Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

QUOTE(kaktuselis @ 2011 05 30, 08:57)
Sveikos,
Arteja vasrele  mirksiukas.gif Rytoj Agnelei paskutine diena darzelyje, nuo birzelio 1d atostogos. Laukia nesulaukia  doh.gif O kitais metais jau i paruosiamaja eis, parasiau prasyma darzelyje.

Sveikutes 4u.gif

Jo atostogos.... Ugnei ir ryt paskutine diena, tai darzelis isnuomavo is Palangos du traukinukus, su kuriais vezios vaikus po musu kaimuka ir jo apylinkes wub.gif
O nuo rugsejo 1 d. ir keliausim i paruosiama thumbup.gif bet vos patekom doh.gif tik paskutiniom dienom suzinojom, kad atsilaisvino viena vietele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2011 05 30, 08:05)
sveikos.
o pas mus atvirksciai. pas mano Amelija, buvo isleistuves darze, tai verkia istysai, kad atostogaus tris men sad.gif

Vat kaip skirtingai vaikus darželis veikia smile.gif Manąjai patinka ten eiti, bet kur rasi geriau kaip namuose su mamyte ir dar vasarą thumbup.gif
Galėjau dar birželį leisti, nes mūsų darželis dirbs, bet kol pati esu namuose, lepinu savo panelę.

Užsimaniusi yra prasidurti ausis, aš kaip ir nieko prieš, ale vyras kažko kategoriškai nusiteikęs.... jau sutariu su juo tylomis, kad nieko čia blogo, tai kaip tyčia pas Agnelę ožiukai atbėga, tai vyras vėl supykęs nebeleidžia doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

O mes neisim dar į paruošiamąją schmoll.gif Kodėl taip visos nusprendėt vesti jau? Mėčiausi mėčiausi, bet kažkaip nusprendėm, kad dar spės į tą m-klą tegul pabūna ilgiau vaiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 05 31, 10:13)
Sveikos,

O mes neisim dar į paruošiamąją  schmoll.gif  Kodėl taip visos nusprendėt vesti jau?  Mėčiausi mėčiausi, bet kažkaip nusprendėm, kad dar spės į tą m-klą tegul pabūna ilgiau vaiku  ax.gif

Sveikos

gudrene ka as matau bigsmile.gif wub.gif sveikinimai 4u.gif lengvo ir sklandaus tau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebe @ 2011 05 31, 10:46)
Sveikos

gudrene ka as matau bigsmile.gif  wub.gif  sveikinimai 4u.gif lengvo ir sklandaus tau  nestuke.gif

Ačiū
bet vis tik kodėl Jūs nusprendėt jau leist į paruošiamukus?
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 05 31, 11:33)
Ačiū
bet vis tik kodėl Jūs nusprendėt jau leist į paruošiamukus?

Ji pati ten labai verziasi mirksiukas.gif manau butu kitaip jei ji butu buvusi su savo amziaus vaikais, o dabar ji buvo su trimeciais ir vos keli keturmeciai doh.gif per siuos metus progresas vyko tik i priesinga puse doh.gif palyginus su pries tai buvusiais metais, kai ji budama keturmete ejo su vyresniais ax.gif o ir pati visus metus nenoriai eina vis pabrezdama "kad nenori su maziais buti" doh.gif
Atsakyti
gudrene, nu va, kaip smagu,sveikinimai wink.gif manao Atene kitamet dar irgi neis i mokykla tongue.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
QUOTE(kaktuselis @ 2011 05 31, 08:45)
Užsimaniusi yra prasidurti ausis, aš kaip ir nieko prieš, ale vyras kažko kategoriškai nusiteikęs.... jau sutariu su juo tylomis, kad nieko čia blogo, tai kaip tyčia pas Agnelę ožiukai atbėga, tai vyras vėl supykęs nebeleidžia  doh.gif

musu Paulina irgi norejo labai, bet nevedziau, sakiau kol bus be asaru jokiu. Tai jau pasiryzo, zyze zyze, dar pries gimtadieni sausio men. nuvedziau, nei necyptelejo. Isejo patenkinta. Saukau jai: ausytes raudonos, o ji sako: nu ir kas, svarbu su auskarais smile.gif
QUOTE(gudrene @ 2011 05 31, 10:13)
Sveikos,

