Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

oho bus zieduku wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(solveigyte @ 2011 03 14, 15:32)
o kiek turi but lapuku kad nupjauti virsune cia mazuliukui dar ir kaip nupkauti su visais tais lapukais ar palikt

lapukų skaičius būna įvairus... būna, kad po žiemos nei vieno lapuko smile.gif taip kad ne nuo to priklauso...
didžiajam nupjoviau 2/3 koto, nes buvo labai išstypęs.. dabar mažiesiems nupjoviau tik ~1,5 cm.. taip, su visais senais ir naujai besikalančiais lapukais.. tiesiog imi aštrų dezinfekuotą peilį ir pjauni skersai koto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 kovo 2011 - 15:40
o kokio mazdaug dydzio turi buti mazuliukai kad galimetu jiem jau pjauti virsune
Atsakyti
QUOTE(solveigyte @ 2011 03 14, 15:51)
o kokio mazdaug dydzio turi buti mazuliukai kad galimetu jiem jau pjauti virsune

nu vėlgi - skirtingai... negi centimetrais norit, kad kas pasakytų? smile.gif nėra kažkokios taisyklės, kad jei augalas 15 cm, tai jį reikia pjauti iki 12 cm smile.gif
įdėkit nuotrauką, parodysiu, kur pjaučiau, jei pjaučiau
Atsakyti
Taip sutinku nuotraukos gerai būtų teik sėjinukų teik nupjautų...norisi viską matyt... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas

Aš pasėjau savo sėklas į indelį plastikinį, o šiandien žiūriu - ant vienos lyg pelėsis. Gal per drėgna joms g.gif Atidariau dabar indelį, kad apdžiūtų. Kažin - geriau jas laikyt ant palangės virs radijatoriaus ar toliau nuo jo?
Atsakyti
Aš vis bandau sėt pernykštes sėklytes,ir nieko gera,vis supelyja.Turbūt teks džiaugtis esamais.

evers,galėsi grožėtis žiedais wub.gif kada aš sulauksiu...
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 03 14, 17:15)
Labas

Aš pasėjau savo sėklas į indelį plastikinį, o šiandien žiūriu - ant vienos lyg pelėsis. Gal per drėgna joms  g.gif Atidariau dabar indelį, kad apdžiūtų. Kažin - geriau jas laikyt ant palangės virs radijatoriaus ar toliau nuo jo?

geriau virs radiatoriaus ant palanges,reikia dauk silumos jiem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite56 @ 2011 03 14, 17:29)
geriau virs radiatoriaus ant palanges,reikia dauk silumos jiem smile.gif

Nu bandysiu, dėkui smile.gif Nes dabar tai nakčiai ant stalo pastatau, o dienai ant palangės nešu doh.gif Neapsisprendžiu... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
evers, laukiam žiedų fotosesijos thumbup.gif
Atsakyti
ir aš laukiu,bus raudoni pernai man žydėjo kai pirkau... smile.gif
o laistau vandeniu kur mirkiau orchidėjas,tai gauna silpną trašu dozę...
Atsakyti
čia solveigytes adeniukai, aukštis 7-8 cm

user posted image

gaila, kad nežinai amžiaus.. bet kai apsipras namie ir pradės augti siūlau pjauti taip

user posted image

gal kas turės dar nuomonių smile.gif
Atsakyti