Violeta, jeigu jums tik 10 sėklyčių, galėsiu pasidalinti

QUOTE(zuzla @ 2011 02 05, 12:43)
kita tema apie adeniumus jau yra

tu geriau pasakyk kur taves nera...
O, Ausma, tai man pakaks 10 sėklyčių, dėkui labai už pasiūlymą
Zuzla, tai buvau jau atsikapsčius Spyglį augalų labirintų forume, bet tai kad ji pardavinėja tik sėjinukus...O paaugintų, realiai žydinčių yra kur įsigyti? Niekada nebuvau atkreipus dėmėsio, bet manau, tai per lepūs augalai paprastoje floros
parduovėj pardavinėti..

Zuzla, tai buvau jau atsikapsčius Spyglį augalų labirintų forume, bet tai kad ji pardavinėja tik sėjinukus...O paaugintų, realiai žydinčių yra kur įsigyti? Niekada nebuvau atkreipus dėmėsio, bet manau, tai per lepūs augalai paprastoje floros
parduovėj pardavinėti..
QUOTE(Violeta* @ 2011 02 05, 14:01)
O paaugintų, realiai žydinčių yra kur įsigyti?
kažkada vispu pardavinėjo, bet kainos buvo

Galima pasiteirauti pas A. Samalių - UAB "Ansama", tel. 8 (5) 2469458, mob. tel. (8-699) 61019.
El.paštas - a.samalius@takas.lt
Bet žydintys augalai tikrai nepigūs. Bet jis turėdavo ir sėjinukų, šiaip paaugintų ir sėklų. Tik rinktis reikėtų atsargiai, nes bent prieš kelis metus jo augaliukai buvo užkrėsti voratinkline erkute
El.paštas - a.samalius@takas.lt
Bet žydintys augalai tikrai nepigūs. Bet jis turėdavo ir sėjinukų, šiaip paaugintų ir sėklų. Tik rinktis reikėtų atsargiai, nes bent prieš kelis metus jo augaliukai buvo užkrėsti voratinkline erkute

QUOTE(zuzla @ 2011 02 05, 13:12)
nu pavadinimas

QUOTE(evers @ 2011 02 05, 14:38)

as kai pasiskaiciau kaip dygsta sitos seklytes, tai nenoriu jokio sejinuko,, noriu pati pamatyt kaip viskas vyksta...namie daug vietos , bus galima pasizaist...o jei dar ir pavyks, bus isvis pasaka
mačiau, pradėjo pardavinėti mažus šiltnamiukus, maždaug tokio dydžio kaip duoninė, būtų patogu daiginti, bet zaraza brangūs

QUOTE(zuzla @ 2011 02 05, 14:47)
mačiau, pradėjo pardavinėti mažus šiltnamiukus, maždaug tokio dydžio kaip duoninė, būtų patogu daiginti, bet zaraza brangūs 

QUOTE(zuzla @ 2011 02 05, 14:54)
Dekui

Tai nieko nelieka kaip mazinti seklyciu skaiciu. adeniumu tada 80 imu, o plumeriju taip pat kaip ir buwo 40