O mes neisim dar į paruošiamąją  schmoll.gif   Kodėl taip visos nusprendėt vesti jau?  Mėčiausi mėčiausi, bet kažkaip nusprendėm, kad dar spės į tą m-klą tegul pabūna ilgiau vaiku  ax.gif

as irgi taip nusprendziau. Nevesiu i paruosiamaja, suspes. O ir tie vaikai veliau pradejus eit i mokykla bus tikrai nedaug jaunesni.
QUOTE(Hebe @ 2011 05 31, 12:08)
Ji pati ten labai verziasi mirksiukas.gif  manau butu kitaip jei ji butu buvusi su savo amziaus vaikais, o dabar ji buvo su trimeciais ir vos keli keturmeciai doh.gif per siuos metus progresas vyko tik i priesinga puse doh.gif palyginus su pries tai buvusiais metais, kai ji budama keturmete ejo su vyresniais ax.gif  o ir pati visus metus nenoriai eina vis pabrezdama "kad nenori su maziais buti"  doh.gif

o musiskei labai patinka zaist su mazesniais. Giminiu, draugu vaiku tokiu yra apie 3 metu, tai ji jiems geriausia drauge. tongue.gif

Ai dar pasigirsiu tongue.gif Mes su Svistute ir su vyriskiais savo Shakiros koncerte buvom smile.gif Jegaaa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaniatja: 01 birželio 2011 - 10:26
QUOTE(zaniatja @ 2011 06 01, 11:23)
...as irgi taip nusprendziau. Nevesiu i paruosiamaja, suspes. O ir tie vaikai veliau pradejus eit i mokykla bus tikrai nedaug jaunesni.

Ai dar pasigirsiu  tongue.gif Mes su Svistute ir su vyriskiais savo Shakiros koncerte buvom smile.gif Jegaaa thumbup.gif

drinks_cheers.gif na pamenu pas mane klasėj buvo ir metais jaunesnių ir metais vyresnių - nematau nieko blogo, lai dar pabūna irnesakyk.gif

Ką reiškia savo Shakiros bigsmile.gif iš kur gavot nuosavą Shakirą?
Atsakyti
Wow gudrene, sveikijimai 4u.gif Apsiramino širdelė?

Dėl paruošiamukų, tai skirtingos nuomonės ir visos su savo argumentais. Nėr ko nei ginčytis. Tėvai geriausiai žino ko reik vaikui.

Mes eisim į paruošiamą ir į muzikos mokyklą eisim. Pratinsimės prie mokyklos ritmo.
Tikiuos pavyks smile.gif
Visi grupės vaikai eina į paruošiamąją, tik Vincas yra ant ribos. tai neskriaudžiam ir neskubinam.

Žaniatija thumbup.gif thumbup.gif

Mano Zigminta irgi zyzia auskariukų, bet sakau, kad dar per durna, kad sąmoningai norėtų, lai truputį paauga, susąmoningėja... tada jau žinos ko nori,o ne tik šiaip vaikiškas "noriu"
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 06 01, 13:00)
Wow gudrene, sveikijimai  4u.gif Apsiramino širdelė?

Mano Zigminta irgi zyzia auskariukų, bet sakau, kad dar per durna, kad sąmoningai norėtų, lai truputį paauga, susąmoningėja... tada jau žinos ko nori,o ne tik šiaip vaikiškas "noriu"

AČIŪ. Kai jau pradėsiu judesiukus jausti tada galėsiu pasakyti, kad apsiramino širdelė, o dabar dar vis po praeito nesėkmingo karto ramybės nerandu ax.gif

Aš iš vis prieš auskarus mažoms mergaitėms blush2.gif , bet čia jau mano konservatyvus požiūris biggrin.gif man ir negražu ir nėra dar reikalo . Nuo tėvų parėję, nes mums visoms leido tik suėjus 18 metų prasidurt biggrin.gif taip bus ir pas mus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 06 01, 11:35)

Ką reiškia savo Shakiros  bigsmile.gif  iš kur gavot nuosavą Shakirą?

biggrin.gif su vyriskiais SAVO lotuliukas.gif
QUOTE(gudrene @ 2011 06 01, 13:06)

Aš iš vis prieš auskarus mažoms mergaitėms  blush2.gif  , bet čia jau mano konservatyvus požiūris  biggrin.gif  man ir negražu ir nėra dar reikalo . Nuo tėvų parėję, nes mums visoms leido tik suėjus 18  metų prasidurt  biggrin.gif  taip bus ir pas mus  4u.gif

man leido 9-oj klasej, o anksciau as ir neprasiau tongue.gif
as tai pries kai duria mazytem mergaitem, laiko rekiancias, tada negaliu ziuret, o jei jau ramiai sedi is to didelio noro, tai ai, tegul rolleyes.gif
Atsakyti