Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

QUOTE(mergaite56 @ 2011 03 10, 16:04)
as tas seklas ant zemes padejau,o ne i zemes ikisau,ar gerai padariau?

taip ir reikia thumbup.gif kazkurioj adeniumu temoj buvau idejus nuoroda su nuotraukom, tiksliom datom kaip jos yra sejamos, kas kiek laiko kinta ir kaip kinta, jei tikrai rupi viskas, tai nepatingekit ir paieskokit mirksiukas.gif
Atsakyti
ziurejau jau ten,bet biski primirsau,o dabar jau ir laiko ieskoti neturiu...aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 03 10, 14:38)
jeigu seklos sveikos ir jom viskas gerai, tinkamos salygos ir pan., tuomet pasirodo uz 3 dienu, jei nesudygsta per 5-7dienas, manau seklas gelima ismest, jos tada pasidaro tokios minkstos ir isbega baltas skystis vos paspaudus, bet tik nesugalvokit spaudeliot per tas 3-4 dienas po pasejimo. ir dar, kai seklos dygsta geriau jom yra daugiau silumos negu sviesos, kai jau nusimeta "kepurele", tada butina ir sviesa ir siluma smile.gif tai tiek.

Nu žianai man kitos po kelių savaičių išdygo g.gif bet kurių labiausiai norėjau nei viena sėklytė neišdygi iš 5 vnt. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
siu metu seklos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2011 03 10, 17:24)
Nu žianai man kitos po kelių savaičių išdygo g.gif  bet  kurių labiausiai norėjau nei viena sėklytė neišdygi iš 5 vnt. doh.gif  verysad.gif

oho.. rimtai? sito dar negirdejau.. gal sausai laikei jas padejus ant zemes? nes reikia pastoviai purkst ir laikyt uzdengus. ir kad silumos butu pakankamai. literaturoj raso kad isdygsta per 3-4dienas. ir pati tokia praktika turejau. na man veliausiai buvo isdyge po 5 paru.

http://www.youtube.c...oRpqM57D6k&NR=1
suradau ta nuoroda. dar pagalvojau kad gal nesusikalbam, po 3 dienu seklos pradeda rodyt gyvybe, isleidzia sakni kuri "iesko" zemes, o visiskai sudygsta veliau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 10 kovo 2011 - 15:34
Mano 3 dienų jau parodė gyvybę. Bet pas mane tropikai smile.gif Temp. 25 (ant palang4s kai saul4 6vie2ia, tai ir dar daugiau ), o ir drėgnumas patalpose 60% smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zujka @ 2011 03 10, 17:42)
Mano 3 dienų jau parodė gyvybę. Bet pas mane tropikai smile.gif Temp. 25 (ant palang4s kai saul4 6vie2ia, tai ir dar daugiau ), o ir drėgnumas patalpose 60% smile.gif

cia ne tropikai, o normali temperatura adeniumu daiginimui!
Atsakyti
QUOTE(seseilgakase @ 2011 03 10, 16:27)
oho.. rimtai? sito dar negirdejau.. gal sausai laikei jas padejus ant zemes? nes reikia pastoviai purkst ir laikyt uzdengus. ir kad silumos butu pakankamai. literaturoj raso kad isdygsta per 3-4dienas. ir pati tokia praktika turejau. na man veliausiai buvo isdyge po 5 paru.

http://www.youtube.c...oRpqM57D6k&NR=1
suradau ta nuoroda. dar pagalvojau kad gal nesusikalbam, po 3 dienu seklos pradeda rodyt gyvybe, isleidzia sakni kuri "iesko" zemes, o visiskai sudygsta veliau g.gif

kiekvieną dieną purškiau ir ant radijatoriaus laikiau, o dabar tai prie lango laikau. Dar priklauso nuo rūšies, vienos po kelių dienų ir iš 5 išdygo 3. O kitos vėliau ir po kelias tik. O labiausiai kur norėjau pink nei viena sėklytė bet dar kol turiu vietos laikau, nu drug g.gif Mano preitų metų kai čia pirkome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Militux: 10 kovo 2011 - 15:48
niu tai kur jūsų adeniumai?? smile.gif maniškiai jau visi atsibudę po žiemos thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

arabicum visus lapelius numetė, bet dabar šakeles leidžia thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie gražūs prabudę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 03 11, 11:20)
niu tai kur jūsų adeniumai?? smile.gif maniškiai jau visi atsibudę po žiemos thumbup.gif

user posted image

Kokie gražuoliai wub.gif Zuzla,o tokių ,kaip šioje foto,jau paaugintų,būna pirkt,pvz.orchidėjų parodoj?
Atsakyti
Čia metinukai? Kur praėjusiais metais daiginote?
Atsakyti