Kelios musu foto
nu fainuoliai vyrukai as visada apsidziaugiu, kad yra seimu,kur gimsta vien berniukai Nes pas mua giminej mergininkas juodas
Krisste, labai jau mieli broliukai
Laba diena,
vargstam Paulina musu jau trecia karta suserga iseiles su keliu dienu pertrauka. Neviltis ima,greiciau siluma ateitu, gal tada kazkaip issikapstysim
vargstam Paulina musu jau trecia karta suserga iseiles su keliu dienu pertrauka. Neviltis ima,greiciau siluma ateitu, gal tada kazkaip issikapstysim
Krisste, kaip grazu! Mazylis man labai panasus i vidurineli, ar ne?
Man irgi labai panasus i Roka, iskart pamacius ta pasakiau . o siaip visi sako kad grynas tevas
O as pasigirsiu, mes geguzes 2 varom i Graikija pailset
Dabar tiek streso, pirma kelione lektuvu i rdar su leliuku ir siaip tryda ima kai pagalvoju, ka cia imt ko neimt, kaip viskas bus
Dabar tiek streso, pirma kelione lektuvu i rdar su leliuku ir siaip tryda ima kai pagalvoju, ka cia imt ko neimt, kaip viskas bus
QUOTE(krisste.by @ 2011 04 11, 19:43)
Man irgi labai panasus i Roka, iskart pamacius ta pasakiau . o siaip visi sako kad grynas tevas
Sveikutes,
oi kaip faina kelione, daug rupesciu, bet ispudziai juos pralenks.
O as gyvenu paskutinem pilvuzo savaitem, atrodo taip greitai praleke tas laikas, net nesitiki
QUOTE(Gribukas @ 2011 04 13, 15:07)
O as gyvenu paskutinem pilvuzo savaitem, atrodo taip greitai praleke tas laikas, net nesitiki
Aha tikrai labai greitai, tai mamos dienai musėt ir bus pagrandukas Ar jau žinot kas?
Na kur visos isdinge
Su praejusiom sventem visus ir visas
ooo, fainai labai
O mano sesuo su visa savo seimyna (vyru ir trim vaikais) isvarius i Turkija, tai isvaziuodama sako: kazkaip itariu kad po atostogu reikes atostogu nuo atostogu
Su praejusiom sventem visus ir visas
QUOTE(krisste.by @ 2011 04 11, 19:43)
ooo, fainai labai
O mano sesuo su visa savo seimyna (vyru ir trim vaikais) isvarius i Turkija, tai isvaziuodama sako: kazkaip itariu kad po atostogu reikes atostogu nuo atostogu
koks vaikuciu grozis nuotraukose
Sveikinu su svente, bukit laimingos