Įkraunama...
Įkraunama...

FILMAI, verti žiūrėti vis iš naujo

O man patiko režisieriaus Alfredo Hičkoko filmas "Svaigulys", "Nepažįstamieji traukinyje", "Psicho".
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 04 21, 09:59)
O as labia siuo filmu nusivyliau, nes buvo isreklamuotas, kaip baisiausias metu filmas doh.gif

Visai nieko siaubo filmas ''Mama''

Ir ''The reader'' (Skaitovas), kas nemate pziurekit, geras filmas.

drinks_cheers.gif Aš irgi galima sakyt nusivyliau, filmas pasirodė konkreti nesamonė. Taip sumaltas š, žodžiu, galai nesiriša visai, filmą apibūdinčiau taip- neišgėręs nesuprasi. biggrin.gif

"Mama" pradžia pasirodė įdomi, bet toliau irgi ne kas. Dėčiau lygybės ženklą su "House at the End of the Street". Jau geriau tada pažiūrėt "The Last House On The Left", mano nuomone, žymiai įdomesnis.

"The Reader"- vienas iš geriausių matytų filmų, įsiminė.
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2013 04 23, 09:47)
drinks_cheers.gif Aš irgi galima sakyt nusivyliau, filmas pasirodė konkreti nesamonė. Taip sumaltas š, žodžiu, galai nesiriša visai, filmą apibūdinčiau taip- neišgėręs nesuprasi. biggrin.gif

"Mama" pradžia pasirodė įdomi, bet toliau irgi ne kas. Dėčiau lygybės ženklą su "House at the End of the Street". Jau geriau tada pažiūrėt "The Last House On The Left", mano nuomone, žymiai įdomesnis.

"The Reader"- vienas iš geriausių matytų filmų, įsiminė.

,,Mama'' pabaiga, man atrodo, viska ir sugadino.

"The Last House On The Left" - geras filmas, man labai patiko.
Dar panasus ''Eden lake'' thumbup.gif Verta paziureti.

Papildyta:
Atsiminiau dar viena gera filma "Brokeback Montain'' thumbup.gif Pirma karta maciau, kad vyru meile gali buti tokia grazi wub.gif

''The Lovely Bones'' thumbup.gif Skaiciau knyga, bet filmas irgi labai geras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 23 balandžio 2013 - 14:52
The Boarder (2012) http://cinemaxx_ru/7...arder-2012.html

Man tikrai patiko.
Atsakyti
Vakar pažiūrėjau ŠĮ filmą, tikrai vertas dėmesio, sukrečiantis, be to, pastatytas, remiantis tikrais įvykiais.

Dar patiko ŠIS, taipogi pastatytas remiantis tikrais įvykiais, gan įdomiai susižiūrėjo.

Ir ŠIS neblogas.
Atsakyti
Stricken arba originalo kalba "Komt een vrouw bij de doktor". Skaičiau knygą, žiūrėjau filmą - žliumbiau baisingai. Privertė susimąstyti, kas būtų, jeigu būtų.

Siaubiakų nemėgstu (bijau žiūrėti biggrin.gif ), bet The woman in black pažiūrėjau. Visai patiko ir įdomu buvo pamatyti Hario Poterio žvaigždę visiškai kitokiame amplua.

Flight labai patiko. Kaip vienas vakaras gali pakeisti visą gyvenimą...
Atsakyti
vakar paziurejau Blood work doh.gif nu, ka as zinau.... pradzioj visai nieko, bet link galo nusigrybavo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Jodhaa Akbar (2008)
grazus vaizdai, subtylus santykiai tarp vyro ir moters, ilgokas.

PALIKTI SNIEGYNUOSE Eight Below(2006)
patiks tam, kam patiko HATCHIKO smile.gif

Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2013 05 25, 16:20)
Stricken arba originalo kalba "Komt een vrouw bij de doktor". Skaičiau knygą, žiūrėjau filmą - žliumbiau baisingai. Privertė susimąstyti, kas būtų, jeigu būtų.

Siaubiakų nemėgstu (bijau žiūrėti biggrin.gif ), bet The woman in black pažiūrėjau. Visai patiko ir įdomu buvo pamatyti Hario Poterio žvaigždę visiškai kitokiame amplua.

Flight labai patiko. Kaip vienas vakaras gali pakeisti visą gyvenimą...

Pirmojo niekaip nerandu... g.gif
Antra bijau ziuret..ar nera labai baisus?

Trecias tikrai geras..verta paziuret drinks_cheers.gif
Atsakyti
The Prestige geras. smile.gif Labai patariu. Apie magiškus triukus su netikėta ir šiek tiek šokiruojančia pabaiga. Vienas iš stipriausių Christopherio Nonalo filmų. smile.gif
Atsakyti
ziurejom vakar PARKER 4u.gif nu, taip neblogai susiziurejo 4u.gif
Atsakyti
Megstamiausia mano meiles istorija ''Pearl Harbor'' wub.gif

''If only'' - meiles istorija, vertas pasiziureti wub.gif

''Flight'' man visai patiko, nors tikejaus kazko ispudingesnio pasiziurejus pradzia.

Vakar paziurejome ''greiti ir isiute 6''. Efektai neblogi, bet kaip visada - daug pasakos doh.gif biggrin.gif

Atsakyti