Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras

user posted image

SENA TEMA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 vasario 2011 - 12:14
Aciu zuzla uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
ta proga rodau savo darželį

user posted image

pats dešiniausias sugalvojo užsikonservuot, jau n laiko vandens neprašo.. kiti laikosi stabiliai, nudžiovino kelis lapus, bet tai normalu, juk žiema... o mažylis dar neapsisprendė, ką darys šiame gyvenime g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 05 vasario 2011 - 12:28
Kadangi tema "Adeniumas" uzdare administratorius, tai pamaniau galima uzvesti kita, juk seklu dar neuzsisakem ax.gif
Atsakyti
kita tema apie adeniumus jau yra
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 02 05, 12:28)
ta proga rodau savo darželį

pats dešiniausias sugalvojo užsikonservuot, jau n laiko vandens neprašo.. kiti laikosi stabiliai, nudžiovino kelis lapus, bet tai normalu, juk žiema... o mažylis dar neapsisprendė, ką darys šiame gyvenime g.gif

liux aprasei savo grozius, o jie pas tave is seklyciu? per kiek laiko iki tokio dydzio uzaugo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 05 vasario 2011 - 12:48
Kartoju savo prašymą iš ankstesnės tėmos:
Jei ne per vėlu, priimkit ir mane į adeniumų sėklų užsakymą - nei nežinau kiek prašyt galima, jei jau limitas išsidalintas...Norėčiau gal 10 sėklų, gal ir daugiau, gal tas, kas darėsi kelių šimtų sėklų užsakymą pasidalintų? Aš vilniete, atsiųsčiau tas reikalingas sumas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 02 05, 12:46)
liux aprasei savo grozius, o jie pas tave is seklyciu?  per kiek laiko iki tokio dydzio uzaugo?

nei vienas pas mane nedygo, pirkau paaugintus smile.gif tas trijų šakų yra veteranas, jam ~3 metai, bet manau jis lėtokai auga g.gif kiti trys yra 2010 pavasario sėjinukai, o mažylis rudeninis... kokie jie yra, galima pažiūrėti čia smile.gif
Atsakyti
Matau pas tave rgi skirtingu rusiu, o kai auga ar realiai skiriasi lapu spalva, stiebas?
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 02 05, 12:51)
Kartoju savo prašymą iš ankstesnės tėmos:
Jei ne per vėlu, priimkit ir mane į adeniumų sėklų užsakymą - nei nežinau kiek prašyt galima, jei jau limitas išsidalintas...Norėčiau gal 10 sėklų, gal ir daugiau, gal tas, kas darėsi kelių šimtų sėklų užsakymą pasidalintų? Aš vilniete, atsiųsčiau tas reikalingas sumas ir pan.

Parasykit , tai mergaitei kuri sarasiuka daro, gal praleido jus.
As tai paskaiciavau, kad tos seklytes, kurias uzsakiau ateis tik geriausiu atveju kovo vidury verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 02 05, 13:04)
Matau pas tave rgi skirtingu rusiu, o kai auga ar realiai skiriasi lapu spalva, stiebas?

lapų forma kažkiek skiriasi, vieni du su apvalesniais lapais nei kiti du, mažylį dar sunku vertinti.. lapų spalva vienoda.. kamienas pavasariniukų vienodas, kaip matosi, tik kairiausias (standartinis), matau, kad šakosis.. "senio" kamienas kažkaip lievai užaugęs, jei pažiūrėti jo pirmą nuotrauką.. tai šitas skirsis nuo visų kitų
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2011 02 05, 13:08)
Parasykit , tai mergaitei kuri sarasiuka daro, gal praleido jus.
As tai paskaiciavau, kad tos seklytes, kurias uzsakiau ateis tik geriausiu atveju kovo vidury verysad.gif

tas nėra blogai, tada geresnės sąlygos gal sudygimui ir augimui, kai nėra žiemos pertraukos - turiu omenyje, iki žiemojmjo sėjinukai nebus visai maži. g.gif

o kur Vilniuje galima įsigyt iš sėklų sudaigintų ir jau kiek paaugintų adeniumų?
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 02 05, 13:22)
o kur Vilniuje galima įsigyt iš sėklų sudaigintų ir jau kiek paaugintų adeniumų?

pas spyglį (tai moteris) smile.gif
Atsakyti