Įkraunama...
Įkraunama...

2006 m. sausinukai

Kelios musu foto
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nu fainuoliai vyrukai thumbup.gif as visada apsidziaugiu, kad yra seimu,kur gimsta vien berniukai tongue.gif Nes pas mua giminej mergininkas juodas biggrin.gif
Atsakyti
Krisste, labai jau mieli broliukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif laba diena mirksiukas.gif
kaip laikotes ?
Atsakyti
Laba diena,
vargstam verysad.gif Paulina musu jau trecia karta suserga iseiles su keliu dienu pertrauka. Neviltis ima,greiciau siluma ateitu, gal tada kazkaip issikapstysim blink.gif
Atsakyti
Krisste, kaip grazu! wub.gif Mazylis man labai panasus i vidurineli, ar ne?
Atsakyti
Man irgi labai panasus i Roka, iskart pamacius ta pasakiau . o siaip visi sako kad grynas tevas smile.gif
O as pasigirsiu, mes geguzes 2 varom i Graikija pailset wub.gif
Dabar tiek streso, pirma kelione lektuvu i rdar su leliuku ir siaip tryda ima kai pagalvoju, ka cia imt ko neimt, kaip viskas bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2011 04 11, 19:43)
Man irgi labai panasus i Roka, iskart pamacius ta pasakiau . o siaip visi sako kad grynas tevas smile.gif
O as pasigirsiu, mes geguzes 2  varom i Graikija pailset wub.gif
Dabar tiek streso, pirma kelione lektuvu i rdar su leliuku ir siaip tryda ima kai pagalvoju, ka cia imt ko neimt, kaip viskas bus blush2.gif

Sveikutes,

oi kaip faina kelione, daug rupesciu, bet ispudziai juos pralenks.

O as gyvenu paskutinem pilvuzo savaitem, atrodo taip greitai praleke tas laikas, net nesitiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gribukas @ 2011 04 13, 15:07)
O as gyvenu paskutinem pilvuzo savaitem, atrodo taip greitai praleke tas laikas, net nesitiki smile.gif

Aha tikrai labai greitai, tai mamos dienai musėt ir bus pagrandukas wink.gif Ar jau žinot kas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kur visos isdinge smile.gif
Su praejusiom sventem visus ir visas 4u.gif

QUOTE(krisste.by @ 2011 04 11, 19:43)

O as pasigirsiu, mes geguzes 2  varom i Graikija pailset wub.gif

ooo, fainai labai smile.gif
O mano sesuo su visa savo seimyna (vyru ir trim vaikais) isvarius i Turkija, tai isvaziuodama sako: kazkaip itariu kad po atostogu reikes atostogu nuo atostogu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

wub.gif wub.gif koks vaikuciu grozis nuotraukose wub.gif

Sveikinu su svente, bukit laimingos wub.gif oro_buckis.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eegle: 01 gegužės 2011 - 07:59
user posted image
Atsakyti