pinigus jau pervedėt, aš tai dar ne, negavau rekvizitų ir sumos  g.gif

gausi, gausi...
Merginos žinau, kad nekantraujat, bet darbas tikrai ne iš lengvųjų, nes sėklų daug, norinčiųjų daug, noriu, kad kuo daugiau rūšių gautumėt, tai užtrunka pakavimas blush2.gif
Atsakyti