Paskutinis žiūrėtas filmas dano T.Vinterbergo 2010m.filmas "Submarino".
Po visų saldžių serialų verta pažiūrėti.
Po visų saldžių serialų verta pažiūrėti.
Man patike:
Nuzudyti Bila
Kiti
Forestas Gampas
Mama mia
P.s. as tave myliu
Drugio efektas
Matrica I dalis
Nuzudyti Bila
Kiti
Forestas Gampas
Mama mia
P.s. as tave myliu
Drugio efektas
Matrica I dalis
"Arthur" su Kates Perry baisuokliu
Jane Eyer. Kiek ziuredavau budama mergaite tiek ziuriu ir dabar, ir senesni varianta (beje jis neprilygsta siuolaikiniam) ir naujesnius, 2011 metu leidimas neblogas nors labiausiai man patinka garso takelis.
QUOTE(perfekta @ 2011 11 23, 12:51)
Jane Eyer. Kiek ziuredavau budama mergaite tiek ziuriu ir dabar, ir senesni varianta (beje jis neprilygsta siuolaikiniam) ir naujesnius, 2011 metu leidimas neblogas nors labiausiai man patinka garso takelis.
Man tai labiausiai patinka knyga. O dėl filmo variantų,tai-atvirkščiai. Ginsiu iki kraujo savo tiesą,kad daug silpnesnis 2011 pastatymas filmo,nei to senojo daugiaserijinio+senasis labiau atitinka knygą,aktoriai,vaidyba,režisūra ir t.t. Naujasis visiškai neužkabino,kažkoks bedvasis
QUOTE(egesichora @ 2011 11 23, 18:47)
Man tai labiausiai patinka knyga. O dėl filmo variantų,tai-atvirkščiai. Ginsiu iki kraujo savo tiesą,kad daug silpnesnis 2011 pastatymas filmo,nei to senojo daugiaserijinio+senasis labiau atitinka knygą,aktoriai,vaidyba,režisūra ir t.t. Naujasis visiškai neužkabino,kažkoks bedvasis
tfu, tu velnias susipainiojau, norejau sakyt kad senasis variantas pats pats turiu irasa ir laiks nuo laiko pasiziuriu, ypac Timotis Deltonas nerealus vyras , naujasis ,mane irgi uzkabino tik del muzikos pagrinde, o knygos dar neskaiciau
Ot paimkite ir skaitykite. Ideali knyga šaltiems rudens-žiemos vakarams. Filme pusė tik parodyta (kažin ar dar tiek yra).Miesto bibliotekoje tikrai rasite Šarlotė Brontė "Džeinė Eir"
QUOTE(egesichora @ 2011 11 24, 23:14)
Ot paimkite ir skaitykite. Ideali knyga šaltiems rudens-žiemos vakarams. Filme pusė tik parodyta (kažin ar dar tiek yra).Miesto bibliotekoje tikrai rasite Šarlotė Brontė "Džeinė Eir"
Bandysiu ieskoti
Pasiziurejau is cia rekomenduotu My name is Khan. Puikus filmas. Tinka i sia tema
gal kas zino kaip galima butu parsisiusti purvinu sokiu pirma dali, torentuose nerandu, o kitur ieskoti nemoku?