Tiką pasėjau adeniumus.

Aš rytojaus palauksiu. Pagal kalendorių palankios 9, 10, 11 dienos
QUOTE(seseilgakase @ 2011 03 08, 12:15)
nebutinai per mazai, gali but ir per daug perliejot ir saknys put pradejo, todel augalas suminkstejo ir rauksletis pradejo.. geriau patikslinkit kaip liejat? kokioje temperaturoje laikot? sauletoj vietoj ar ne? ir kas kiek laiko laistot? tada galima bus pasakyt, per daznai ar per retai 

tikriausiai kad perlaisciau....18 laipsniu kambari kur laikau juos.laisciau kai zeme sausa buna,sauleta vieta,nuo ryto iki pietu saule buna

QUOTE(zujka @ 2011 03 08, 15:27)
Aš rytojaus palauksiu. Pagal kalendorių palankios 9, 10, 11 dienos
Taip ir galvojau,kad taip bus,patingėjau kalendoriuje pažiūrėti

o ka man dabar daryti,jaigu as ji perlaisciau?istraukt ir persodint?
QUOTE(mergaite56 @ 2011 03 08, 13:40)
tikriausiai kad perlaisciau....18 laipsniu kambari kur laikau juos.laisciau kai zeme sausa buna,sauleta vieta,nuo ryto iki pietu saule buna 

tikriausiai.. kad traukti tai tikrai - puvančias šaknis, jei jos yra, reikia pašalinti dezinfekuotais įrankiais, pjūvio vietas pabarstyti cinamonu arba angliuku, porą dienų padžiovinti ir tada sodinti
aciu
bandysiu jai isgelbesiu

kAIP SEKASI MERGINOMS SEKLYCIU LAUKTI? GAL JAU NEUZILGO SULAUKSIM

as gavau seklyciu dar,tai pasodinau...o per kiek laiko mazdaug prades dygti?

QUOTE(mergaite56 @ 2011 03 10, 13:02)
per sav turėtų

jeigu seklos sveikos ir jom viskas gerai, tinkamos salygos ir pan., tuomet pasirodo uz 3 dienu, jei nesudygsta per 5-7dienas, manau seklas gelima ismest, jos tada pasidaro tokios minkstos ir isbega baltas skystis vos paspaudus, bet tik nesugalvokit spaudeliot per tas 3-4 dienas po pasejimo. ir dar, kai seklos dygsta geriau jom yra daugiau silumos negu sviesos, kai jau nusimeta "kepurele", tada butina ir sviesa ir siluma
tai tiek.

as tas seklas ant zemes padejau,o ne i zemes ikisau,ar gerai padariau?